.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    Guest

mnogo mi e 4udno,mom4eta

Ot mnogo vreme iskam da pusna edna takava tema .dobre mom4eta obqsnete mi zakvo ste takiva,za6to kogato edno mom4e e malko po hybavo napravino se misli za nai-velikiq ,smenq momi4eta ,svalq gi samo zaradi sexa i posle aide 4ao,koga 6te im doide akala na takiva,kogato minat svi4ki momi4eta li,nqmate li ponqkoga 4yvstva ili neznam i az.,6toto kvoto i da gocorim gotini macki ima mnogo ama hybavi mo4meta mnogo po malko i te vsi4kite se izjivqvat kato nomer edno .tva da si nameri6 hybavo mom4e da e stvqstno i vsi4ko neznam dlali se sly4va.ta mom4eta q mi obqsnete taq va6ta psihika i tva ponqtie kurvar ve4e mi pisna,aa neoti4am 4e i momi4etat 6ttoo sa takia leki sa vinovni donqkade

Ти защо се захващаш с такива..... Те си личат от километри!
    Обаче този "плод" ти е най-сладък нали и подминаваш хиляди добри момчета нека ти е тогава!
    И не е задължително такъв да е най-красивия.
    Light The Universe

Guest
    E NE povqrvai mi dosega vinagi sam gi podbirala i vinagi sma gledlaa da izbqgvam tozi tip mom4eta oba4e vse na takiva slu4vam ne sma kazala 4e s anai golmiet krasavic ama s agotni pi4ove ai seq samo stiga s teq zaqjdaniq pitam vi kat xorata nali zatva e toq forumm ako obi4ate za ponapred takia nalivki da nqma 6toto stava bezinteresno

Аз лично мога да ти кажа че такива момчета най - често на възраст от 16-20 просто си карат кефа , забавляват се , няма да давам личен опит щото яко си изпатих но знам само едно - на тази възраст каквото и да е момчето просто гледа да се забавлява както и момичетата и ако някой не иска да си кара кефа и забавлява на възраст от 16-20 години от после съжалява затова че се е втурвал във сеиозни връзки !

това е моето мнение за такъв вид момчета
    173 Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.

Guest
    mii az sam na 17 i 4esno vseki den mie acki kupon mom4eta i takia gluposti najivqla sam si smisal tva novi kompanii izlizaniq prosto vze i tva da mi omrazva iskam ne6to po -seriozno da pravqt si kefa mi te i starite si go pravqt v4era v edna discoteka sobstvenika idva pri men d ami iska telefonite i takia ne6ta qsno mi e 4ovek kat nego kvo moje iska rabzira se ne mu go dadox bezna4enie 4e e sobstvenik i kvo zilzia malki golqmi vse kefa si praqt

Хахахахаха ... бройката
    Addicted...

Цитирай Първоначално написано от Valar
    Обаче този "плод" ти е най-сладък нали и подминаваш хиляди добри момчета нека ти е тогава!
    Ми аз що ли съм на същото мнение ?
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Мега фен Аватара на koalka
    Не са само такива момчетат, но доста често се срещат и такива.Според тях любовта не е важно нещо и са с едно момиче само заради секса, а обикновено на такива им се връзват айде да не казвам какви момичета.А пък сме и в такава възраст, в която искаме да се забавляваме.

Re: mnogo mi e 4udno,mom4eta

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ot mnogo vreme iskam da pusna edna takava tema .dobre mom4eta obqsnete mi zakvo ste takiva,za6to kogato edno mom4e e malko po hybavo napravino se misli za nai-velikiq ,smenq momi4eta ,svalq gi samo zaradi sexa i posle aide 4ao,koga 6te im doide akala na takiva,kogato minat svi4ki momi4eta li,nqmate li ponqkoga 4yvstva ili neznam i az.,6toto kvoto i da gocorim gotini macki ima mnogo ama hybavi mo4meta mnogo po malko i te vsi4kite se izjivqvat kato nomer edno .tva da si nameri6 hybavo mom4e da e stvqstno i vsi4ko neznam dlali se sly4va.ta mom4eta q mi obqsnete taq va6ta psihika i tva ponqtie kurvar ve4e mi pisna,aa neoti4am 4e i momi4etat 6ttoo sa takia leki sa vinovni donqkade
    Не кога красивите момчета ще се научат да не са такива, а кога глупавите момичета ще се научите да не пускате на такива утрепки.... Красиви момчета също има много, но на вас ви харесват точно тези, които са отракани, мн важни и отворени, нали? Просто ако момчето е свястно няма как да стане... Проблема не е в тези момчета а във момичетата, които им пускат на такива, защото докато има момичета, които пускат на такива, дотогава и ще ги има такива момчета....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Вълка
    Аз лично мога да ти кажа че такива момчета най - често на възраст от 16-20 просто си карат кефа , забавляват се , няма да давам личен опит щото яко си изпатих но знам само едно - на тази възраст каквото и да е момчето просто гледа да се забавлява както и момичетата и ако някой не иска да си кара кефа и забавлява на възраст от 16-20 години от после съжалява затова че се е втурвал във сеиозни връзки !

