- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов?!?
За Портокола на 18 съм![]()
Знам ли може и да си прав не го отричам!Като хлътнеш до уши започваш да се държиш зверски добре с момичето,а колкото по-добре се държиш с една жена толква тя ти се качва на главата.
Light The Universe
Емм тва,че на теб не ти е била споделена любовта или,че си бил прецакван..не значи,че не съществува...аз вярвам,че я има![]()
Аз бях...забрайх да се логнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Айде кога ше затривате раздела?
не мога да твърдя, че има любов, но твърдя на 100 %, че секс и пари в тоя живот - бол![]()
Ами предполагам, че има любов, но като всяко друго нещо е до едно време. Така че да не се самозалъгваме, че съществува "вечна любов". Как пък не...![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Друго си е да си поразвъртиш гъза с други мъже а![]()
Има любов естествено.Но някои хора си мислят че тя е вечна и там им е грешката.Вечни неща няма всичко рано или късно се променя.И на мен ми се искаше сегашната ми любов с един човек да продължи вечно,но знам че все някога всичко ще приключи.Ех любов...
Ти сам си противоречиш, първо казваш че любов няма, после че имало ама несподелена! След като не си сигурен в едно нещо не го твърди!Аз ти казвам от личен опит, че любов имаДруг е въпроса че тя спохожда всеки различно
И за теб ще дойде време бъди спокоен
![]()
Няя ми дойде. Има само несподелена и за тия с разбитите сърца. Истинска няяПървоначално написано от MoHuTo
![]()
Според мене има!Само ,че може би само аз съм обичала,а не е имало момче което да ме обича...Първоначално написано от Shmatko
На колко години си ве любовчийке?
Авторе, в тази тема разбрах защо толкова си се озлобил към женската част. Искам да ти кажа, че любов има и всеки рано или късно я намира. Това, че си имал 5-6-7-8 дори и 10 разочарования, не означава, че няма да намериш момиче с което да сте щастливи. Сега незнам на колко точно си, но животът е пред теб.
Разбира се , че има любов .. и всеки е способен да я изпита . Но често се случва така , че ние грешим в преценката си за хората и страдамеАз съм обичала и вярвам , че съм била обичана ... пък и няма нужда да споря с тебе и да ти излагам доказателства , че любов има и ще има , защото ти си твърде предубеден и това не е първата тема , в която спориш , че няма любов .
П.П. Чесно казано за секса си прав - много са редки случаите , когато любовта съществува без секса . Ама то сексът в съчетание с любовта е невероятно преживяване .
Ко е любовта ли? Да обичаш някой е да му позволиш да те унищожи като същевременно се надяваш че няма да го направи! Така си мисля.
Е в мене нищо не е останало, нито искам да обичам, нито ще се опитвам, дори и да ми се случи няма да си го позволя, въпреки че ми е ужасно самотно напоследък, но няя се излъжа отново.
Дори последната я otrqzah защото почнах лека полека да изпитвам нещо към нея. Спасих се на време. [-o<
Вече съм неспособен на квото и да е. Аз съм looser и hater.![]()
А кучката дето уби сичко човешко в мене преди около почти година днеска ми нарисувала картичка за рождения ми ден който е скоро и ми написала с обич вътре. Бахти наглата гнусна пачавра застреляна.![]()
и забравих на 22 без 2 дена съм. Аре ся падайте под масите от смях.
Може би си се опарил от любовта или пък тя е била платоническа или несподелена за да мислиш така.Но колкото и да си тъжен винаги трябва да вярваш в любовта, от нея по хубаво нещо няма.
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Не съм ли за психятър и/или психолог?![]()
Първоначално написано от xixi2
a kude v siujeta iz4ezva6 ti
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
lubov ima tova che ti ne siq sreshtnal oshte ne oznachava che q nqma tova e nai hubavoto neshto makar ponqkoga da boli
бе то само боли...![]()
Любов има, но животът е прекалено кратък и не всеки успява да я открие.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
мерси, начи да почвам да си копам дупката шот за мене бъдеще няма...![]()
има привличане.. любов ? не мисля...