Предната ми тема доказа тезата, че много от вас ( а и не само от форума, ами и по света), бързат в преценката си за един човек, без да познават или опознаят.
П.С. Щом имам приятели, на които мога да разчитам, щом имам семейство, с което се разбирам just perfect, щом в даскало нещата вървят добре, щом имам човек до себе си и още куп добри познати, от които рядко се чува лоша дума за мен (отбелязвам РЯДКО, а не ХИЧ)м значи не съм някоя надута глупачка с високо самочувствие и тем подобни. А и хайде моля ви се, какво означава един човек да е надут ?! Пример : Вървите си двамата с най-добрия или най-добрата ви приятелка по улицата, и некъв тип вика за вашия човек "Ееееей, глей го тоя/тая къв е надут". Разбира се в този случай за вас приятелят/приятелката ви едва ли за вас ще е "НАДУТА", но нека видим гледната точка и на този, който го е казал - За него вашия човек е бил някъв добре облечен, с изящна физиономия на лицето, която вкарва царски вид и т.н. Ето това е още едно доказателство, че не трябва да се влияем от външността по никъв начин. Ама как да ви го набия в главите?! (НИКАК).