- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов?!?
Ман след един момент нататъка спира да ти пука, държиш се както искаш, нито ти дреме как изглеждаш нито нищо, просто претръпваш и спираш да търсиш, да чувстваш да имаш надежда, че нещо може да се промени. Казваш си просто: Майната му на тоя побъркан свят и се пускаш по течението.Първоначално написано от Valar
Е аз съм така. Някога и аз като бях на твойте години. Предполагам си 15-18 и аз вярвах, но после разбрах че това е една измислица, нещо което не съществува и Холивуд, Болувуд и не само те прават парички от него. Дъртите ти обясняват ама ти така и не го срещаш. Почваш да се чудиш дали си нормален. Е, не си![]()
Сичките момиченца бълват простотии колко много обичали или колко много искали да обичат ама колко гадни сме ние момчетата и знаеш ли кво стаа когато заобичаш някое момиче? Ебава ти пичк@т@ мил@ м@чин@. Дори в началото сичко да е ок, ако се държиш добре знаеш ли к'во ще получиш. Един голям среден, хем ще ти бъде гадно, хем ще са ти откраднали сърцето.![]()
А колкото повече одъртяваш толко онези мили, сладки и нежни момиченца се превръщат в по-големи и по-големи мъжемелачки. Накрая ставаш един LOSER.![]()
Така че фащай, забавлявай се, еби ги и зарязвай и да не ти пука въпреки всичко което ти приказват! А почне ли да ти пука просто минаваш в губещия отбор. Любов само може се надяваш да срещнеш и пак ти казвам няма да я срещнеш, сичко е само една игра на интереси.![]()