.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: Как да го спечеля

Цитирай Първоначално написано от кукличката13
    Значи аз съм на почти 14 и много харесвам един колега на баща ми. Чудя се как да го спечеля. Значи аз съм малка за него разликата ни е около 20години и незнам дали ще ми обърне внимание. Имам и още един проблем. Детствена съм. Чудя се как да се отърва от хименната ципа. Как мога сама да я раскъсам? Или да си хвана някой от девети клас да всърши мръсната работа. Аз имам приятели от девети клас които биха го направили. Те много ме уважават и държат на мене, защото понякога им въртя чикии. Посъветваите ме как да постъпя. А чичо Гошо не ми излиза от главицата(колегата на баща ми де).
    Ти чуваш ли се? Много си малка за човек с 20 години над теб! Я, слез малко на земята!

haha omg basi tupoto momi4ence ...

Guest
    Хех,бахти смешното малко лайненце Няя да обръщам внимание на останалите ти глупости..само щи кажа как да си разкъсаш ципата.....Намери си едно 10 литрово шишенце от минерална вода и си го заври с всииииииииииичка сила отдолу \/

reni.kissmiss
    Guest

:)

Kakvi hubavi su4ineniq. V deistvitelsnost se nadqvam da e izmislica cqlata tazi istoriq, za6toto ako ne e, tova govori mnogo lo6o za momi4eto. Ne razbiram novite pokoleniq. Za6to se s4ita za gotino da si s po-golemi ili puk da si razprana o6te ot 7- mi klas. Tova mi e adski gnusno da slu6am za nqkakvo 13 godi6no detence kak iska da se 4uka s nqkakuv tip, koito moje da i e ba6ta..........!!!!!! Ako nqkoi moje da mi kaje ne6to po vuprosa da zapovqda. Ne sum az li nared ne6to ili?????????

O,kolko originalna istoriq,ima6 bogato vaobrajenie,ama ne mislq,4e tova e na4ina i mqstoto kadeto da go pokazva6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си