.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Моля ви помогнете ми :(

1-во незнам дали съм уцелил раздела(май не съм), ако не съм моля темата да бъде преместена, но да не се заключва
    2-ро надявам се някой да ми помогне.

И така ... проблема ми е следният : Днес запознах приятелката ми с наще(родителите ми). И сега като се прибрах ме обзема някво чувство, че не са я харесали, а твърдят точно обратното.
    Сигурен съм, че има нещо нередно. Много добре познавам родителите си, но къде е проблема ??? Една нормална вечер е - все още. Без много въпроси, а не мисля че трябва да е така(лично мнение защото не всеки ден водя момичета да се запознават с тях).
    Имаме 2 години разлика във възраста. Супер си е тя, аз мноу си я обичкам. Не знам къв кусур може да са й намерили.
    И ако действително има нещо, което те прикриват от мен, КАК да разбера какво е то ???
    161 He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Нали ти я обичаш, какво значение има дали родителите ти я харесват?Ако не я харесват това ще промени ли нещо?
    хъхъ..

Обичам я повече от всяко друго нещо на света, но не искам да има неразбирателство. Защото може много да държа на нея, но все още не работя за да се издържам сам и да им се опълчвам до такава степен. Искам просто да разбера кое е нещото, което не им харесва в нея и изобщо има ли такова нещо ?!?!?!

Мега фен Аватара на koalka
    Разбирам те напълно.И аз бях така, но се оказа, че наще много са го харесали и няма от какво да се притеснявам.Знаят, че го обичам и не са ми правили проблем, а и не са такива.Спокойно, може би наистина я харесват, а ако не са не ми се вярва да ти направят проблем.Плюс това ти не си малък(предполагам) и вече от одавна е минало времето, когато да ти казват с кого да излизаш, ако някога са го правели.А и не че нещо, ама не трябва да ти пука много какво мислят родителите ти за нея.Ако тя е свестно момиче, просто бъркат в преценката си.

koalka да знаеш само колко си надявам да си права, че са я харесали.
    Ако найстина в последствие се окаже, че е така имаш една почерпка от мен. Независимо какво(някой ще кажат искам самолет - ако имах възможност и това бих дал в името на любовта).

Мега фен Аватара на iiirish
    може би си личи ти колко много я харесваш и колко държиш на нея и именно затова те не ти казват нищо... все още повярвай ми - няма да мине много време и ще започнат сами без ти да ги караш, да изтъкват кусурите й и не се съмнявай че тя има такива - това че ти не ги виждаш е, защото си влюбен в нея, но те преценяват ситуацията от друга гледна точка и при това доста по-трезво от теб!

Shmatko
    Guest
    Родителите ти не ти мислят лошото баце ако не са я харесали явно има причина в това, ако имаш съмнения питай ги, те ще ти обяснят!
    Иначе любовта е сляпа!

Току що казаха, че много я одобряват. Съмнения дали я харесват имам, защото не казаха нищо кой знае какво. Дано да са темерути в т'ва отношение Ма ей ся казаха, че била мн красива, умна ... ала-бала ...

Мноу интересна ситуация ...

Guest
    Moже би наистина е така

Мега фен
    Спокойно, бре. Може би са като моите - не изказват мнение, защото не е важно какво мислят те, а какво мислиш и изпитваш ти. Но е добре да знаят с що за човек има работа детето им.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от He3aBuCuM
    Току що казаха, че много я одобряват. Съмнения дали я харесват имам, защото не казаха нищо кой знае какво. Дано да са темерути в т'ва отношение Ма ей ся казаха, че била мн красива, умна ... ала-бала ...

Не ми се вярва да те лъжат родителите ти.Ако не я харесваха просто щяха да си замълчат.А ти ли ги пита или те сами ти казаха?

He3aBuCuM написа:

Не ми се вярва да те лъжат родителите ти.Ако не я харесваха просто щяха да си замълчат.А ти ли ги пита или те сами ти казаха?
    Там е проблема, че ся взеха сами да си го казват.
    Найстина съм объркан, но започва да не ми пука кво мислят те.
    Не че могат да ми повлияят в това отношение, но не искам да има дразги между семейството ми и моето бебче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си