.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: Любов?!?

За Портокола на 18 съм
    Знам ли може и да си прав не го отричам!Като хлътнеш до уши започваш да се държиш зверски добре с момичето,а колкото по-добре се държиш с една жена толква тя ти се качва на главата.
    Light The Universe

Guest
    Емм тва,че на теб не ти е била споделена любовта или,че си бил прецакван..не значи,че не съществува...аз вярвам,че я има

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Емм тва,че на теб не ти е била споделена любовта или,че си бил прецакван..не значи,че не съществува...аз вярвам,че я има
    Аз бях...забрайх да се логна

Shmatko
    Guest
    Айде кога ше затривате раздела?

Мега фен Аватара на iiirish
    не мога да твърдя, че има любов, но твърдя на 100 %, че секс и пари в тоя живот - бол

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Ами предполагам, че има любов, но като всяко друго нещо е до едно време. Така че да не се самозалъгваме, че съществува "вечна любов". Как пък не...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Shmatko
    Guest
    Друго си е да си поразвъртиш гъза с други мъже а

Сладур4е
    Guest
    Има любов естествено.Но някои хора си мислят че тя е вечна и там им е грешката.Вечни неща няма всичко рано или късно се променя.И на мен ми се искаше сегашната ми любов с един човек да продължи вечно,но знам че все някога всичко ще приключи.Ех любов...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ти сам си противоречиш, първо казваш че любов няма, после че имало ама несподелена! След като не си сигурен в едно нещо не го твърди!Аз ти казвам от личен опит, че любов има Друг е въпроса че тя спохожда всеки различно И за теб ще дойде време бъди спокоен

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ти сам си противоречиш, първо казваш че любов няма, после че имало ама несподелена! След като не си сигурен в едно нещо не го твърди!Аз ти казвам от личен опит, че любов има Друг е въпроса че тя спохожда всеки различно И за теб ще дойде време бъди спокоен
    Няя ми дойде. Има само несподелена и за тия с разбитите сърца. Истинска няя

Супер фен

Re: Любов?!?

Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Има ли такова нещо?
    Аз смятам че: Любов има само в чата, сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

Споделете ващо мнение.
    Според мене има!Само ,че може би само аз съм обичала,а не е имало момче което да ме обича...

Shmatko
    Guest
    На колко години си ве любовчийке?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Авторе, в тази тема разбрах защо толкова си се озлобил към женската част. Искам да ти кажа, че любов има и всеки рано или късно я намира. Това, че си имал 5-6-7-8 дори и 10 разочарования, не означава, че няма да намериш момиче с което да сте щастливи. Сега незнам на колко точно си, но животът е пред теб.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Разбира се , че има любов .. и всеки е способен да я изпита . Но често се случва така , че ние грешим в преценката си за хората и страдаме Аз съм обичала и вярвам , че съм била обичана ... пък и няма нужда да споря с тебе и да ти излагам доказателства , че любов има и ще има , защото ти си твърде предубеден и това не е първата тема , в която спориш , че няма любов .
    П.П. Чесно казано за секса си прав - много са редки случаите , когато любовта съществува без секса . Ама то сексът в съчетание с любовта е невероятно преживяване .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Shmatko
    Guest
    Ко е любовта ли? Да обичаш някой е да му позволиш да те унищожи като същевременно се надяваш че няма да го направи! Така си мисля.
    Е в мене нищо не е останало, нито искам да обичам, нито ще се опитвам, дори и да ми се случи няма да си го позволя, въпреки че ми е ужасно самотно напоследък, но няя се излъжа отново.
    Дори последната я otrqzah защото почнах лека полека да изпитвам нещо към нея. Спасих се на време. [-o<
    Вече съм неспособен на квото и да е. Аз съм looser и hater.

А кучката дето уби сичко човешко в мене преди около почти година днеска ми нарисувала картичка за рождения ми ден който е скоро и ми написала с обич вътре. Бахти наглата гнусна пачавра застреляна.

Shmatko
    Guest
    и забравих на 22 без 2 дена съм. Аре ся падайте под масите от смях.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Може би си се опарил от любовта или пък тя е била платоническа или несподелена за да мислиш така.Но колкото и да си тъжен винаги трябва да вярваш в любовта, от нея по хубаво нещо няма.
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Shmatko
    Guest
    Не съм ли за психятър и/или психолог?

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от xixi2
    значи глей са как вървят не6тата любов,секс,орална,секс,свир ки,секс,амфетамини,дрога,пр облеми с мама и тати,деца болни от спин,които се дрогират,и накрая самоубийство на цялото семейство..

a kude v siujeta iz4ezva6 ti
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

lubov ima tova che ti ne siq sreshtnal oshte ne oznachava che q nqma tova e nai hubavoto neshto makar ponqkoga da boli

Shmatko
    Guest
    бе то само боли...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Любов има, но животът е прекалено кратък и не всеки успява да я открие.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Shmatko
    Guest
    мерси, начи да почвам да си копам дупката шот за мене бъдеще няма...

има привличане.. любов ? не мисля...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си