- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Dobre li e?!
Zdraveite!Az sym na 14 god. !Znam,che ima mn takiva temi,no se reshih i az da pusna edna takava!Visoka sym 1,65-6 i teja 48,5kg !Dobre li sym ot kym kg?Znam,che i ot struktura zavisi i ot vsichko,no ei taka primerno dobre li e?
P.P:Az si pravq upr. ot skoro(u doma) skacham na vyje,koremni presi i dr.,no iskah da chuq mnenieto vi!
mersi za otgovorite predvaritelno! =D> \/
супер си си!!!![]()
Of boje,na sedmicata ako ne pusnete pone 3 takiva temi nqva da vi bude.Ima edin sait v koito mojesh da proverish indeksa na telesnata si masa-www.tialoto.bg i nedeite puska takva tupi temi,emi kato ne se haresvate zemete otsalbnete,ne se kaharete -slaba li sum,debela li sum!Nai-vajnoto e kato se poglednesh v ogledaloto da si se haresvash,nezavisimo kolko kg si!
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
to4no idealnite kilogrami.az sum 166 i okolo 49-50.za toq rust tova teglo e idealno.poddurjai go,ne no otslabvai.
ами аз съм 174-5 висока и съм 48-9 кг на 16 съм и смятам че съм нормална даже и малко трябва да сваля затва те съветвам да продължиш да си правиш упражненията.за твоята възраст е нормално килцата да са максимум 45 ,но не се подлагай на НИКАКВИ диети,просто продължавай с упражненията![]()
Добре си,но продължавай с упражненията,за да се подържаш![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Dam i az taka mislqПървоначално написано от miss_fatty
идеална си за мен![]()
Напълно си си нормална за възраста и килограмите.
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
MOLQ???Първоначално написано от erOtik
kvi sa tiq gluposti nz dale ste 4uvali oba4e muskulite imat mnogo po malyk obem ot mazniniteako tqloto ti e dobre trenirano moje da si 50 kg i pak da izglejda6 po slab ot nqkoi koito e 45 oba4e samo marzeluva
taka 4e ne moje6 da kazva6 kolko kila sa maximuma za taq vazrast ... pfu