.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Повече от фен

Изпити за военна комисия?

Дочух,че проверявали на военна комисия дали си хомосексуален.Това вярно ли е?И в какво се състои тази проверка?Как ТОЧНО проверяват дали си обратен?
    П.п.:Не питам от личен интерес просто ми стана интересно как се познава такова нещо.

Супер фен
    Татко миииииииииииии

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Нали там ти гледат гъза. Май познават по сфинктера дали са те ебали. Мит или истина - не знам. И май не проверяват всички, а само по-женствените или наконтените фешанчета.

по големината на хълката (ануса)
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Бъркат и гледат в гъза да те видят гхахах

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Оо,тва е много кофти тръпка...За тоя който проверява де...
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Това с бъркането по задниците и другите такива простотии са пълни измислици. Няма такова нещо. Само ще те попитат какви са ти наклонностите и толкова.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Това с бъркането по задниците и другите такива простотии са пълни измислици. Няма такова нещо. Само ще те попитат какви са ти наклонностите и толкова.
    абе не е точно така, при мен поне беше: "Хайде сега младежо, обърни се, наведи се и разтвори бузите"..

Е, не са ме пипали, ноооо гледаха.. и не, не изглеждам женствен, всички които бяхме там /около 10-на говеда/ ни гледаха, заедно с: "Хаайде сега забели малко"..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    абе не е точно така, при мен поне беше: "Хайде сега младежо, обърни се, наведи се и разтвори бузите"..

Е, не са ме пипали, ноооо гледаха.. и не, не изглеждам женствен, всички които бяхме там /около 10-на говеда/ ни гледаха, заедно с: "Хаайде сега забели малко"..
    УЖЪСТ!!!!

Мега фен Аватара на machoka
    Ааами, наеш ли к'во е забавно.. 10 маймуни се гледате опулено, сякаш никога не са виждали тестиси... Най-якото е когато се гъзиш срещу всички..

Голям фен
    Град
    :)

Мхм...тва е, лафихме си с тея от моя клас (и класната хах). И...си личи, но един изпусна трик,че ако не щеш да ходиш войник (не взимат хомо сексуални мисля) спиш една вечер с краставица в.... и все едно са те е*нали(или както е на мода да се пише във форума - все едно си се отворил с краставица). И така не си войник. И трикове си има (Не, няма да ходя в казарма) но не звучат готино...но ако имаш нужда да не ходиш...
    П.П. Има и друг начин да не ходиш - да влезеш в Университет и да Учиш
    П.П.2. 6 месеца в казармата на мъжете не вредят!

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Има и трети начин= казармата скоро няма да е задължителна. Мен скоро ще ме викат на такава простотия да се явявам :>

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    Има и трети начин= казармата скоро няма да е задължителна. Мен скоро ще ме викат на такава простотия да се явявам :>
    Аз съм в четвъртък

Пък аз ако искам няма да отида..въпреки че докато ми дойде ред да влизам вече ще е отменена. Имам 2 причини които могат да ме оттърват, но аз винаги съм искал да ходя...

Пък и имам разни идейки като завърша

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    А някой може ли да ми обясни за кфо го праят тфа, ще им се гъзиш и незнам си кфо
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Има един много лесен начин да се разминеш с тези гадости. Просто спираш да си миеш гъза около месеците когато минаваш на тази комисия. А да видим дали някой ще се усмели да бърка вътре.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Голям фен Аватара на Ziezi
    Оф,абе пълни глупости!Не ти гледат задника за да разберат дали си педераст,а за да проверят имаш хемороиди!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Оф,абе пълни глупости!Не ти гледат задника за да разберат дали си гей,а за да проверят имаш хемороиди!
    pri vas ne znam kak e , ama pri men izpitnite komisii bqha pulna formalnost - samo mi pisaha rust , teglo , shirina na ramenet..
    tva za men vsichko e mit..

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Оф,абе пълни глупости!Не ти гледат задника за да разберат дали си гей,а за да проверят имаш хемороиди!
    pri vas ne znam kak e , ama pri men izpitnite komisii bqha pulna formalnost - samo mi pisaha rust , teglo , shirina na ramenet..
    tva za men vsichko e mit..
    Във всяка поликлиника(аз бях в 29-Гоце Делчев) е различно.Мен два пъти ме караха да си свалям гащите...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Guest

Ами ако не мога да го забеля кво ще правя??? Кажи важно е pls

Супер фен
    Град
    VCHC
    Абсулютни митове... С една клечка за уши ти обърсва задника за проба... ,което е съпроводено пък с преглед на тестисите (единия по принцип требе е по-голям) Тва е всичко. Никой нема ти бърка в задника с пръсти, химикали, моливи, дръжки на метли...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ексчо пак се изказа
    Пък к'во толкова спичате ве...все едно...и аз не знам какво
    най-вероятно няма да умрете
    умиране има, оттърване няма
    стига сте питали, като отидете ще разберете

НрГ
    Guest
    Абе а кви са тея хемороидо кфо означават ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си