- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mnogo mi e 4udno,mom4eta
Ot mnogo vreme iskam da pusna edna takava tema .dobre mom4eta obqsnete mi zakvo ste takiva,za6to kogato edno mom4e e malko po hybavo napravino se misli za nai-velikiq ,smenq momi4eta ,svalq gi samo zaradi sexa i posle aide 4ao,koga 6te im doide akala na takiva,kogato minat svi4ki momi4eta li,nqmate li ponqkoga 4yvstva ili neznam i az.,6toto kvoto i da gocorim gotini macki ima mnogo ama hybavi mo4meta mnogo po malko i te vsi4kite se izjivqvat kato nomer edno .tva da si nameri6 hybavo mom4e da e stvqstno i vsi4ko neznam dlali se sly4va.ta mom4eta q mi obqsnete taq va6ta psihika i tva ponqtie kurvar ve4e mi pisna,aa neoti4am 4e i momi4etat 6ttoo sa takia leki sa vinovni donqkade
Ти защо се захващаш с такива..... Те си личат от километри!
Обаче този "плод" ти е най-сладък нали и подминаваш хиляди добри момчета нека ти е тогава!
И не е задължително такъв да е най-красивия.
Light The Universe
E NE povqrvai mi dosega vinagi sam gi podbirala i vinagi sma gledlaa da izbqgvam tozi tip mom4eta oba4e vse na takiva slu4vam ne sma kazala 4e s anai golmiet krasavic ama s agotni pi4ove ai seq samo stiga s teq zaqjdaniq pitam vi kat xorata nali zatva e toq forumm ako obi4ate za ponapred takia nalivki da nqma 6toto stava bezinteresno
Аз лично мога да ти кажа че такива момчета най - често на възраст от 16-20 просто си карат кефа , забавляват се , няма да давам личен опит щото яко си изпатих но знам само едно - на тази възраст каквото и да е момчето просто гледа да се забавлява както и момичетата и ако някой не иска да си кара кефа и забавлява на възраст от 16-20 години от после съжалява затова че се е втурвал във сеиозни връзки !
това е моето мнение за такъв вид момчета
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
mii az sam na 17 i 4esno vseki den mie acki kupon mom4eta i takia gluposti najivqla sam si smisal tva novi kompanii izlizaniq prosto vze i tva da mi omrazva iskam ne6to po -seriozno da pravqt si kefa mi te i starite si go pravqt v4era v edna discoteka sobstvenika idva pri men d ami iska telefonite i takia ne6ta qsno mi e 4ovek kat nego kvo moje iska rabzira se ne mu go dadox bezna4enie 4e e sobstvenik i kvo zilzia malki golqmi vse kefa si praqt
Хахахахаха ... бройката![]()
Addicted...
Ми аз що ли съм на същото мнение ?Първоначално написано от Valar
![]()
![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Не са само такива момчетат, но доста често се срещат и такива.Според тях любовта не е важно нещо и са с едно момиче само заради секса, а обикновено на такива им се връзват айде да не казвам какви момичета.А пък сме и в такава възраст, в която искаме да се забавляваме.
Не кога красивите момчета ще се научат да не са такива, а кога глупавите момичета ще се научите да не пускате на такива утрепки.... Красиви момчета също има много, но на вас ви харесват точно тези, които са отракани, мн важни и отворени, нали? Просто ако момчето е свястно няма как да стане... Проблема не е в тези момчета а във момичетата, които им пускат на такива, защото докато има момичета, които пускат на такива, дотогава и ще ги има такива момчета....Първоначално написано от Анонимко
podkrepqm na 100%. V pove4eto slu4ai malko na po-ranna vyzrast sa si izpatili (nqkva ne6tastna lubov ili ne6to takova) i prosto sa re6ili da JIVEQT, dokato mogat. A tva moje da stane samo ako se "pazqt"Първоначално написано от Вълка
.
според мен си мн праваи мен мн ме тфарят такива момчета...не казвам че всички са такива но мн рядко можеш да намериш такъв какъвто каза ти....но и да искаме ние нищо не моим да напраим...
vij be 4ovek v na4loto naistina dosega az s takiva ne sam se znaimavala ba6 ba6 teq deto se se6tate gazrarite deto se praqt gledala sam da sa to4ni i vsi4ki prosto mom4eta s gotino izla4vane oba4e v kriana smetka ti v na4aloto nepoznava6 edin 4ovek iii v posledstvie razbira6 4e toi ne e e tva za koetos epravi ne kazvam 4e az sam imala takiva slu4ei pitam prosto zakvo edno qko mom4e si misli 4e moje ima vsi4ki momi4eta az li4no na takiva mi e kef da im pokaja 4e ne svi4ki momi4eta sa ednakvi ima i mnogo tapi madami ama te dori i tva neosaznavat
Абе не е до възрастта, секи го носи в себе си. Аз не съм курвар и кво от тва, нищо не печела.
Иначе като си знам късмета щом си падна по някое момимиче трябва да бягам от нея на далче че ще ми ебе м@йк@т@.![]()
TOCHNO V DESETKATA, PICH! SAMO TAKA! \Първоначално написано от Valar
/
Ти да не би да си свестен? Ако е така, дай боже всички М да са като теб , НО ако всички са като теб, няма да е интересно..Първоначално написано от ATAKABG
Един от моя клас би казал така => поради наличиено на безрой
курволяци по улиците аз просто прилагам поза арбалет(опъваш и бегаш)-са някой ще каже че тва го е казал Слави , да ама не един от моя клас го измисли тва![]()
До автора на темата , аз ти задавам същия въпрос, само че смени момчета в момичета..?
Свестен съм да и там ми грешката предполагам![]()
Light The Universe
Ми всъщност някои не са такиа има много свястни...предполагам де...а пък и както каза момчето с поста след теб..тея момчета си личат от километри![]()
aa 4akai seq momi4eta neznam ima mnogo svqstni gotini i ymni madami deto ne sa kyrvi i iskat seriozni vrazki az poen poznavam mnogo ii primerno az moga se praq na tapa i da gi menkam ma zakvo to si e vapros na principi ne mi dostavq tva ydovolstvie moga si izlizam s priqteli i da mi e 6oy bez se znaimavam s mom4etata prosto ei taka principno vinagi ako 6te imam zimane dvaane s nqkoi to naistina 6te daraja na nego koeto i rqdko se sly4va poraid tva 4e vsi4ki sa yjansi majete i otgore na vsi4ko samo mrankaite ot jenite vse niq vinovnite
Принципно чувала ли си , че зад всеки проблем стои жена ?
![]()
![]()
kvo iska6 d akaje6 zradi broikata i kvo ti kat si spal s dostat4no putki togava li 6te si pi4 nqma li dyrgi na4ini dokaje6 4e si maj na mqsto i si gotin ee togava sorry za takiva![]()
Абе ти ако си тъп ще ти е кеф ли някой да ти го обяснява ? И ще си признаеш ли ??? Да не са виновни те че са се родили жени, аре малко уважение ! ти ако се беше родил циганче щеше ли да ти е яко ?!?Първоначално написано от PLAMENKO
деба, не стиа че природата си е напраила гавра а и твоите подиграфки са...
Напълно те подкрепям !Първоначално написано от Lambo
6tot toq tip mom4eta sa tupi veiki.Gledat tvurde mn amerikanski serqli i se pravat na mnogo golemi.Takiva na sapun
P.S: moje da e rqdko ama se namirat i svestni mom4eta
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!