- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ot4aqta sam
zdraveite
iskam da vi spodelq ne6to i da vi popitam dali mojete nqkav savet da mi dadete
zna4i...imam problem s ba6ta mi
karam se postoqnno s nego za pari i za u4ili6te
az iskam da stana 4astna u4eni4ka a toi ne go odobr1va i vika 4e ako stana 4astna zna4i 6te sam kurva
mn e glupav deeba
kazva mi 4e ako stana 4astna 6te trqbva da rabotq a az neiskam da rabotq sega a kogato svar6a u4ili6te (na 17 godini sam da kaja samo)
spored nego mnogo pari har4a
e to si e taka poneje zaradi cigarite 4e mnogo pu6a a toi neznae i za tova samo se karame
nemoga da go gledam
mraza go naistina
iskam da mi dadete savet kvo da prava
predi 2 godini pak taka me be6e qdosal i izbqgah ot nas za 2 dni
i toi se be6e pobarkal napravo
kazah mu 4e ako o6te me drazni 6te ida da se hvarla ot nqkoi blok ili 6te izbqgam ot nas i nqma da se varna nikoga pak ako 6te kvo 6te da stane s men molq vi daite mi nqkav savet kak da mu obesna da mi dava pove4e pari i da me razbere 4e da si 4asten u4enik ne zna4i da si k***a tova e mersi predvaritelno
А защо не се замислиш малко, откъде идват парите? Ами ще ти кажа само, че не падат от небето. Баща ти може да има финансово затруднение, а ти само го тормозиш да ти дава повече пари...Ами като нямаш парични средства, спри да пушиш - ще си спестяваш по 2,60. Искала да стане частна ученичка...и аз искам да живея в пететажна къща, ама живея в апартамент..всичко е пари, спри да изнудваш баща си и се съобразявай малко.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
А защо имаш толкова огромен мерак да си частна ученичка?
Щом имаш толкова много искания,както е казал баща ти - започни да работиш.Ако не желаеш си е твой проблем.
Смешно и жалко е,че говориш така за него,защото един ден няма да го има и повярвай ми,ще ти бъде много мъчно,когато се сетиш какви неща дрънкала за него.Трябва да имаш някакво елементарно възпитане и уважение....!![]()
ot4aqna napalno - Искаш ли да ти кажа точно какво мисля от написаното от теб..... и да неискаш аз ще ти го кажа"
-Ти си недорасла, разглезена, пикла която още не се е сблъскала с реалния живот (...може би се е случило "нещо" и заради това да обвиняваш баща си като измъчваш човека който те храни и се грижи за теб с тези лапешки простотии) и затова летиш в облаците . Знаеш ли колко скъпо е частното обучене.. май си нямаш нинай малка представа?!
Алоо момиче на 17 години си?!?
nz za kakvo tolkova si se razpiskala da si chastna uchenichka...az kato bqh naprimer,po cql den na trenirovki i taxite mi plashtashe cluba..ako e samo za da si razmqtash zadnika,razbiram zashto bashta ti ne ti uidisva na akula.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Suglasna sum s vsi4ko kazano do tuk.Kato iska6 da si 4astna u4eni4ka...raboti.Ne iskala....Iska6 pove4e pari ...raboti.Kato ne ti se raboti, zadovoli se s tova koeto ti davat.I 2 lv da e ...trqbva da si blagodarna 4e gi ima6. Za6to ti e da minava6 na 4astna u4eni4ka? Nito raboti6...nito ni6to.Ima6 nqkakva mnogo vajna rabota koqto zapulva cqloto ti vreme i nemoje6 da hodi6 na u4ili6te ... ili ne6to drugo su6to tolkova vajno? I dumite koito izpolzva6 za ba6ta si sa prosto ...nelepi.6tqla da izbqga ...6tqla da se hvurlq.I tova si mu go kazala??? Neznam napravo kuv 4ovek si ti ....nai-malkoto neblagodaren egoist!!
Ne o4akvai suvet tuk...ne i za ne6to podobno! Uspeh i dano nqkoga ti doide akula v glavata!
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
mhm napulno vqrno...kat ne ti haresva toq jivot s tolkova 'malko pari'hodi njkude da si nameri6 po dobur da vidim dali 6te uspee6...ba6ta ti gi izkarva tiq pari s trud a ti da gi propu6va6...i kvi sa tiq zaplahi ako ne mi dava6 pove4e 6e se metna...mi metni se!
Да кажем ,че цигарите ти струват 2.50
Да речем ,че пушиш по една кутия на ден , като раздадеш половината цигари ( нали така правят гъзарките)
Да речем ,че трябва да си купиш нещо за ядене , например пица . тя струва 1 .50 .
Значи ти дават най малко по 3-4 лева на ден .. сигурно по 5 ти дават ..
Мога да ти кажа ,че на мен до 6ти клас ми даваха по 1 левче ...с него съм си копувал по 1 хамбургер и сокче .. това ми е стигало и съм нямал претенции за повече. сега ми дават 2-3 лева , на който съм доволен . затова![]()
![]()
![]()
![]()
ОГРАНИЧАВАЙ СЕ !!!!!!! И СПРИ ДА ПУШИШ !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Ама ако сама трябваше да се храниш май нямаше да ти остават пари за цигари, а?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."