.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Jivotyt produljava

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university

Jivotyt produljava

Aide taq tema e za si4ki samotni momci i mometa...zarqzani naskoro ili naraneni ot nqkogo...izleite si du6ata
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Бих ударила по един ритник на всеки, който по някъв начин ме е нагрубил духовно или подсъзнателно, ама ще си посиня крака. Кво да споделя още.. аман от несериозни хора вече , бе най ми е интересно как между 14-19 години хората си фащат сериозни партньори, а като позастареят още малко, хоп срещат някъв/няква и след две седмици се женят. Тва е пример от семейството на няколко приятелки. А майка ми и баща ми запознали се, след месец заживяли заедно , и след още некой др месец се оженили. и още безброй такиа примери и хората си раждат деца, е как стаат тия работи?! А ние тука цфилим , че някоя/някой момиче/момче ни било зарязало щото сме му омръзнали. Абе нещо не мога да си обесня довода, ама тва го мисля от много време и ся в главата ми е гъч от други работи и няккой ден специално като си изясна кво ми е в главата, Ще пусна тема хаха

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Бих ударила по един ритник на всеки, който по някъв начин ме е нагрубил духовно или подсъзнателно, ама ще си посиня крака. Кво да споделя още.. аман от несериозни хора вече , бе най ми е интересно как между 14-19 години хората си фащат сериозни партньори, а като позастареят още малко, хоп срещат някъв/няква и след две седмици се женят. Тва е пример от семейството на няколко приятелки. А майка ми и баща ми запознали се, след месец заживяли заедно , и след още некой др месец се оженили. и още безброй такиа примери и хората си раждат деца, е как стаат тия работи?! А ние тука цфилим , че някоя/някой момиче/момче ни било зарязало щото сме му омръзнали. Абе нещо не мога да си обесня довода, ама тва го мисля от много време и ся в главата ми е гъч от други работи и няккой ден специално като си изясна кво ми е в главата, Ще пусна тема хаха
    Май точно тва трябва да ни обнадеждава...че има хора,които са от 14-годишни заедно, че има хора, които след месец вече се женят за цял живот...надявам се всички да ни сполети същата съдба

Стискам палци да си намерите своята половинка и да сте винаги много щастливи в лубовта!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Ъ ъ ъ ми аз не съм зарязан....ама пак ми се реве като си помисля колко имам по химия
    и мене ми се реве като си помисля дали утре ще направя всичко като хората ма иначе съм веселоооо

Guest
    Shit Happens everyday! HOra nie sme koravi kopeleta !6te se spravime s vsi4ki ne6ta koisto ni pre4at!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sladkish1991
    Стискам палци да си намерите своята половинка и да сте винаги много щастливи в лубовта!!!

az ti stiskam da se zadurji6 s tvoqta...kakto gledam si ima6...mi6to ne e ve4no povqrvai mi

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Реве ми се та две не виждам...но си обещах да не плача повече!Поне не в такива количества за цял басейн ! Не мога да понасям почти всички около мен ,само няколко човека са ми посърце и напоследък почнах да ставам лицемерна към някой хора за което съжалявам..Много искам да си го излея вс тва което ми тежи на някой,но просто не мога...само на-добрата ми приятелка я на ясно с моя вътрешен огън..и така и ще си остане !
    2 т. от правилника. Бан на профил

Всеки самотен, всяка връзка преключва с нови знания за самата тема "Любов", разбираш грешките си и най-вече постъпките си. Няма смисъл от реване, депресий и терзания. Стигнал съм до извода, че най-добре е човек да е сам поради ред причини е понякога депресийките налегват ама минават :P
    Не очаквай да мисля, че в това има смисъл!
    Много казани думи и тези - Обичам те!
    Да стоят помежду ни, недоказани думи.
    Не очаквай да вярвам, когато ми казваш, че обичаш мен!

Скайп: ID: lamenoza (nameero)

Наранявали са ме много... но честно казано ми трябва само мъничко време за да осъзная,че щом този човек ме е накарал да се чувствам зле, значи не си заслужава да се измъчвам за него...
    иначе на скоро загубих едно момче,което си е голям сладур, но аз пожелах така..
    свободата си е най-сладка!
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Реве ми се та две не виждам...но си обещах да не плача повече!Поне не в такива количества за цял басейн ! Не мога да понасям почти всички около мен ,само няколко човека са ми посърце и напоследък почнах да ставам лицемерна към някой хора за което съжалявам..Много искам да си го излея вс тва което ми тежи на някой,но просто не мога...само на-добрата ми приятелка я на ясно с моя вътрешен огън..и така и ще си остане !

за жалост...

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен
    Град
    мамкаму ... не спирам да мисля за нея ... супер зле съм....

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill

ще свикнеш..вс сме така
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Град

ще свикнеш..вс сме така
    i hope so

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен
    Като си спомня колко нощи не съм могла да спя, защото възглавницата ми е била мокра... Но всичко се преживява, въпреки че остава една следа...

Град
    софия
    ех защо ли ми е познато до болка това чуство колко ли пати са ме зарязвали и мен колко ли пати и аз съм ревал за момиче.
    толкова ли е сложно и непостижимо аз не искам много само да има момиче до мен което да ме обича и овъжава и наи-важното да не изневерява но дали ще може да се намери такова момиче в тези времена аз нямам и представа.Както казах и в една друга тема не сичко в живота е секс тои идва от самосебеси поне според мен.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

ще свикнеш..вс сме така
    Ох и аз си мислех, че ще свикна, но явно няма да стане лесно..с който и да ходя няма да го замени Не мога да го забравя така лесно, а и не искам

vubov ima ama koi koga shte q srshtne ne se znae i kolko pati shte bade naranen predi da q nameri tova e seriozniq vapros

Голям фен
    Всичко минава.Тук повечето теми са едни и същи-> ,,Най-добрата ми приятелка спа с приятеля ми'', ,,Влюбен/а съм в най-добрия си приятел/ка'' , ,,Изневерих му как да си го върна '' , ,,Обичам го а той мен не '' и т.н.Това значи,че на тази възрас (14-18-19години) проблемите са сходни и ,че всички са преминали през това и са оцеляли и в момента се смеят като се сетят какви заблудени дечица са били.Такива сме ние ,заблудени дечица.И въпреки ,че и на мен ми тъжно понякога,имам чувството че той е всичко за мен и ,че без него незнам какво ще правя ,знам че всичко ще се нареди,така както е писано ... За това всеки който пише в тази тема,нека се замисли за момент дали той сам не е виновен за несполучливата си любов И вместо да се оплаква,да направи наистина нещо,за да оправи живота си
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Ohh do bolka mi e poznato tova chuvstvno i na men.Kato se setq kolko bezsynni noshti ... kolko kryv prolqh,kolko cigari izpushih,kolko alkohol izpih.I zashto?Zashtoto go obichah,a toi s epodigra s men.I vypreki vsichko ne go mrazq,a go obicham.Sega sym s drug i sym shtasliva ... dano skoro i vie namerite svoite polovinki i da bydete shtaslivi dylgo s tqh.
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си