- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kvi vredni navici imate? :)
kakvi vredni navici imate?) kato izklu4im primerno pienete na bira pu6eneto i pieneto na kafe..nqkvi drugi po nestandartni
![]()
\
/
pu6eno i mnogo obi4am da si pukam kokal4etata na prastite koeto e adski gadno
Да...шоколодац да си апфам![]()
гриза си ноктите чупя си пръстите
Гриза "ЯM" си ноктите....
Тъпо инатче и чешитче съм....
Имам нещо като комплекс на тема "имитация/да видят нещо от мен"...сиреч мразя да ме имитират или да имитират други хора....
Патя си от това че съм много смел и адренналинна и хорманална личност
![]()
Въртя си косата подин много странен начин,направо на възел я правя.И според майка ми това било вредно за косата![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Изчервявам се точно когато не трябва,прекалено съм критична и взискателна към всичко с малки изключения,забелязвам вс но на моменти си трая
, прекалено добричка съм с хора които ме нараняват,използват или нещо такова...и обичам прекалено дълго и силно -за мен тва също е недостатък намоменти...
2 т. от правилника. Бан на профил
Бъркам си в носа... хЪхЪхЪ това за всеки случай да кажа, че е базик![]()
Не че е вреден навик или нещо такова, ама е дразнещо... доста често когато човек ме пита нещо и аз в отговор задавам въпрос от рода "а?', "Какво?", "Моля?", въпреки че съм чула въпроса![]()
Когато чакам нещо/някой - ям![]()
Пия най малко по 7 кафета на ден (не преувеличавам),отделно кола и шоколад.Рекорда ми е 14.Навика е вреден за хората около мен понеже ствам мнгоо подвижна,енергична,игриваи те се стресират особено рано сутрин когато още са сънени..
Друг вреден навик е че не спя..на 2-3 денонощия лягам за по 6 часа и това е и колкото повече не спя толкова по-щастлива се чувствам.
Иначе не пуша и пия рядко![]()
(но затова пък запомнящо се и почти винаги със смучки за спомен )
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от Mimka_sweet
Първоначално написано от Цеци Пенев
Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от 182+44_4adel
Иначе нито пуша ,нито по мъже ходя ,нито пия ... въпреки , че имам слабост към слабоалкохолни коктейлиПървоначално написано от Ice_Queen
ама пък пия рядко
Ям мн шоколад ии ноктиа и постоянно си пиша по ръцете
![]()
1. Ходя боса в къщи (с теракот сме) и майка ми много вика...
2. Обратното на Manic_Panic - отговарям с "ахам" или "не"(по-рядко, но се случва), когато не съм чула въпроса...
3.Чупя всичко, което попадне в ръцете ми...![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Разрушавам всичко, до което се докосна... Постоянно събарям, изтървам, чупя разни неща...
Всичко губя и никога нищо не мога да си намеря.
Винаги за всичко закъснявам
Ям като прасе... Започвам и да изглеждам като такова.
Най- много обичам шоколад
![]()
Пуша по кутия и половина на ден. Не мога да заспя, ако не запаля преди да си легна.
Пия много и често, обожавам джин.
Когато съм нервна, крещя на най- близките си хора, и съм абсол'тно непоносима...
И най- гадния ми навик :Като се напия, всичко си казвам... И много държа да кажа на всеки какво мисля за него... Ужасно е...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
бързо забравям![]()
да съм все изтупан-хахаха
винаги да съм с приятелката ми
да се дразня с някоi...i dr![]()
Амии..гриза си устните, разплитам си чорапите и подгъвите на боксерките и тениските...почти постоянно чопля нещо с пръсти..най-често до унищожаване...![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
върта си косата - напрао си я навивам на пръста
като се притесна и почвам да си откопчавам и закопчавам обицата на дясното ухо
ям прекалено много шоколад
пукам си пръстите
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Всичко ямеее оня ден си изядох микрофона
![]()
![]()
1. аз съм същински плюшкин! не изхвърлям стари тетрадки или бележки които знам че повече никога няма да ми трябват. не си изхвърлям изписаните химикали или пък дори някои етикетчета. с една дума в стаята е антикварен магазин на моя живот има от почти всяка годинка по нещо....![]()
2. понякога говоря много когато се чувствам притеснена и в момента когато се усетя вече никой не ме слуша...
3. склонност да правя неща които знам че не трябва да правя но въпреки това си казвам "този път за последно..." и така незнам до кога![]()
4. имам гаден навик да си разхвърлям дрехите по пода, и забележете - оставям чаши където ми падневеднъж събрах от стаята си почти целия сервиз просто все като си всема чаша и я оставя пред компа там си остава или до леглото или до телевизора ама поне след това аз ги мия
![]()
5.купувам си ужасно много фибички, гланцчета, значки, сенки и всякакви финтифлюшки които нося максимум 5-6 пъти и в следствие на това имам панер пълен с такива неизползваеми работи...
иначе съм безгрешна![]()
"Целувка за лека нощ"
I az taka ...i naistina e dosta koftiПървоначално написано от rosskata
![]()
grizq si noktite
ne piq po-malko ot 10 kafeta na den, i pu6a mnogo
ujasno sum nervna....ne se sdurjam nikoga
vupreki 4e vinagi znam koi kakvo misli i koga nqkoi me premqta, vse se pravq na 6matka 4e ni6to nerazbiram i gi ostavqm da si vqrvat
i az kato Manic_Panic , vupreki 4e sum 4ula vuprosa vinagi kazvam "a?" ili "molq?", a ako ne sum 4ula "da...taka e"
Sega ne se se6tam za drugo ... no az cqlata sum hode6t "gaden navik".Drugo osven kofti navici nqmam![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
"вредни"??
оспорвам мнението на висшестоящите
не се подчинявам на заповеди
нари4ам нещата с истинските им имена...
\/
много са но нещото което най много се дразня и не само аз ами и приятелите ми е че много псувам
да седя пред компютъра прекалено (свръх много) от позволеното
Понякога съм перфекционистка, иначе не пия(само на поводи) и не пуш.
... е вреден навик?!?Първоначално написано от shmatka_s_patka
![]()
![]()
![]()
Нетърпеливост.