.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен
    Град
    София

Чувствали ли сте се така...

Не знам,ама аз почвам да се чувствам адски зависима от човека,с когото съм...и това ме плаши и тормози ужасно много.Ако не го чуя или видя поне 1 път през деня просто се побърквам. Едва ли не буквално не мога да дишам без него. Струва ми се много лошо положението. Виждаме се доста често, той много ми помага за мои проблеми, разговаряме много, подкрепата му е на 100% за всичко...И все пак не мисля,че е редно да съм толкова зависима...като наркотик...

Мега фен Аватара на koalka
    Познато ми е. Ако чувствата са споделени, е много хубаво да се чувстваш така и да знаеш, че и другия е като теб.Според мен чувството не е плашещо, а прекрасно.

Супер фен
    Град
    София
    Ами признаците са,че е споделено...и все пак той ме е наранявал вече 1 път, но нещата бяха много по-различни от сега. Може би това ме плаши толкова, а и лесно се привързвам... явно наистина значи много

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Амо представи си че те зареже...Ми ти като гледам ще ОТКАЧИШ и ще се САМОУБИЕШ без него.... МНОГО ДОБРЕ НЕ Е НА ДОБРЕ
    Аха,разбра ме! Точно тва все ми се върти в главата... леле ужас, не съм си представяла,че ще почна да психясвам така

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Ами признаците са,че е споделено...и все пак той ме е наранявал вече 1 път, но нещата бяха много по-различни от сега. Може би това ме плаши толкова, а и лесно се привързвам... явно наистина значи много
    Хубаво е, че е споделено, но ако той се разкайва за грешката си и иска да сте заедно, не мисля, че има проблем. Определено си влюбена.

Shmatko
    Guest
    Яко е тва.
    Евала прическа!

Супер фен
    Liubovta e kato narkotik i nie rano ili kysno stavame zavisimi ot neq ... nqma kak da se izbegne tva polojenie ....
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Мега фен Аватара на iiirish
    не съм се чувствала никога така и се моля да не стигам до подобна мания! това не е любов, а по-скоро чиста проба зависимост, както ти сама каза - наркотик!
    ако искаш поне малко да си върнеш свободата над мислите и независимоста над себе си можете да уредите вижданията, телефонните разговори, смс-ите и разговорите по скайп! бъди сигурна, че това действа

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    не съм се чувствала никога така и се моля да не стигам до подобна мания! това не е любов, а по-скоро чиста проба зависимост, както ти сама каза - наркотик!
    ако искаш поне малко да си върнеш свободата над мислите и независимоста над себе си можете да уредите вижданията, телефонните разговори, смс-ите и разговорите по скайп! бъди сигурна, че това действа
    Точно това мисля да направя, но е кошмарно трудно...ще трябва да се стегна малко

Мега фен
    Ако на него това не му пречи много, няма защо да се опитваш да го промениш.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако на него това не му пречи много, няма защо да се опитваш да го промениш.
    Ами не му пречи, но на мен ми пречи тази зависимост. Не че му звъня,не сам от тия дето през 5 мин ще му звънкам...той се сеща всяка вечер да звънне поне ако не се видим...Но страхът от време на време ме обладава. Почвам да психясвам много. Благодаря за отговорите ви все пак, почувствах се някак си по-добре след като споделих

Мега фен
    Психясването ми е специалност. Ако не чуя или не си чатя с мъжа 1 ден, ще изкуфея тотално...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Мразя да съм зависима...а съм ужасно много ..точно от тези мои чувства към хората които обичам...към момчето което обичам..независимо от всичко.. независимо колко ми е било гадно и какво съм преглътнала..просто няма живот без него...когато обичам някой имам нужда от него..да го чувам,да знам че е добре...
    Мразя тази зависимост!!!!!!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Еми...опитай се да се владееш макар че знам че не е мн възможно

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Мразя да съм зависима...а съм ужасно много ..точно от тези мои чувства към хората които обичам...към момчето което обичам..независимо от всичко.. независимо колко ми е било гадно и какво съм преглътнала..просто няма живот без него...когато обичам някой имам нужда от него..да го чувам,да знам че е добре...
    Мразя тази зависимост!!!!!!!!!
    i pri men e to4no taka ama ne znam kak izob6to da postupq ponqkoga sama se draznq na men 6toto tva e tupo
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: Чувствали ли сте се така...

Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Не знам,ама аз почвам да се чувствам адски зависима от човека,с когото съм...и това ме плаши и тормози ужасно много.Ако не го чуя или видя поне 1 път през деня просто се побърквам. Едва ли не буквално не мога да дишам без него. Струва ми се много лошо положението. Виждаме се доста често, той много ми помага за мои проблеми, разговаряме много, подкрепата му е на 100% за всичко...И все пак не мисля,че е редно да съм толкова зависима...като наркотик...
    мдаааааааа......само не разбирам ко му е лошото на това...йхахахахах батии хаха.не е истина колко загубеени хора има на тоя сваят ко му е лошото на това да си с гайето с човека които обичаш постоянно ...бих дал сичко на света да стане при мен...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Случвало ми се е.
    И малко се взех в ръце след като ми беше казано нещо много грубо. Свали ме бързо бързо на земята.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си