.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Поздрав...

Поздрав...

Всичко в началото е перфектно.
    Всички в началото са перфекни.
    На всеки омръзва рано или късно.
    Обикновено на който му омръзне първи не страда много.
    Другия пък осъзнава кво е изгубил и се побърква.
    Щастливите мигове в това отношение са толкова малко... а се заплащат толкова скъпо...
    Искам да пожелая нещо на всички които посещават този форум понеже са наранени по някакъв начин, а не за да се лигавят...
    Не се предавайте ! Не падайте духом... свикнете, иначе ще умрете от мъка...
    Поздравявам всеки, който са го заебали, преди той самия да заебе някой друг... всички които са щастливи за момента и рано или късно ще се случи неизбежното... поздрави !
    А да и майната му на шибания несъвършен свят в който живеем с целия егоизъм подлост лицемерие осъзнати и неосъзнати...
    обречен да търпиш, роб на хората роб на себе си... роб на реалността...
    Съобразявай се !
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Мега фен Аватара на koalka

Re: Поздрав...

Цитирай Първоначално написано от Digital
    Това означава, че любовта е изчезнала, а когато изчезне рано или късно си омръзвате.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Re: Поздрав...

Цитирай Първоначално написано от Digital
    Всичко в началото е перфектно.
    Всички в началото са перфекни.
    Обикновено на който му омръзне първи не страда много.
    Другия пък осъзнава кво е изгубил и се побърква.
    Щастливите мигове в това отношение са толкова малко... а се заплащат толкова скъпо...
    Искам да пожелая нещо на всички които посещават този форум понеже са наранени по някакъв начин, а не за да се лигавят...
    Не се предавайте ! Не падайте духом... свикнете, иначе ще умрете от мъка...
    Поздравявам всеки, който са го заебали, преди той самия да заебе някой друг... всички които са щастливи за момента и рано или късно ще се случи неизбежното... поздрави !
    А да и майната му на шибания несъвършен свят в който живеем с целия егоизъм подлост лицемерие осъзнати и неосъзнати...
    обречен да търпиш, роб на хората роб на себе си... роб на реалността...
    Съобразявай се !
    life sux... много хубаво си го написал..тъжно , но за жалост вярно и познато до болка...това е света,това е този в които живеем и дори да сме недоволни ,не можем сам самички да го променим..не че някога ще може който и да е ...аз не случайно писах "усмихвай се на шибания свят" , не бива да се даваме на сулио и пулио... трябва да се борим за щастието си каквото и да ни коства,защото само така можем да го постигнем и да си кажем - да аз страдах,да аз плаках,да боля ме адски много ,дадох вс от себе си, но успях!
    Да живеем за сега ,не за вчера.Действието се развива днес.А и да се сетим - каквото посееш ,това ще пожънеш.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    А да и мерси за поздрава
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Написаното е толкова вярно и до болка познато . Животът наистина понякога така ни преебава , че не знаем дали после имаме сили да се съберем . Не се предаваме , но самото старание да оправим всичко , ни изтощава . Поне мен . И наистина е мъчно да знаеш , че си омръзнал на някого .. ужасно мъчно е . Но се случва и на най-добрите. И аз уж вярвам , че съдбата си знае работата . Тя не ти отнема нищо безцелно . Тя понякога просто ти изпразва ръцете , за да остави в тях нещо много по-красиво .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    тфа е вярно в крайна сметка рано или късно любовта и щастието сами ще дойдат отново при всеки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си