- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален?
Здравейте. Аз съм на 14 и ходя с едно момче на 27 от една година. Малко след като тръгнахме правих секс с него(не ми беше първия, преди това бях спала с още един) Много ми е хубаво с него, обаче сега иска да правим анален секс. Но мен много ме е страх и съм сигурна, че много ще ме боли, защото понякога докато правим секс ми бърка с едно или две пръстчета и пак ме боли. Кажете какво да правя да се жертвам ли заради него. Много го обичам. Аз не исках и да гълтам, ама видях, че не е толкова страшно, дали и с аналния ще стане така? Дали и това не е толкова страшно?
Еми бахти педофилите, щи напраи гъза на 8-ца.
Този е направо за затвора. Ако искаш го прави, ако искаш недей. Мен друго нещо ми е по-интересно. При една такава фрапираща разлика за какво си говорите. Имате ли общи интереси? Защо ми се струва малко възможно едно дете и един вече възрастен човек да имат еднакви интереси.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
тва за мен мъж да ходи с момиче 2пъти по-малко от него си е избиване на комплекси![]()
ходи го кажи на мама и татии му давам от 5 до 15
\
/
164забрана за ползване на профил 2т.
сексуалната da ta EBA v tapata kurva![]()
I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER
Хехехе несе ядосвай де.. Кфо лошо има.. пичето си е намерило по голям...Първоначално написано от Destroy`Fashion
доста при това..
Като се замисля аз съм на 21. и има една която много ме сваля и е на 45 някаде ама проблема е че нема да е огрее слънцето.. ама тя е наистина малка за тоя пич на 27... мани мани.. аз дет съм 6г. по малак от него ме е страх с толкфа малка пък той с къф акъл....![]()
Toi bez akyl..аз дет съм 6г. по малак от него ме е страх с толкфа малка пък той с къф акъл....![]()
Ako vyobshte temata e istina... Inache ako e - probvai.. Kfo ti prechi.. Mnogo jeni haresvat analnia sex... To ako ne beshe hubavo nikoi nqmashe da go praktikuva...
Mnogo jeni haresvat analnia sex... To ako ne beshe hubavo nikoi nqmashe da go praktikuva..![]()
![]()
Тука неси прав/а според мен малко жени го харесват.. до сега нито една жена неми е казала искараи ми го от п****А и ми го сложи отзад... деа знам имам сериозна връзка от 4г. съм с приятелката ми и до сега за този периот дами е дала там има няма 10-тина пъти
![]()
E istinata e che az ne sym pravila analen.... Tei che se izvinqvam shtot mai ne sym bila mnogo prava.. Prosto uspokoih momicheto i ti vednaga me apostrofira.. :P
аz sym na 12 i hodq s 31 god. pravim i analen i ni e gotino
![]()
Поредната малка шматка, тръгнала с 4и4ко два пъти по-дърт от нея! И не й бил първият, моля ви се!![]()
И за анален секс пита![]()
![]()
Робинята на Quench
Тя си мисли за кукли,той как да и разпори задни...Първоначално написано от Aleandra
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ако е някоя запазена дай я насамПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
За съжеление е много зле поне на мен неми допада..
Mii si dupeto da ne mirishe i toi sam shti naleti![]()
![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
=D> =D>Първоначално написано от moncho
Дай му, ма.
Дай му и после веднага му го лапни и смучи/ближи сладко-сладко, щом толкова много го обичаш.![]()
Животът е БРЯГ!