.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Град
    Somewhere in deep space
    Цитирай Първоначално написано от darkdevil
    така за 2те мацки първо
    на 1вото момиче което е от пловдив не мога да ти отговора на този въпрос нека се изкаже някои такъв аз съм напълно противоположната страна
    а по коментара на 2рото по аз лично съм турсил сериозна връска поне от 5години насам като на 13 август ставам на 21 такаче смятаи на колко съм бил поне аз искам такава връска има съм такава но накрая нищо не излезна момичето ме заряза и неможа да ми обясни даже защо

а за just_a_boy някои момичета търсат точно това в нас братле но не могат да ни намерат ряткост ме както и ние тях гадно но факт!
    Реших да се регистрирам да видя как е света в това сайтче, щото мислех че има само пуберчета с глупави проблеми а виждам, че има и по свестни потребители надявам се. Та...хубавите неща по принцип са рядкост, и кофтито е, че понякога ти се струва че си открил нещо такова, нещо истинско и различно, нещо което си заслужава всичко което правиш и ти дава смисъл, и накрая точно в момента в който най-малко очакваш...всичко просто се срива...дано да има повече такива хора и момичета и момчета на които наистина им пука за човека до тях и да оценяват всичко което се прави за тях...

Peace

Град
    софия
    наистина съм съгласен с теб и даи боже това да се случи

Guest
    Just_a_boy super rasajdeniq za vtroi pat ti go kazvam ee... ti li en si to pld vpro4em i a zmislix 4e nqm se nameri svqsten razgovor ama eto 4e stava ama mngo 4etso i vav foruma tapo reagirat ma normlano naistina i az iskam svi4ko tova i mngoo se draznq kogato s eradzvam mngoo i yj ot dyrgata strana e taka i izvednaj krai ii bez pri4ina ei taka

aa eto si mi ve4e moq profil nqma da se qvqvam samo kato gost vapreki 4e ot baq vreme pi6a ama vikam 4akai da se razoble4a ve4e

Град
    софия
    Браво =D>
    вижте
    любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
    живеи в живота има смисъл!
    няма невъзможни неща!
    обичаи за да будеш обичан!
    не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си