- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Jivotyt produljava
Aide taq tema e za si4ki samotni momci i mometa...zarqzani naskoro ili naraneni ot nqkogo...izleite si du6ata![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Бих ударила по един ритник на всеки, който по някъв начин ме е нагрубил духовно или подсъзнателно, ама ще си посиня крака. Кво да споделя още.. аман от несериозни хора вече , бе най ми е интересно как между 14-19 години хората си фащат сериозни партньори, а като позастареят още малко, хоп срещат някъв/няква и след две седмици се женят. Тва е пример от семейството на няколко приятелки. А майка ми и баща ми запознали се, след месец заживяли заедно , и след още некой др месец се оженили.и още безброй такиа примери и хората си раждат деца, е как стаат тия работи?! А ние тука цфилим , че някоя/някой момиче/момче ни било зарязало щото сме му омръзнали. Абе нещо не мога да си обесня довода, ама тва го мисля от много време и ся в главата ми е гъч от други работи и няккой ден специално като си изясна кво ми е в главата, Ще пусна тема хаха
![]()
Май точно тва трябва да ни обнадеждава...че има хора,които са от 14-годишни заедно, че има хора, които след месец вече се женят за цял живот...надявам се всички да ни сполети същата съдбаПървоначално написано от cherinka
Стискам палци да си намерите своята половинка и да сте винаги много щастливи в лубовта!!!
и мене ми се реве като си помисля дали утре ще направя всичко като хоратаПървоначално написано от ХодещСъвет
ма иначе съм веселоооо
![]()
Shit Happens everyday! HOra nie sme koravi kopeleta !6te se spravime s vsi4ki ne6ta koisto ni pre4at!
Първоначално написано от sladkish1991
az ti stiskam da se zadurji6 s tvoqta...kakto gledam si ima6...mi6to ne e ve4no povqrvai mi![]()
Alliance binds us..
> Best song ever!
Реве ми се та две не виждам...но си обещах да не плача повече!Поне не в такива количества за цял басейн! Не мога да понасям почти всички около мен ,само няколко човека са ми посърце и напоследък почнах да ставам лицемерна към някой хора за което съжалявам..Много искам да си го излея вс тва което ми тежи на някой,но просто не мога...само на-добрата ми приятелка я на ясно с моя вътрешен огън..и така и ще си остане !
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Всеки самотен, всяка връзка преключва с нови знания за самата тема "Любов", разбираш грешките си и най-вече постъпките си. Няма смисъл от реване, депресий и терзания. Стигнал съм до извода, че най-добре е човек да е сам поради ред причиние понякога депресийките налегват ама минават :P
![]()
Не очаквай да мисля, че в това има смисъл!
Много казани думи и тези - Обичам те!
Да стоят помежду ни, недоказани думи.
Не очаквай да вярвам, когато ми казваш, че обичаш мен!
Скайп: ID: lamenoza (nameero)
Наранявали са ме много... но честно казано ми трябва само мъничко време за да осъзная,че щом този човек ме е накарал да се чувствам зле, значи не си заслужава да се измъчвам за него...
иначе на скоро загубих едно момче,което си е голям сладур, но аз пожелах така..
свободата си е най-сладка!![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Първоначално написано от Ice_Queen
за жалост...
Alliance binds us..
> Best song ever!
мамкаму ... не спирам да мисля за нея ... супер зле съм....
Alliance binds us..
> Best song ever!
Първоначално написано от TreeHill
ще свикнеш..вс сме така
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Ice_Queen
i hope so
![]()
Alliance binds us..
> Best song ever!
Като си спомня колко нощи не съм могла да спя, защото възглавницата ми е била мокра... Но всичко се преживява, въпреки че остава една следа...
ех защо ли ми е познато до болка това чуство колко ли пати са ме зарязвали и мен колко ли пати и аз съм ревал за момиче.
толкова ли е сложно и непостижимо аз не искам много само да има момиче до мен което да ме обича и овъжава и наи-важното да не изневерява но дали ще може да се намери такова момиче в тези времена аз нямам и представа.Както казах и в една друга тема не сичко в живота е секс тои идва от самосебеси поне според мен.
Ох и аз си мислех, че ще свикна, но явно няма да стане лесно..с който и да ходя няма да го замениПървоначално написано от Ice_Queen
Не мога да го забравя така лесно, а и не искам
![]()
![]()
vubov ima ama koi koga shte q srshtne ne se znae i kolko pati shte bade naranen predi da q nameri tova e seriozniq vapros
Всичко минава.Тук повечето теми са едни и същи-> ,,Най-добрата ми приятелка спа с приятеля ми'', ,,Влюбен/а съм в най-добрия си приятел/ка'' , ,,Изневерих му как да си го върна '' , ,,Обичам го а той мен не '' и т.н.Това значи,че на тази възрас (14-18-19години) проблемите са сходни и ,че всички са преминали през това и са оцеляли и в момента се смеят като се сетят какви заблудени дечица са били.Такива сме ние ,заблудени дечица.И въпреки ,че и на мен ми тъжно понякога,имам чувството че той е всичко за мен и ,че без него незнам какво ще правя ,знам че всичко ще се нареди,така както е писано ... За това всеки който пише в тази тема,нека се замисли за момент дали той сам не е виновен за несполучливата си любовИ вместо да се оплаква,да направи наистина нещо,за да оправи живота си
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ohh do bolka mi e poznato tova chuvstvno i na men.Kato se setq kolko bezsynni noshti ... kolko kryv prolqh,kolko cigari izpushih,kolko alkohol izpih.I zashto?Zashtoto go obichah,a toi s epodigra s men.I vypreki vsichko ne go mrazq,a go obicham.Sega sym s drug i sym shtasliva ... dano skoro i vie namerite svoite polovinki i da bydete shtaslivi dylgo s tqh.![]()