.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Dobre li e?!

Повече от фен

Dobre li e?!

Zdraveite!Az sym na 14 god. !Znam,che ima mn takiva temi,no se reshih i az da pusna edna takava! Visoka sym 1,65-6 i teja 48,5kg !Dobre li sym ot kym kg?Znam,che i ot struktura zavisi i ot vsichko,no ei taka primerno dobre li e?

P.P:Az si pravq upr. ot skoro(u doma) skacham na vyje,koremni presi i dr.,no iskah da chuq mnenieto vi!

mersi za otgovorite predvaritelno! =D> \/

супер си си!!!

...

Идеално мога да кажа

....

Of boje,na sedmicata ako ne pusnete pone 3 takiva temi nqva da vi bude.Ima edin sait v koito mojesh da proverish indeksa na telesnata si masa-www.tialoto.bg i nedeite puska takva tupi temi,emi kato ne se haresvate zemete otsalbnete,ne se kaharete -slaba li sum,debela li sum!Nai-vajnoto e kato se poglednesh v ogledaloto da si se haresvash,nezavisimo kolko kg si!
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Guest
    to4no idealnite kilogrami.az sum 166 i okolo 49-50.za toq rust tova teglo e idealno.poddurjai go,ne no otslabvai.

erOtik
    Guest
    ами аз съм 174-5 висока и съм 48-9 кг на 16 съм и смятам че съм нормална даже и малко трябва да сваля затва те съветвам да продължиш да си правиш упражненията.за твоята възраст е нормално килцата да са максимум 45 ,но не се подлагай на НИКАКВИ диети,просто продължавай с упражненията

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Добре си . Радвай се .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Добре си,но продължавай с упражненията,за да се подържаш
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    супер си си!!!
    Dam i az taka mislq

идеална си за мен

Напълно си си нормална за възраста и килограмите.
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Цитирай Първоначално написано от erOtik
    ами аз съм 174-5 висока и съм 48-9 кг на 16 съм и смятам че съм нормална даже и малко трябва да сваля затва те съветвам да продължиш да си правиш упражненията.за твоята възраст е нормално килцата да са максимум 45 ,но не се подлагай на НИКАКВИ диети,просто продължавай с упражненията
    MOLQ???
    kvi sa tiq gluposti nz dale ste 4uvali oba4e muskulite imat mnogo po malyk obem ot mazninite ako tqloto ti e dobre trenirano moje da si 50 kg i pak da izglejda6 po slab ot nqkoi koito e 45 oba4e samo marzeluva
    taka 4e ne moje6 da kazva6 kolko kila sa maximuma za taq vazrast ... pfu

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си