.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: NEZNAM PROSTO

сдадасдасд
    Guest

NEZNAM PROSTO

значи моята история е следната.с приятеля ми сме от 4 месеца заедно.тои много ме обича и аз него но не6то на последак се самнявам в моите чувства.може би и еднообразието убива връзката ни незнам хора какв да правя направо 6те се побъркам не искам да сам без него

Guest
    Ami ako priblema e v ednoobrazieto..lesno moje da se razreshi..izmisli neshto razlichno da pravite..da izlizate na razhodki..da gledata filmi.. da izlizate s priqteli..edvali za 4 meseca ste napravili vsichko ..opitaite

Re: NEZNAM PROSTO

Цитирай Първоначално написано от сдадасдасд
    значи моята история е следната.с приятеля ми сме от 4 месеца заедно.тои много ме обича и аз него но не6то на последак се самнявам в моите чувства.може би и еднообразието убива връзката ни незнам хора какв да правя направо 6те се побъркам не искам да сам без него
    За кво си говорим....
    Ще се гръмнаа неее аз за кво изобщо живея бе
    по темата - ми закъсняла си 4 месеца са доста време
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Guest
    Разнообрази връзката ви-простичко е Ходете на различни места правете различни работи..

Мега фен Аватара на iiirish
    и ти не знаеш какво искаш! хем се съмняваш в чувствата си, хем не искаш да си без него! замисли се, че може би държиш на него не толкова като на гадже толкото на приятел!

Голям фен
    ми направи нещо че връзката ви да не е еднообразна...

ako problema e v tova ednoobrazie mu kaji che ti e skuchno i go pomoli da napravite neshto novo i razlichno

аахахха проста си ма мн си зле ... тва само някав тъп може да напише такава тема .. .проста си кат галош дано да та накажат за нещоо !!!!!! путка долна .. .
    Аз Съм Си Аз Обичам ви всички !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си