- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mnogo mi e 4udno,mom4eta
Първоначално написано от Анонимко
da da da dada i az napulno podkrepqqqqm EVALA
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Браво много хубава тема! Въпрос към авторката: ти не си ли си се замисляла,че тези "красиви" момчета,които ходят по много момичета ,може би не си заслужават? Ако наистина мислиш,че не си заслужават тогава кво се косиш ?
Проблема не е само ,че тъпацитЕ се виждат от далеч,но и че свестните са малко по-невидими,ако ме разбирате... доста често може би има и свестни момчета до Вас,но трудно се забелязват,просто защото не са нек'ви супер "нафукани" и т.н.
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
Еми когато едно момче е по-хубаво момичетата сами му се лепят. И по този начин той придобива самочувствие,че едва ли не той е най-най.Много малко са хубавите и свестни момчета...
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Същото важи за момичетата!!!
Моите мечти са без граници,аз винаги желая невъзможното
Много правилно го казаха,защо се занимаваш с тях?Като те дразнят не ги отразявай.Пък и такива хора придобиват това самочувствие,защото някой индивид от женски пол им е дал повод,в никакъв случай не значи,че е с покритие!А и след време ще им дойде акъла и може да си седнат на задниците,и да спретнат едно сладко,кротко семейство със леко зла женица.
da oba4e pri momi4eta neznam no se sre6tat i takiva koito sa svqstni naistina te pak sa oniq tapi4ki...madamki koito prosto nqma kvo drygo pokajat to moje bi ii az sama si otgovarqm 4e i pri mom4etata e taka mislqt si 4e kato nalepat mnogo broiki 6te sa po gotini li ili kvo ...neznam oba4e menkat menkat i v daden moment si namirat maistora.a za tva 4e sega im e vazrasta sorry ama ima nqkoi koito i na 30 g pak sa sa6tite da negvoorq 4e ve4e za treti pat mi se sly4va na maika mi i ba6ta mi poznati deto rpeid sa zaribqvali maika mi sega da neznaqt i da zaribqvat i men![]()
da oba4e pri momi4eta neznam no se sre6tat i takiva koito sa svqstni naistina te pak sa oniq tapi4ki...madamki koito prosto nqma kvo drygo pokajat to moje bi ii az sama si otgovarqm 4e i pri mom4etata e taka mislqt si 4e kato nalepat mnogo broiki 6te sa po gotini li ili kvo ...neznam oba4e menkat menkat i v daden moment si namirat maistora.a za tva 4e sega im e vazrasta sorry ama ima nqkoi koito i na 30 g pak sa sa6tite da negvoorq 4e ve4e za treti pat mi se sly4va na maika mi i ba6ta mi poznati deto rpeid sa zaribqvali maika mi sega da neznaqt i da zaribqvat i men![]()
Не можеш да си представиш колко си права.... Ами виж сега всяко едно по-красиво момче получава момичета без никакви усилия... Ако спре да му се обръща внимание ще се промени мн..... Всяко лесно нещо се губи лесно.... Не се ядосвай момчетата сме много гадни
Пожелавам ти мн успехи и бира !!!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
природа, а и просто на толкова много красиви момичета как да им устои човек, то е грехота само с една ... ето виждаш ли, момичетата са виновни![]()
темата е страшна трябва да пусна една такава и за момичетата![]()
та по темата и аз да кажа нещо от личен опит.
да не обидя сички момчета като защитавам малко момичетата в случая но и момичетата също това си е въпрос на мнение всеки човек си има собствено таковата имам такива приятели и не отричам те гледат да си живеят живота до като са млади но както казаха и някои гонат броиката което споредмен е доста тъпо в случая и това не опира до точната граница както казахте 16-20 случвало ми се е приятелки да ми казват същите проблеми и с момчета на по 22-26години та даже имам и малко приятели над 40 и повече години които прават абсолутно същото нещо хващат си някоя мадама за 1 , 2 ,3 .... пати да го направат и аиде чао това споредмен е в принципите на даден човек има и момичета които си хващат гаджета за по 1 секс и аиде да не се обиждате но споредмен си е така и даже съм виждал такива случаи!!! Но каквото и да говорим ги има и няма какво да направим живота е суров и гаден в повечето случаи но какво да се прави трябва да продължаваме напред.
