.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Moderated: Изнервени ли сте, когато не се правили секс от...

Iznerveni li ste kogato ne ste pravili seks ot nqkolko dena?I vinagi li vi se pravi seks 6toto na mene li4no vinagi mi se pravi i sam nastroena na perverzna valna i mi e lubopitno pri vsi4ki li e taka?Za mom4etata znam ama za momi4etata mi e lubopitno

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ами не, не съм изнервена като не правя секс няколко дена.

e ne kazvam pred nervna kriza ama v smisal 4e kato pravi6 seks ne se i 4uvstva6 po-dobre?
    обърна да млъкне!!

Не съм изнервена, ако не правя секс няколко дни, нито пък постоянно ми се прави секс - имам си моменти, в които ми е "само до това".

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Зависи от колко дни не съм го правила!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SneJna_
    e ne kazvam pred nervna kriza ama v smisal 4e kato pravi6 seks ne se i 4uvstva6 po-dobre?
    Ами ясно, че нямаш в предвид нервна криза. Ами и аз съм като модераторката която е постнала след теб.

То секса е такова нещо, което рядко не ми се прави.... но все пак има моменти в който секса е последното нещо, за което мисля... Мисля, че не само аз съм така...
    Only The Friends .... And Nothing Else Matters!

Град
    Пловдив
    Зависи ако не съм правила секс няколко дни няма проблем но ако е повече време започвам да ставам раздразнителна.
    А и секса ми помага много когато ми е тъпо или нещо съм ядосана като првя секс забравям за всичко колкото и важно да е то
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

ммм нервна от не правене на секс никога не съм била...просто почва още повече да ми се прави секс...иначе мн рядко има моменти в които не ми се прави...секса е хубаво нещо защо да се лишава човек от него..хихих
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не съм нервна, а и не мисля, че има за какво.Просто ми се прави секс.Естествено, че е по-добре и се чувстваш по-добре като го направиш.

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Кво точно ти е ясно за момчетата?

Guest
    Кат са знам няма да ми се случи

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Какво знаеш за момчетата, че ми стана интересно? Въобразяваш си, че на нас ни се прави едва ли не денонощно секс ли? Ако е така - грешиш.
    Левски шампион але але!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Какво знаеш за момчетата, че ми стана интересно? Въобразяваш си, че на нас ни се прави едва ли не денонощно секс ли? Ако е така - грешиш.

Guest
    ne si vaobrazqvam tova i sam zapoznata s vaprosa prosto na vas mom4etata v pove4eto slu4ai vi se pravi seks pove4e otkolkoto na momi4etata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne si vaobrazqvam tova i sam zapoznata s vaprosa prosto na vas mom4etata v pove4eto slu4ai vi se pravi seks pove4e otkolkoto na momi4etata
    tova bqh az
    обърна да млъкне!!

Град
    София
    tova bqh az

Мноу ясно че като сравняваш момичета с момчета на мъжете ше им се прави по-често те просто си го казват дали се праят на кой съм аз или не-техе си проблем обаче мнооого малко момичета ше кажат прави ми се секс или както си говорите е така ше ти каже по къв начин е мастурбирала оня ден

ся зависи......аз рядко са изнервям ама...пак да......
    повече са изнервям като не съм си пушил коз няколко дена....хахаха.....
    а иначе с алкохол и мара желанията стават смели.......и тогава ако не ти вържат....е брутално.....много брутално....тя моята няколко пъти ми го е правила нарочно....хах и не мога да я виня права си е хах
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Мега фен
    Град
    SF
    Ако са няколко дена изобщо не ми пре4и, да не говорим, 4е от време на време има някакви периоди, когато изобщо не ми е до секс. Но по принцип ако е пове4е от седмица, 10-ина дни по4вам да ставам лоша и раздразнителна.

Робинята на Quench

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Винаги се намира с кой
    Ноо нищо не ми става когато съм насухо!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    tova bqh az
    Ne che na myjete im se pravi poveche otkolkoto na jenite.. prosto jenite ne go kazvat i pokazvat tolkova qvno... Vse pak vsichki znaem kakvo znachi kurva i kurvar... Ne iskah da namekna nishto s tfa izrechenie... A otnosno tfa dali stavam nervna.. Mmmm.. ne bih kazala.. Makar che ima periodi kogato sym poludqvala za sex... :P

Мега фен
    Имаше една тема "защо не си признавате" или нещо подобно...или защото ги е срам, или за да не ги помислят за курвички според мен...но това е друг въпрос. Иначе...от 2-3 дни ако не съм правила, не съм много нервна. Но ако станат седмици...става ужас.

При мене това е на периоди има цели месеци през които само за това мисля и тогава няколко дена без секс биха ме разстроили но сега не съм никак изнервена
    ...it's WilD ObseSSioN...

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    vremeto ne mi vliae az mn ne si padam po sexa do kato priateliat mi otka4a hahah

Guest
    ne e verno,vsi4ki mislqt za sex,samo 4e mujete govorqt pove4e na taq tema i obi4at da paradirat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си