Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Lambo
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Ot mnogo vreme iskam da pusna edna takava tema .dobre mom4eta obqsnete mi zakvo ste takiva,za6to kogato edno mom4e e malko po hybavo napravino se misli za nai-velikiq ,smenq momi4eta ,svalq gi samo zaradi sexa i posle aide 4ao,koga 6te im doide akala na takiva,kogato minat svi4ki momi4eta li,nqmate li ponqkoga 4yvstva ili neznam i az.,6toto kvoto i da gocorim gotini macki ima mnogo ama hybavi mo4meta mnogo po malko i te vsi4kite se izjivqvat kato nomer edno .tva da si nameri6 hybavo mom4e da e stvqstno i vsi4ko neznam dlali se sly4va.ta mom4eta q mi obqsnete taq va6ta psihika i tva ponqtie kurvar ve4e mi pisna,aa neoti4am 4e i momi4etat 6ttoo sa takia leki sa vinovni donqkade
Не кога красивите момчета ще се научат да не са такива, а кога глупавите момичета ще се научите да не пускате на такива утрепки.... Красиви момчета също има много, но на вас ви харесват точно тези, които са отракани, мн важни и отворени, нали? Просто ако момчето е свястно няма как да стане... Проблема не е в тези момчета а във момичетата, които им пускат на такива, защото докато има момичета, които пускат на такива, дотогава и ще ги има такива момчета....
Напълно те подкрепям !

da da da dada i az napulno podkrepqqqqm EVALA