това е моето мнение за такъв вид момчета
    podkrepqm na 100%. V pove4eto slu4ai malko na po-ranna vyzrast sa si izpatili (nqkva ne6tastna lubov ili ne6to takova) i prosto sa re6ili da JIVEQT, dokato mogat. A tva moje da stane samo ako se "pazqt" .

Голям фен
    според мен си мн праваи мен мн ме тфарят такива момчета...не казвам че всички са такива но мн рядко можеш да намериш такъв какъвто каза ти....но и да искаме ние нищо не моим да напраим...

Guest
    vij be 4ovek v na4loto naistina dosega az s takiva ne sam se znaimavala ba6 ba6 teq deto se se6tate gazrarite deto se praqt gledala sam da sa to4ni i vsi4ki prosto mom4eta s gotino izla4vane oba4e v kriana smetka ti v na4aloto nepoznava6 edin 4ovek iii v posledstvie razbira6 4e toi ne e e tva za koetos epravi ne kazvam 4e az sam imala takiva slu4ei pitam prosto zakvo edno qko mom4e si misli 4e moje ima vsi4ki momi4eta az li4no na takiva mi e kef da im pokaja 4e ne svi4ki momi4eta sa ednakvi ima i mnogo tapi madami ama te dori i tva neosaznavat

Shmatko
    Guest
    Абе не е до възрастта, секи го носи в себе си. Аз не съм курвар и кво от тва, нищо не печела.
    Иначе като си знам късмета щом си падна по някое момимиче трябва да бягам от нея на далче че ще ми ебе м@йк@т@.

Guest
    TOCHNO V DESETKATA, PICH! SAMO TAKA! \/

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Именно! Аз тва им разправям на малките пикли тука. Фащат се с некви нещастници и после съжаляват горчиво и обвиняват всички момчета!
    Ти да не би да си свестен? Ако е така, дай боже всички М да са като теб , НО ако всички са като теб, няма да е интересно..

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    хахахаха

Голям фен
    Град
    софия
    Един от моя клас би казал така => поради наличиено на безрой
    курволяци по улиците аз просто прилагам поза арбалет(опъваш и бегаш)-са някой ще каже че тва го е казал Слави , да ама не един от моя клас го измисли тва

До автора на темата , аз ти задавам същия въпрос, само че смени момчета в момичета..?

Свестен съм да и там ми грешката предполагам
    Light The Universe

Град
    Пловдив
    Ми всъщност някои не са такиа има много свястни...предполагам де...а пък и както каза момчето с поста след теб..тея момчета си личат от километри

Guest
    aa 4akai seq momi4eta neznam ima mnogo svqstni gotini i ymni madami deto ne sa kyrvi i iskat seriozni vrazki az poen poznavam mnogo ii primerno az moga se praq na tapa i da gi menkam ma zakvo to si e vapros na principi ne mi dostavq tva ydovolstvie moga si izlizam s priqteli i da mi e 6oy bez se znaimavam s mom4etata prosto ei taka principno vinagi ako 6te imam zimane dvaane s nqkoi to naistina 6te daraja na nego koeto i rqdko se sly4va poraid tva 4e vsi4ki sa yjansi majete i otgore na vsi4ko samo mrankaite ot jenite vse niq vinovnite

Голям фен
    Град
    софия
    Принципно чувала ли си , че зад всеки проблем стои жена ?

Guest
    kvo iska6 d akaje6 zradi broikata i kvo ti kat si spal s dostat4no putki togava li 6te si pi4 nqma li dyrgi na4ini dokaje6 4e si maj na mqsto i si gotin ee togava sorry za takiva

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Принципно чувала ли си , че зад всеки проблем стои жена ?
    Абе ти ако си тъп ще ти е кеф ли някой да ти го обяснява ? И ще си признаеш ли ??? Да не са виновни те че са се родили жени, аре малко уважение ! ти ако се беше родил циганче щеше ли да ти е яко ?!?
    деба, не стиа че природата си е напраила гавра а и твоите подиграфки са...

Guest

Re: mnogo mi e 4udno,mom4eta

Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не кога красивите момчета ще се научат да не са такива, а кога глупавите момичета ще се научите да не пускате на такива утрепки.... Красиви момчета също има много, но на вас ви харесват точно тези, които са отракани, мн важни и отворени, нали? Просто ако момчето е свястно няма как да стане... Проблема не е в тези момчета а във момичетата, които им пускат на такива, защото докато има момичета, които пускат на такива, дотогава и ще ги има такива момчета....
    Напълно те подкрепям !

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    6tot toq tip mom4eta sa tupi veiki.Gledat tvurde mn amerikanski serqli i se pravat na mnogo golemi.Takiva na sapun

P.S: moje da e rqdko ama se namirat i svestni mom4eta
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си