.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: Любов?!?

Shmatko
    Guest

Любов?!?

Има ли такова нещо?
    Аз смятам че: Любов има само в чата, сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

Споделете ващо мнение.

В заблуда си излез малко от чата и ще видиш,че съм прав!
    Light The Universe

Мега фен Аватара на koalka
    Жалко, че мислиш така.

Shmatko
    Guest
    Ей как ма нахрани брат.
    Отдавна не висим по чатовете ма бая тесли съм изял в реалния живот та за тва стигнах до тва заключение.
    А ти остави розовите романчета за баба ти

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Жалко, че мислиш така.
    Еми като никога любовта ми не е била споделена ко да мисля

Мега фен Аватара на koalka
    Въпреки че не е била споделена, все пак си я изпитал, нали?Тогавна защо твърдиш, че няма?

Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Жалко, че мислиш така.
    Еми като никога любовта ми не е била споделена ко да мисля
    Е моята кат беше споделена мислиш ли че не съм на същото мнение ? Накрая всичко опира до кинти и секс...
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Ако това което изброи за теб представлява любовта още нищо не си видял драги ми човеко Мога смело да твърдя че наистина съществува любовта!
    >>> House Music <<<

TOva che liubovta ti nikoga ne e bila spodelena ne e izvinenie che trqbva da mislish taka ... ne si edinstveniqt ima adski mnogo drugi hora tochno kato teb ili daje sa imali po gadni sluchki v liubovta. SPored men liubov v chata nqma .... pone az taka si go obqsnqvam zashtoto ne vseki e sebe si i mnogo se prestruvat na tova koeto iskat da budat no ne sa v realnost. Po serialite estetsfno che ima liubov to samo tova e ama ne mislish li che serialite se opitvat da podrajavat na nashiq jivot taiche ima liubov ... A tova che e samo pari ne e vqrno ne si popadnal na tochnite hora ... naistina ima mnogo koito gledat samo pari i sa materialisti no ima i dostatchno mnogo koito ne gi ineteresuva ....Taiche da liubov sushtestvuva samo che vseki q namira po razlichno vreme i estetsfno che dokato q nameri shte sreshtne mnogo peripeti.

някой да ми даде определение за "любов" че вече се обърках кой какво има в предвид.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Ей как ма нахрани брат.
    Отдавна не висим по чатовете ма бая тесли съм изял в реалния живот та за тва стигнах до тва заключение.
    Еиии нахраних ли та......
    Розови романчета я да те видим кажи ми едно такова романче Зглавие само без Автор!
    Light The Universe

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad

Re: Любов?!?

Има ли такова нещо?
    Аз смятам че: Любов има само в чата, сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

Споделете ващо мнение.
    нещо си в грешка
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Мога да твърдя ,че любов има ! Не съм я изпитвал ,но съм сигурен ,че я има и че някой ден и мен ще ме сполети .

Guest
    Nqma mnogo qsno! Az zatova pusnah predi sushtata tema i im kazah da iztriqt razdela, ama da si jiveqt v zabluda horata...

Shmatko
    Guest
    Абе лесно ви е.
    Ма като се случи 5-6 пъти поредни в рамиките на 4-5 години несподелена и последния така ви преб@т че 1 година после не знаете къде се намирате тогаз ше си приказваме кво има и кво няя.
    Вече съм повреден човек, неспособен да обича и да бъде обичан.

Има любов , "искренна и ве4на" но вси4ко зависи от самия 4овек

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Ей как ма нахрани брат.
    Еиии нахраних ли та......
    Розови романчета я да те видим кажи ми едно такова романче Зглавие само без Автор!
    Гад!
    P.S. Обичам те!
    автор:
    Сесилия Ахърн

Голямата любов
    автор:
    Сара Дън

Горещи страсти
    автор:
    Линда Милър

Стигат ли ти толко?

значи глей са как вървят не6тата любов,секс,орална,секс,свир ки,секс,амфетамини,дрога,пр облеми с мама и тати,деца болни от спин,които се дрогират,и накрая самоубийство на цялото семейство..

Бърз си с търсачката Shmatko!Ако оправиш и граматиката ще си невероятен.Любов има истинска и споделена случва се веднъж истински в живота на човек но е достатъчно.
    Light The Universe

Shmatko
    Guest
    Бърз си с търсачката Shmatko!Ако оправиш и граматиката ще си невероятен.Любов има истинска и споделена случва се веднъж истински в живота на човек но е достатъчно.
    Много си отворен бе малкия
    Ти намери ли я че го раздаваш толко тежко?

Не но не ми пречи да вярвам защо да мислиш пораженчески и да се жалваш!Тя сама си идва без да пита колкото до възрастта ми ако аз съм по малък от теб направо не знам съдеики по начина ти на изразяване!
    Light The Universe

Жалко, че мислиш така.
    =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    Цитирай Първоначално написано от CrIsTiaNo_
    Жалко, че мислиш така.
    =D> =D> =D>

Голям фен
    според мен любовта съществува и човек е мн щастлив когато я намери....но когато я изгуби мисли че за него повече не съществува никой и нищо

Shmatko
    Guest
    Не но не ми пречи да вярвам защо да мислиш пораженчески и да се жалваш!Тя сама си идва без да пита колкото до възрастта ми ако аз съм по малък от теб направо не знам съдеики по начина ти на изразяване!
    Ман след един момент нататъка спира да ти пука, държиш се както искаш, нито ти дреме как изглеждаш нито нищо, просто претръпваш и спираш да търсиш, да чувстваш да имаш надежда, че нещо може да се промени. Казваш си просто: Майната му на тоя побъркан свят и се пускаш по течението.
    Е аз съм така. Някога и аз като бях на твойте години. Предполагам си 15-18 и аз вярвах, но после разбрах че това е една измислица, нещо което не съществува и Холивуд, Болувуд и не само те прават парички от него. Дъртите ти обясняват ама ти така и не го срещаш. Почваш да се чудиш дали си нормален. Е, не си

Сичките момиченца бълват простотии колко много обичали или колко много искали да обичат ама колко гадни сме ние момчетата и знаеш ли кво стаа когато заобичаш някое момиче? Ебава ти пичк@т@ мил@ м@чин@. Дори в началото сичко да е ок, ако се държиш добре знаеш ли к'во ще получиш. Един голям среден, хем ще ти бъде гадно, хем ще са ти откраднали сърцето.
    А колкото повече одъртяваш толко онези мили, сладки и нежни момиченца се превръщат в по-големи и по-големи мъжемелачки. Накрая ставаш един LOSER.
    Така че фащай, забавлявай се, еби ги и зарязвай и да не ти пука въпреки всичко което ти приказват! А почне ли да ти пука просто минаваш в губещия отбор. Любов само може се надяваш да срещнеш и пак ти казвам няма да я срещнеш, сичко е само една игра на интереси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си