.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68

Тема: writeri ?!?!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от NeSK
    Цитирай Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
    Да им го туря на тея драскачи Ебахти и начина на живот
    kvo iska6 pa ti we
    Да се разкараш?!

Иначе баси верно начина на живот дет водите...хляба ли си изкарвате с тва бе?!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    kvo iska6 pa ti we
    Да се разкараш?!

Awe q se zasili kum stenata
    FraKE 420Crew!!

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    kvo iska6 pa ti we
    Да се разкараш?!

Awe q se zasili kum stenata
    Ахахахахах!Колко си оригинален!
    И пак не ви разбрах начина на живот...разбирам начина на живот да ти е музиката, танците, актьорството и други полезни неща...

Кво му е полезното на тва?!Само дишате изпаренията от спрейчетата !

off ti ne gi razbira6 teq ra0ti
    FraKE 420Crew!!

има ли зна4ение..
    Guest
    Да по дяволите за някои това е начин на живот...за някои това е всичко!графитите са си цяло изкуство!!естествено не говоря за нашляпаните букви на всеки пет метра от някое пишлеме което дори хабер си няма за какво става въпрос а го прави защото е модно и отваря устата на ляво и надясно..като тоя неск дето е писал ся някви глупости тука в тая тема....личи си че си позиор просто брат...за някои не си интересен!еи заради такива като тебе хората не ценят улиния арт...щот навсякаде е усрано!спрете бе хора спрете да проваляте нещата...оставете хората които имат талант да прогресират на спокоиствие.Вижте малко артовите неща...малко са да но са добри...доста им е трудно на тези хора...това са много пари много търение..защото това им е в кравта..не толкова просто и просташко колкото изглежда...това е като дрога. ако оставите хората кото могат да си творят на воля...сивите градове в България ще станат по красиви...за целта трябва обаче да се спре този поток от нови и нови райтъри...спрете да го парвите само защото е модно....шмъркайте амфетамини то е по-модно...

na4i purvo bratle taga mi ne e NeSK a prosto nicka mi e takuf
    vtoro ti vijdal li si nqkoga moite raboti za da govori6 taka
    i treto nqma smisul da se krie6 a si vlezni s istinskiq nick.
    FraKE 420Crew!!

Голям фен
    Град
    :)
    Ми дай да ги видим (сам си го изпроси)
    По темата: Ако някой ми беше казал преди година и нещо,че ще имам огромно доверие на 3ма (мисля толкова, но позн и още) райтъри (ъ ... и наркомани) нямаше да му повярвам. Има готини хора. Защо не драскам - защото съм БО макар,че ме бяха канили да правим бомби в Гърция (а аз ест заминааааах ). Засега още рисувам, ама имам една оферта към един райтър и дано стане (че ще му изям ушите ако не стане )

Автора: ако си райтър няма да имаш особено време за Паркур (незнаех,че има разлика...мерси,че ми казахте )

експлойтед..
    Guest
    селска работа... хващат и драскат тъпотии... нек'фи троуъпс, където като ги видя и верно ми се драйфа...

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от експлойтед..
    селска работа... хващат и драскат тъпотии... нек'фи троуъпс, където като ги видя и верно ми се драйфа...
    Доскучават Иначе има и по-добри...примерно черно-белите на СВС. Добре си ги запълват и си е на '6' всичко.

Голям фен
    Град
    Варна
    Драскането - начин на живот

И аз го правя ама е само за развле4ение

BLAYZ (cbc) i FUNNE (Lbc) rulirat
    a i VESONIK i MEKS su6to
    FraKE 420Crew!!

Znam oba4e ne moa da gi razbera i vesonik i meks si imat otdelni crew-ta vesonik mislq 4e e vuv vsn a meks e sus money v edno crew a to i blayz mai e vuv 2sb ili samo az taka si mislq
    FraKE 420Crew!!

Emi az znam 4e sus sigurnost MEKS e ot 2sB ama kakto i da e
    FraKE 420Crew!!