да не може да се спори готините момчета се забелязват лесно докато свестните доста трудно и да си кажем направо вие момичета доста трудно ги намирате а и свесни момчета са останали доста малко
за сега ще спра до тук че може да продължавам с доста неща още но за момента няма да ги постна ще следя темата че ми стана интересно![]()
Da saglasna sam s teb oba4e az sam bila s mom4eta koito ne sa tolkova hybavi i pak sa super jenkari tva 4e ne sa krasavci ne e garanciq 4e ne6tat samo za ednoto 4ykane ili 4e sa svqstni
да наистина е така и напълно те подкрепямПървоначално написано от Анонимко
Отпадъци колкото искаш мила. Лично за мен мога да ти кажа че съм хубаво момче, харесват ме доста момичета и имам много варианти, но винаги търся нещо различно, по-дълга връзка и понякога дори аз се питам заслужава ли си, защото понякога правиш всичко за един човек а се оценява едва малка част от всичко това, и има моменти в които ти идва просто да кажеш "Майната му" и да си живееш живота...е, аз се опитвам да направя по-трудното и да обичам само едно момиче, стига да го оцени ще има всичко, не го ли оцени рано или късно просто ще трябва да дадеш любовта си на друг човек...колкото и да обичаш и да боли. Като цяло момчетата които менкат момичетата за по вечер-две по добре изобщо не ги поглеждай, не си заслужават, можеш да изживееш хубав секс, но едва ли нещо повече...успех мила!
Just a boy naplano te pdokrepqm i az sma t4ono taka mom4etata me xaresvat no az neiskam tva tarsq ne6to ralzi4no tva ne mi e interesno i ne me zadovolqva i ztava pak vse nerabzrana si ostavam radvam se 4e ima mom4eta koito mislqt kato teb 4ak nemoga da povqrvam ot koi grad si,takova qvlenie
е това не го очаквах да попадна на някое момче с моето мислене такива като нас са вече рядкос на тези времена и както казаха в предния пост ни определят като явлениеПървоначално написано от Just_a_boy
![]()
da seriozno az kato napisax temata iskreno se nadqax vse pak da vidq i takiva mnenie pusnati ot mom4eta 6toto naistina s ebqx otkazalaeiii qq kajete ot kade ste sto procenta ne ste ot mqo grad axaxa
софия миличкати от каде си?
![]()
eee vse atq sofiq ee az pone 4etso xodq tam 6toto imam bra4ediplovdiv maina city axaxa
![]()
еми какво да ти кажа наи големия град е какво да се прави пловдив не е никак далече но кат идваш често съвета от мен е огледаи се за някои като нас![]()
а защо не и някои от нас =D>
axaxxa da opredleno sigorno radarite 6te vi poznaq mejdy mnogoto.dobre togava kajete ni kak da se darjim s edni takiva mom4eta teq koito sa tipa broikajiii vse trq si imat cakata za da s evlubat i te az mislq 4e na takiva kolko pove4e noemra tolkova po dobre li4no na men ne mi e rpiqtno ama imam 4yvstvoto 4e viq mom4etat kolkoto po ne mu puka na endo momi4e i neprai ni6to za vas tolkova vqi pove4e q iskate kvo 6te kajate po vaprosa?
Виж сега мацка не ги обвинявай,преживяла съм го много пъти и знам какво е.Когато гаджето ми ме скъса думите му бяха :"искам да си поживея".Според мен целта не им е да ни нараняват,а просто това за тях е нещо като начин на живот.ПОвечето момчета (няма да слагам всички под един знаменател разбира се),които са на по 15-18 години не са готови за сериозната връзка,може би не искат да са с определено момиче по дълго време,а да опитат от всичко,докато се уморят и поискат да имат сериозна връзка с дадено момиче
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
emii da te pove4eto sa taka oba4e za6to te moagt si emnkat menkat i kogat re6at pak da si xvanat i vsi4ko a niq ako menkame i takia gluposti sme edi kvi si a te sa pi4ovete
Не предполагах че мнението ми ще предизвика тези реакцииАз от своя страна се радвам, че има момичета които го оценяват, защото момичето с което съм в момента и давам всичко за нея май не го...
![]()
така за 2те мацки първо
на 1вото момиче което е от пловдив не мога да ти отговора на този въпрос нека се изкаже някои такъв аз съм напълно противоположната страна
а по коментара на 2рото по аз лично съм турсил сериозна връска поне от 5години насам като на 13 август ставам на 21 такаче смятаи на колко съм бил поне аз искам такава връска има съм такава но накрая нищо не излезна момичето ме заряза и неможа да ми обясни даже защо
а за just_a_boy някои момичета търсат точно това в нас братле но не могат да ни намерат ряткост ме както и ние тях гадно но факт!
dancee danceeee sichkite kurvi barje na masata
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.