.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Kajete kakvo da pravq...plSsSs

Zna4i na 14 i polovina sam.. priqtelq mi e na 16.. mnogo se obi4amte tva onova.. no eto 4e idva vaprosa za seksa.. zna4i az sam devstvena i mislq 4e mi e oshte rani4ko da go pravq nali vse pak na 14 sam.. oba4e hodim ot 6 meseca veche.. imame edin obsht priqtel koito edin pat mi kaza 4e na moq priqtel mnogo mu se iskalo da go napravim nali.. i togav ashtql da me obi4a oshte pove4e .. oba4e az mislq 4e ne sam gotova oshte za tva.. ta nz kfo da pravq toi e super gotin super mnogo mi haresava i ne iskam da go zagubq.. Oba4e kakto veche kazah mislq 4e mi e rano oshte da zapo4na da vodq polov jivot... i ne znam kakvo da pravq podqvolite mnogo sam obarkana toi nqkolko pati mi e namekval nali .. ama nz pak off i az ne znam kak da postaq kvo da mu kaja.. dali shte me razbere.. uj kazva 4e ne mu e za ednoto ebane pak nzz.... emi ako e taka ako me zareje ? togava shet umra ~!!! ot mnogo vreme se poznavame i az mnogo go obi4am iiii ne znam prosto ako moje nqkoi da me posavetva kakvo da pravq mnogo shte sam mu blagodarna... 10x predvaritelno..

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ами направи го когато се почувстваш готова. Ако те зареже значи е тъп и не те заслужава.

ами и според мене го направи когато си готова,и ако той те зареже просто значи не си е струвало.при мене беше така първия ми път беше с неподходящия човек и кфо наебахме се за да не го изгубя и пак ме остай а аз си мислех че мноу се обичаме.така че според мене изчакай още или направо говори с него и му кажи че ти е рано и дано да те разбере защото мъжете трудно разбират от дума..Успех!
    Никой не умира девствен..живота секи преебава !

Ox mili4ka ... vaprosa naistina emnogo kofti ... znai4 mom4eto e dokazalo 4e ne e s teb samo zaradi sex-a vse pak hodite 6 meseca ne e malko naistina , oba4e shtom ti ne se 4ustva6 gotova , vse pak si na 14 , moqt suvet e da poiz4aka6 ohste pone muni4ko vaprosa ne e tolkova do vazrastta kolkot do tova ti dali se 4ustva6 podgotvena , shtom ne si , tova e tova koeto trqbva da napravish , postapi kakto go 4ustva6 . Po dobre e da pogovori6 s nego za tova da mu obqsnish kak sedqt neshtata kakto tyk si napisala vsi4ko i toi ako naistina iska da e s teb hste te 4aka ... nadqvam se da sum pomognala Gore glavata a ima i o6te ne6to koeto se zamislih 4e toi edva li e poslednoto mom4e v koeto se vlubvahs , no parviqt put si e purvi put , edin edinstven v jivota i ako ne si gotova ne go pravi kasmet
    Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
    BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...

az sum na 16 gadjeto e na 14!pravime go ot 4 meseca i sme shtastlivi!Izvoda ot teb.............
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Щом не се чувстваш готова, не го прави. Ако наистина те обича толкова много ще те разбере. Ако обаче те зареже, няма защо да съжаляваш, явно не държи толкова много на теб. Направи го, когато се почувстваш готова.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Щом не се чувстваш готова, не го прави. Ако наистина те обича толкова много ще те разбере. Ако обаче те зареже, няма защо да съжаляваш, явно не държи толкова много на теб. Направи го, когато се почувстваш готова.

dammmmmm i az sam na tova mnenie.....

Въпроса не е толкова сложен колкото изглежда. Ясно е, че на нас мъжете ни се иска.. но щом вече сте заедно цели 6 месеца и не сте го правили и той не те е резнал за това значи може да потърпи и още А щом не те е резнал, значи наистина не му е за едното е*ане.. (въпреки, че всички хора са различни говоря според своя начин на мислене де... )
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не му пука за теб-иска секс. Ще те обича повече-той трябва да те обича и като израз на тази любов да правите секс. не прави нищо с този човек. И какво като ходите 6 месеца-някои не 1-вия час се награбват,а други чакат години. Това е относително-трябва да го направиш когато наистина го искаш!

i az sum na tova mnenie
    Obicham te milo !!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

dammmmmm i az sam na tova mnenie.....
    [/b]
    Няма непревземаеми крепости, има грешни стратегий!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Kajete kakvo da pravq...plSsSs

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mnogo mu se iskalo da go napravim nali.. i togav ashtql da me obi4a oshte pove4e
    Да да... сигурно.
    Иска секс, не те обича толкова,защото ако те нямаше да говори така.
    Любовта не опира само до секс, мила.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Zna4i na 14 i polovina sam.. priqtelq mi e na 16.. mnogo se obi4amte tva onova
    само тва прочетох и разбрах че няма да отговарям

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, именно, че си на 14 трябва да изчакаш, докато се почувстваш готова, а не когато на него му се иска.Отстоявай си мнението!Това са глупости, където ти ги говорят, че ще те заобича повече.Не е така...Усещам, как ти говори, че те обича само да те прилъже, но това си е мое мнение.Да, напълно е възможно да те зареже, но това трябва сама да прецениш.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами щом не си готова не го прави,приятеля ти ако е искрен като ти казва че те обича,значи още малко чакане няма да го убие.

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    еми 6том не се 4уства6 готова не гго прави няма да го изгуби6 бади спокоина ! кажи му 4е не си готова и мисля 4е тои 6те те разбере ! до колкото за страха ! няма ни6то гадно вав това парвиљ пат малко боли но после е иако ! но както ти си прецени6
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Голям фен
    Пръдни му в носа!!!
    Животът е БРЯГ!

Guest

Re: Kajete kakvo da pravq...plSsSs

[quote="Анонимко"].. i togav ashtql da me obi4a oshte pove4e ..

6tql da te obi4a pove4e. Ako e samo za tova - ne. Ako te obi4a naistina nqma tova da e ne6toto, koeto 6te go zadurji kum tebe. A i az smqtam, 4e trqbva da iz4aka6 o6te vreme, posle 6te sujalqva6. Povqrvai miiiiiiiiiiiiiiii. Ne trqbva da e seksa glavnoto, koeto da vi subira. Ako te obi4a naistina 6te te iz4aka dokato sama ne re6i6 kakvo da pravi6 i ne smqta6, 4e nqkoi ti e nujen. Uspeh i ne go pravi samo za da zadovoli6 mujkata mu nujda.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си