Град
    sofia
    davai davai super e 4uvek da haresva ne6to exremno

Guest
    Абе NeSK, ти на 12 или на 13 си?! Такива като теб дето си мислят, че са райтъри, всъщност само цапат стените и предизвикват отрицателното обществено мнение!
    Ти сигурно кръгче не можеш да нарисуваш и си купуваш блажна боя и четка

Град
    [Мразим кифли ООД]
    off ti ne gi razbira6 teq ra0ti

ъх....и отде знаеш?!
    Явно не можеш да обясниш тъй наречения си "смисъл" на живота, щото осъзнаваш, че тва е безсмислено!?....
    И пак не разбрах как може живота ви да се върти около тва, да ходите до "На тъмно" и да си купувате спрейчета за по 6 лв. и да фъската наоколо...виждала съм графити..уча в 12то а там има наистина интересни неща!Лично аз мога да оценя едно изкуство (особено ако е изобразително) независимо дали е върху лист хартия, платно или стена...Но моля те, какъв е точно житейския смисъл на цялата работа!(Явно си тру райтър...обясни ми, моля те!)

Голям фен
    Град
    2sB е на Пест крю-то и Може и Весоник да е с него...Абе има добри. Мен много ме радва на Мекс една бомба на цариградското (жълта с лилави петна и червеи очертания). Абе те са си френдчета вие кво искате - да се стрелят ли? Иначе има си добри, но има един графит на едни сърби, който е мнооооого добър.

Guest
    2SB не са ли случайно Mocke Abuse Dust и компания?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    2SB не са ли случайно Mocke Abuse Dust и компания?
    Mocke ,Vesonik, Shine, Dust, Meks mai sa...ama ne znam
    ee edno vreme beha Santo, Satan Abuse, Dust i ne znam si koi oshte a Mocke mi beshe sauchenik. Posle mocke otide pri tqh, aSanto zamina (za dubai mai).

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    2sB е на Пест крю-то и Може и Весоник да е с него...Абе има добри. Мен много ме радва на Мекс една бомба на цариградското (жълта с лилави петна и червеи очертания). Абе те са си френдчета вие кво искате - да се стрелят ли? Иначе има си добри, но има един графит на едни сърби, който е мнооооого добър.
    Train bombing rlz
    Идеята е,че до нещо от тоя род застава нещщо на някой,който се чуди какво да направи с паричките в джоба си и е чул,че това е готино. Нещо,което дразни окоот и ти бърка в мозъка. Има български неща, които са на това ниво, ИМА. Но няма да споря,че са предимно по маршрута цариградско-Редута-Лозенец. Натам следват сякви неща, които им липсват или средства или умение (с които са направени).

има ли зна4ение..
    Guest
    Виж ся кво пиклио малак първо не съм момче а съм девоика..не ме ебе тага къв ти е не ме ебе работите ти дето си ги пляскал по стените кви са....неща да ги виждам щот знам че са пълни пумии...както на останалите 2356238945 пишлегари дето серат на ляво и дясно
    мисълта ми беше че...няма смисал да приказваш много и да се хвалиш смешен си не разбираш ли ...че и наивен на всичкото отгоре.Яд ме е че хората не ценят това изкуство заради таквиз като тебе....
    момче графитите не са само скапани печатни букви...разбери го.

Супер фен
    Уважавам узкуството ама веднага си личи кой е художник и кой е дришлеме без работа и акъл дето се чуди къде по напред да парадира с невероятнонеповторимоуник алният му начин на живот а рисунките му струват колкото две лайна с муха отгоре. Плюс това дори и да рисува добре като надраска някакво частно имущество а съм го фанал а съм му заврел спрейовете в... Веднъж едни такива дришльовци беха надраскали - ама баш драсканици с черен спрей , нищо общо с рисунка - вратата на едни кенефи към барчето в което бях барман - е ебати кефа - като ги фанахме с охраната да видите как се чисти кенеф - цялостно.
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Уважавам узкуството ...
    Изруди... що не го засне?
    Трябвало е!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    А тези writeri какво представляват!!!
    писатели

Град
    о0о0о0 нз чуееееееек нз
    Offfff kakvi mi gi prikazvate dokato se nau4i vseki e nasral edna dve steni to nqq kak da stane da ne e vajnoto e ne da otidesh i da si metnesh par4eto na centyr ili ne6to chastno ami da go napravish s uset i mqrka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си