- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ima6 si priqtel a iska6 drug....!
режи го и тва е .. или му кажи какво мислиш и заедно решете..втория вариант е по-добър...
Каза че харесва друг и веднага 'КУРВА'..
Е наистина сте уникални!![]()
А вие като си имате гаджета нима не си харесвате по улиците някоя/й?!
И след т'ва си мислите...ехх..тоя къв беше готин.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
abe vie kvi hora ste be???vie ste se pobarkali,da ne momi4eto da e kazalo 4e iska da se 4uka s nego kakto nqkoi kazaha?prosto kazva 4e si e haresala drug i vie vednaga kurva abe ne ste dobre mislq!!!
a za temata:ami na men mi se e slu4valo ob1rkva6to e naistina,kakto kaza o6te 1 ili 2 ma mai:sedni i napravi ravnosmetka,pomisli si hubavo i za dvamata i kvoto ti kaje sarceto tfa e,prosto qvno ve4e hodi6 s tva mom4e po navik a ako e taka nqma smisal da se izm14va6 pove4e tragni s drugiq i gotovo,trudno 6ti e taka pone az mislq ama 6te e po dobre taka da napravi6 6toto ako ti e pisnalo da b1de6 s nego nqma smisal da se izma4va6..![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Мерси мн на всички за отговорите наистина ще седна трезво и ще трябва да реша какво да правяв краина сметка живота е такъв а и рано или късно ще се разделим но незнам дали сега е момента!
дааа, доста познато
аре стига бе, тва си е в стила на момчетата да искат да спят с всички момичета които видят и им допаднат... ако имат и възможност се съмнявам някой да откаже (освен ако не са много добри приятели, ама тва е друга тема)
Според мен това е нещо нормално.Особено, ако ходите по-дълго време. Просто всеки в крайна сметка иска разнообразие. Това е никакъв случай не говори, че вече нямаш чувства към приятеля си.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ти поне си имаш приятел...Ima6 si priqtel a iska6 drug....!аз съм самичък и ми е мн мъчно...
вие сте ми утехата и не забравяйте че ай рул
защо да си умен и хубав като може да си грозен и тъп
Естествено че няма да си имаш...Първоначално написано от хixi
хората обичат оригинала.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
фък йу бич - аз говорех за тебе.+ тва аз съм оригинала шибан ретард такъвПървоначално написано от xixi
защо да си умен и хубав като може да си грозен и тъп
ShuT the fuck up God damn it![]()
Подкрепям те на пълно и аз съм на същото мнение! =D> =D> =D> \Първоначално написано от desperate
/ \
/ \
/
to4no taka tova e edna mrusna kurva nishto pove4eПървоначално написано от Virt-Tuning
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Ти маи не знаеш значението на думата курва може да съм лажкиня но не й курва да лъжа себе си и него но аз не го искам то просто става , а и как мовеш да говориш за човек които не познаваш.Чувствата са нещо което никой не може да си избере и да промени икса ми се всичко да е перфектно и да сам с гаджето си ама![]()
не става не мога да контролирам сърцето си и това което изпитвам никои не може!А и нямам ни наи малко намерение да спа с другото момче !