- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да го спечеля
Значи аз съм на почти 14 и много харесвам един колега на баща ми. Чудя се как да го спечеля. Значи аз съм малка за него разликата ни е около 20години и незнам дали ще ми обърне внимание. Имам и още един проблем. Детствена съм. Чудя се как да се отърва от хименната ципа. Как мога сама да я раскъсам? Или да си хвана някой от девети клас да всърши мръсната работа. Аз имам приятели от девети клас които биха го направили. Те много ме уважават и държат на мене, защото понякога им въртя чикии. Посъветваите ме как да постъпя. А чичо Гошо не ми излиза от главицата(колегата на баща ми де).
Оригинална история![]()
Ми нали правиш чикии на момчетата от 9 клас помоли ги да те наебат след тва иди при чичо ти Гошо направи му една чикия след тва той ще те наебе и ще те зареже защото ще си помисли че си малка курва,а след това ти ще ни попиташ дали си бременна
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
nie 6te kajem 4e tova e porednata tupa tema ti 6te ni napsuva6 i 6te se mahen6 ottuk ah kolko mi e kefПървоначално написано от kukli4ka__
a pak az bih kazal 4e tva e porednata tapa ebavka
zvu4i super bezsmislena...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЧЕКИЙ Е ДУМАТАсте ми грамотни всичките ама
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Ед.ч. - чекия, мн.ч. - чекии
А колкото то авторката - ще те съветвам да спреш да вършиш работата на приятелите ти, които би трябвало сами да си свършат и да се ориентираш към малко по-малка възрастова граница. И ако си мислиш, че ще изглеждаш по-опитна с разкъсана химена, жестоко се лъжеш - намери подходящ партньор първо![]()
Млатни една чикич на баща ти.
БОЖЕ,Опази !!! То...и на мен да ми връткаш чекий и аз ща уважавамПървоначално написано от кукличката13
![]()
![]()
БОЖЕ,Опази !!! То...и на мен да ми връткаш чекий и аз ща уважавамПървоначално написано от кукличката13
![]()
![]()
yooo te mnogoo te uvajavaliii ?!?!? XaXaXa em az ti predlagam da vzeme6 edin kremvir6 da se razpe4ata6 , posle da s eprasne6 s celiq vipusk 9 klas 4e da stane6 po opitna i nakraq da ided pri 4i4o Goshko i da mu kajehs 4e iska6 da se sleete v edno ...
Ne hora 4esno prestanete s teq ebavki mn qnso 4e temata ne e istinska .. t`va e absurd za boga ...
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
Tova me razbi! 4upih se da se smeq
![]()
![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
темата е ебавка, а ако не секса е най-лесното което можеш да получиш от 1 мъж тъй че не виждам какво има да се чудиша как да се оттървеш от химена си ли ... ами думата оттървеш много ми хареса
можеш да си вкараш краставица или кремвирш и има вероятност да се случи
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Първоначално написано от Unknow
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Луда работа немам думи.. а чичо гошко ако знае как щети се израдва... \/
164забрана за ползване на профил 2т.
Oleee.. stavam tykmo ot syn.. i eto - porednata tema koqto uspqva da me schupi ot smqh..
]malka_sladuranka написа:
(*,)
Кажи му " Чичо Гошо, обладай ме!!!"
Kefish me macko.. mnogo me kefish![]()
"Хименна ципа"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"деТствена" била![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ме спукате от смях...
Първоначално написано от deusex
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как да се освободиш от ципата? С вилица. А после може да скочиш от балкона да видиш дали ше си по-лека без нея.
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
Е бива и да не те 'уважават'Първоначално написано от кукличката13
![]()
Тцтц.. с тая ебавка вече се изхвърлихте. То бяха батковци на 16-17...после бяха на 20-25... ся вече чичовци...
Ше чакаме и тема 'много харесвам един мъж...обаче е набор на дядо ми...'
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Животът е БРЯГ!
=D>Първоначално написано от malka_sladuranka
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?