- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Изнервени ли сте, когато не се правили секс от...
xax ami ima6e edin period v koito s biv6oto mi gadje vseki den po ne znam si kolko pyti praehme seks i sled kato skysah s nego mi be6e edno takvoz nervno i mi se iska6e mnooogo pak da e kat predi ama ve4e si sviknah i si mi e normalno![]()
![]()
![]()
Silno obi4am! Trudno pro6tavam! Jestoko otmy6tavam! Nikoga ne syjalqvam!
НИКОГА НЕ БИХ ИЗНЕВЕРИЛА, КАМОЛИ ЗА ПОДОБНА ГЛУПОСТ, аз да не съм животно та да не мога да се сдържам, нали за това сме хора .. изневярата е много смешно и глупаво нещо..
о, боже! Разбирам да беше казала "от няколко месеца..." ама дни... трябва ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много да ти пука за гаджето ти ако му изневериш щот не си праила секс няколко дни...
Не не съм и няма.
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Става въпрос за изнервеност, а не за изневяра.Първоначално написано от helen4ee
![]()
koi kakvo pita koi za kokvo si govori![]()
![]()
![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Не обичам да практикувам секс всеки ден, по-хубаво ми е като е през ден или два дена и после 2 дена почивкаНо тъй като нямаме такава възможност освен през ваканциите и стават по 10-тина дни започвам да се изнервям, а на 1 месец вече и ставам супер разконцентрирана.
Aз - не.
Но реших да си направя експеримент с девойката и я оставих 3 дена без никакъв секс. Само леки заигравки и толкоз.
Е, накрая беше пощуряла почти в истерия.
И се смилих. Как блажено и кротко ме гледаше после...![]()
Така че, моето мнение е, че жените можете да издържите без секс много по-малко от мъжете. Или поне от мен.![]()
Животът е БРЯГ!
Понякога е нечовешки изнервящо и се отразява във форума на някои малки момченца правещи се на големи мъжленца![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Офф мале голямата жена се обади.Първоначално написано от Trisha1991
pravq si sex redovno a ako se slu4i taka 4e da ne sum go pravil otdavna ne mi vliqe.To ne samo sex ima na taq zemq za kakvo da se nervq
Изнервена съм, разбира се. Още повече, ако се виждам с приятеля мии така се възбуждам. не съм правила секс 5 дни и вече съм на предела.
Зависи от колко време не съм го правила. Ако дните на въздържание станат повечко, наистина започвам да се изнервям и имам нужда да освободя напрежението![]()
Ха секс...че кой е зависим..хаха..
(уааааааааа )
Не не съм нервна,но предпочитам редовния полов живот иии редовното задоволяване на страстите....напоследък тва е рядкост обаче
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Нямам гадже , не съм редовна в практиката , но не съм и лишена от нищо . Но иначе .. не .. не съм изнервена като не съм го правила дълго , просто има вероятност много да ме тресне хормонът , когато съм с някого и направо да се мине към същината на нещата . Макар че .. не , никога не бих спала със съвсем случаен или такъв , който ще виждам и ще ми става смешно като се сетя кво сме правилиТрябва да го харесвам все пак
Всъщност при мен не се знае кога ще се случи това нещо ...
Не че се оплаквам и така си ми е добре .
нервно ми е когато се случи да не правя секс повече от 2 седмици примерноиначе след качествен секс наистина се чувствам по добре:весела съм,сияя ... \
/
ni nai-malko ne sym iznerven ako 6te da ne sym pravil sex edin mesec...vse pak i 4ekii moga da si biq...a i vsi4ki znaqt dulboko v sebe si,4e sexa e za prestij,a 4ekiqta za udovolstvie
Определено съм изнервена когато седмица две не сме правили секс.И сега в момента ми е точно такова положението понеже вчера ми свърши цикъла и много ми се прави секс от няколко дена и викам на моя да го правим пък той ми вика да съм си ползвала пръстчетата и се базика с мене и ми отказва на всичкото аз ще го опраяпуу так ми се иска.. да го усетя направо се побърквам вече
Напрао ОТКАЧАМ !!!!![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Стига с тези насадени мисления и приемания че мъжете мислят за секс. Мъжете постоянно говорят за секс, но не си представят полов акт или как в действителност "ще я опъна таз русата мадама" това са просто фрази които използваме. А вие момичетата сте тези които казва "оле тоя къф задник има" и се подмократ.
На мъжете не им е проблем да не правят секс по-продължително време, докато жените стават нервни и раздразнителни. След секс и получаване на отргазъм от тяхна страна 2-3 дена са в добро настоение.
Сякаш мъжете не са в добро настроение. това са глупости-аз не мога да се подмокря от готин задник, ама ти от кака с руса коса и къса пола можеш да си го вдигнеш-100%. И за мъжете не е проблем, защото имат мокри сънища и дори и да не се самозадоволяват си изпитват оргазъм на сън. така, че не ми ги говори тези. Аз може от целувка 30 минути да не се възбудя, ама на тебе веднага ще ти щръкне!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Приятеля ми се възбужда от целувка, дори и да не е много дълга. Общо взето няма в това проблем.Първоначално написано от My_Infernal_Majesty