- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безизходица!!!
Не знам и аз вече какво става,различни хора се опитват да ни разделят с приятелката ми която много,ама страшно много обичам....и капака на всичко беше че тя снощи ми прати смс в който пишеше че явно този който е искал да ни раздели си е постигнал целта....толкова ми е гадно сега че не знам какво да правя,обичам я и не искам всичко да свършва така....Моля ви дайте съвет какво да правя![]()
![]()
![]()
Обади и се и я помоли да се видите на по кафе.
Да поговорите. Очи в очи. И да се разберете..
Кой, какво и как ..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от Niki_sofia
Ако сплашиш единия - и другите ще се разбягат..
Понякога силата решава такива ситуации , хем ще спечелиш техния страх от теб , хем на приятелката ти ще й стане ясно ,че няма да се дадеш на други и ще се чувства сигурна
Това е най-лесното,но проблема е че тя вярва на нещата който са и говорили и сега явно иска да скъсаме защото този смс само на такива мисли ме навеждаПървоначално написано от bungle
А аз без нея не знам какво ще правя.....колкото и тъпо да звучи.
Разговор очи в очиЕто това ти трябва
Виждате се, говорите си, изиснявате си нещата, обясняваш и кое как седи и т.н
Ако те обича и ти има доверие ще се оправят нещата, но ако се влияе от мнението на околните .. тогава вече сложно..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от Niki_sofia
дръж се малко по-мъжки де !
от самосъжаление и окайване ще я загубиш
не знаеш ли , че момичетата харесват самоуверени момчета ?
вместо да седиш тук и да се оплакваш или го сплаши малко тоя - я с приятели , я с чичивци - върни си страха и да видиш ,че никой няма да и говори глупости
Да, наистина е много спешно да говорите, защото явно се е поддала на интригите и лъжите на някой.Трябва да страните от тези хора и да не обръщате внимание на клюките и интригите, защото така рискувате да развалите връзката си.
Tъпото е че тя смята че аз я лъжа,а хората който и ги говорят тези неща и казват истината.....мен ме бяха забъркали в няква история че съм и изневерявал.Това никога не е ставало,и тя от този случай насам се държи повече от странно,наистина накрая ще послушам човека който каза нещо за сплашването....Първоначално написано от koalka
suglasna =D> a ina4e e napulno normalno da se sumnqva.ti tr da q ubedi6 4e moje da ti vqrva na 100%Първоначално написано от miloto_girl-4e
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Обади и се и и кажи,че я обичаш и я помоли да поговорите.Дано всичко се оправи![]()
Говори с нея, възможно най-бързо. Трябва да разбереш защо е решила да се разделите. Ако наистина се обичате толкова много ще изгладите проблемите. Не се предавай и се бори за чувствата на това момиче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
според мен приятелката ти просто си е послужила с "хората които искат да ви разделят" като оправдание! не можеш да обичаш някой наистина и въпреки това да се разделяш с него като осъзнаваш, че натрапниците не само са се опитали, но и са успели да ви разделят! ако тя наистина те обичаше никога не би допуснала никой да застане между вас, още по-малко да го признава и изтъква като причина за раздялата ви!
обади и се и поговори с нея защото ако тя те обича няма да се влияе от чуждото мнение...
всичко свърши
всичко свърши
Първоначално написано от anito.sl
Благодаря ви на всички,но явно ще трябва друг начин да се търси....