- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Momi4eta kajete mi pls?
kude obi4te da vi celuva mom4eto. i kude nai-lesno se vuzbujdate?
аз лично мн се възбуждам когато ме целуват по връта и по корема ааа има и още 1 нещо дето мн ме възбужда ама то не е целувка ... става ми мн хубаво когато ми дишат тежко в ухото![]()
Obicham te milo !!!
Ми по врата,бедрата,упите,корема, гърдите,вътрешната част на ръцете
на всякъде обичам да ме целуватвъзбуждам се като ме кисс по коремчето,гърдите и вратлето
![]()
Ушите и врата най-вече.Също така корема, ама там ме е малко гъдел.Гърдите също...
Устните, раменете, шията ...![]()
>>> House Music <<<
ми зависи от момчето което ме целува...ако го обичам само допирът му ще ме възбужда
Абе къде и да съм ги целувал се им е аревало ма най-мнооо гърдите (да си го каем циците), вратът, ушите, корема, пичката, устата.
Абе къде и да ги целънеш няя сбъркаш![]()
Виш са тва ясно ама му ги изреди по-така местата...Първоначално написано от morgana
Аз не ги разбирам женорята и си търсим учителка, ша ма научиш ли?![]()
To4no!Първоначално написано от LO6IQ
Po korema neobi4am .. izob6to dajePo gurdite samo kogato sum Mnogo vuzbydena, ina4e dori mi e nepriqtno
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Тая па, ти нищо не разбираш!
O-o molq ti se G-n Kompetenciq.Vsi4ki te vijdame ti kolko razbira6! Kakvo ima da mu se razbira na tova.... Na vseki 4ovek mu haresvat razli4ni ne6ta!!
What you mean to me
Я виш че знаеш.Първоначално написано от Unknow
Мене ме кефи по кура ме целуват![]()
Da sum te pitala? ne...ne mislq.i temata ne e za tova...Blagodarq za informiraneto, no be6e izli6no!
What you mean to me
Ооо ма аз тебе трява те информирам за сичко!Първоначално написано от Unknow
Blagodarq ...nqma nujda.Ne sum zainteresovana kum predpo4itaniete ot teb mesta za celuvka i vuob6te ne6tata koito ti nosqt udovolstvie.Sabo me zasqga tova...ne se habi da gi pi6e6 i da me informira6![]()
What you mean to me
Абе не се знае знае ли се пилеПървоначално написано от Unknow
![]()
ujasno mnogo me vazbujda kogato pr mi po4ne da me celuva po vrata i sleze nadolu kym garba..nai-ve4e kogato preplazva leko s ezik garba mi.. e togava prosto poludqvam...a za drugite nai 4esto haresvani mesta se kaza taka 4e nqma da povtarqm predishni postove
стига да го прави както трябва и особенно ако е някъф пич или изпитвам нещо към негонавсякъде
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Еее добре че си тиПървоначално написано от sexy_anji_
![]()
Az lichno e vurbujdam kogato me celuvat po usnite , vrata i kogato leko s ezi4e dokosvat uhoto mi .![]()