- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Momicheta,vuzbujdate li se ot anusa????
Zdraveite momi4eta!iskam da vi popitam dali se vuzbujdate kogato partniora vi pipa po anusa ili pravite vnimatelen i lek analen sex!Abe izobshto vuzbujdate li se ot nqkakvi kontakti mejdu anusa i partniora vi?Ne se ebavaite prosto iskam da znam!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Ако и ти се възбуждаш, значи и ние се възбуждаме, нали все е анус.![]()
e az sum mom4e i nz.....az ne se baram tam.....ama momi4etata moje i da se vuzbujdat znam li!!are kaji mi de kvo se ebavash postoianno!1![]()
Ами то не е само до самото чувство, ами и до психологическа нагласа. Мислиш ли, че ако някое момиче си мисли, че това нещо е неморално, гадно и мръсно, ще изпита някакво удоволствие. Много ти е относителен въпроса.
blagodarq ti!tova ve4e e super otgovor!Ti moje i da si dobra kaki4ka vijdash li!Първоначално написано от malka_sladuranka
ne e trudno
![]()
Може, обаче още съм сънена и малко трудно ми тече мисълта.Първоначално написано от john_kaleka
![]()
na men mi haresva. dokato pravim sex da si napliun4i prastite i da masajira anusa mi , no samo tova, nikakvo pronikvane, probvala sym ne mi e priqtno, ina4e na nqkoi im haresva.
хаха приятеля ми като ме попита за отзаде дали бих му дала...и аз му казах, ако той ми даде може и да склоня... от тогава повече не питаПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
честно казано само при мисълта за това.... и хич не ми е възбуждащо...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
напълно съм съгласна с тебе и аз съм точно на тва мнение за аналния секс и просто наистина няма начин да се възбудя като психиката ми го подтиска а и е гадно на мен не ми харесфа.Първоначално написано от malka_sladuranka
Никой не умира девствен..живота секи преебава !
Да, възбуждам се. Много ми е приятно, когато го правим с приятеля ми, той да стимулира ануса ми с пръстче. Също ми допада и аналния секс, стига партниора ми да е нежен и внимателен, и да си знае работата.
Хм... обичам пръстчета...
..независимо къде..![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
=D> braoПървоначално написано от bungle
Да аз се възбуждам и ми е много приятно да го правя и с тази част от тялото сиПървоначално написано от john_kaleka
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
ami ne izobshto ne me vuzbijda tva...
vupros kum avtora - Toq na avatara ti da ne e vokalista na System OF a down?!
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
I az obicham pruscheta i ezicheta nezavisimo kude sa ...Ama na dupeto samo osven tqh ne davam
![]()
probvala sam tam i ne mi haresa. oba4e obi4am da me masajirat s prast4e.a i ima ogromno zna4enie ot prartniora, sq da si go kajem ima i nepohvatni hora koito ne znaqt kak da podhodqt i sa grubi. vsi4ko zavisi ot tova
Не съм привърженичка на аналните сношения. Не ми харесва!
Ami na mene mi haresva...Obi4am analniq sex i super mnogo se vazbujdam ot nego
DA tva e Serj_Tankian!brao na teb!Ti da ne si fenka na soad!Първоначално написано от Pocu_Ty
Въобще не ми харесва!(
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ми правила съм анален секс и не ми хареса...и не мисля да става нещо пак така все пак искам да имам част от тялото която да си е САМО моя!
Макар че напоследъм моя мъж нещо надава зор за дупето миама толкова го обичам че мисля дали все пак да не му направя кефа
амаааааа попринцип не се кефа на аналните истории![]()
Въобще не се възбуждам.
По принцип си падам по грубият секс но това мисля че е прекалено животинско.
Първоначално написано от HardcorE_AFA
по-безсмислено и противоречиво мнение отдавна не бях чел![]()