- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите?
Начи правих секс без преверзатив с приятеля ми. Той свъши в мен ама на мен още не ми е дошло. При това положение може ли да забременея? Май не може? Кажете плс много ме е страх.И моля ви без ебавки и обиди. [-o<
Porednata tema ebavka... Na 10 li si ?
е тва не мога да го разбера........честно!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз знам че винаги можеш можеш да забременееш.![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
mislq,4e si nedoraslo laino deto iska da privle4e vnimamnie.
to Ruslan Mainov go e kazal TAPA OVCAПървоначално написано от Анонимко
![]()
праили сте секс без презерватих и той свършил в теб и ти ни питаш дали мможе да забременееш..
Абе деебиш и пиклите има вече... Малко да се беше заинтересовала преди оня да ти го набута в п...
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ХАхахаха Даа ДДааа Дааа каза и го само лапета тук.. които неса виждали и пишка на живо ама мноо отворени навсякаде...Първоначално написано от Nadelina
![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Първоначално написано от Eric Draven
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
И аз усещам, че е ебавка, но....Естествено, че е възможно да си бременна.
eeee,ama kak 6te e bremenna???!te decata ni6to lo6o ne sa napravili,samo deto onq e svar6il vatre-NQMA NIKAKVA OPSTNOST DA E BREMENNA!
![]()
![]()
![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Поредната ебавка със нас само пишем едни и същи неща щот ги мързи да погледнат ко има писано в форума!Ще се оправят децата се някога
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
да и ще родиш 12 деца![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
хаХаХа.....т'ва беше жесток удар за неяПървоначално написано от sexy_anji_
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
При това положение ще се роди идиотче.Първоначално написано от Анонимко