.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

vapros4e kam mom4etata

Awe mom4eta mojete li da mi otgovorite, ama savsem 4estno, kogato kazvate "obi4am te, ti si vsi4ko za men " na nqkoe momi4e za6to go pravite - za6toto naistina go mislite ili za6toto znaete 4e tq tva iska da 4ue ???

Shmatko
    Guest
    Мога да го кажа, казвал съм го, но никога не ило искрено!

Фен
    Град
    Някъде там...из Софето :)
    "Обичам те" съм казвал когато съм бил честен и найстина съм го изпитвал.А "ти си всичко за мен" никога.Според мен е тъпо да живееш за някой

Когато някой ти говори подобни щуротии ти сваля звезди от небето за да те вкара в леглото си!Просто като Фасул но като всяка истина боли.
    Light The Universe

е то се разбира малко или много да ли ти го казва от сърце или просто еи така но аз не бих лагал то4но за това но то си е до 4овека

Re: vapros4e kam mom4etata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Awe mom4eta mojete li da mi otgovorite, ama savsem 4estno, kogato kazvate "obi4am te, ti si vsi4ko za men " na nqkoe momi4e za6to go pravite - za6toto naistina go mislite ili za6toto znaete 4e tq tva iska da 4ue ???
    Ми лично аз не го казвам е така на сяка срещната.Трябва наистина да имам чувства към тва момиче за да й го кажа

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Трябва наистина да имам чувства към тва момиче за да й го кажа
    подяволите ти си идиот!!
    Но репликата ти е почти правилна.Това момиче наистина трябва да има богат татко за да говоря такива глупости...
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Винаги от сърце съм го казвал.Но наистина това че някой е всичко за мен е много преувеличено и безмисленно за това съм го пропускал....

Голям фен
    ами аз съм момиче ама пак ще се изкажа.

"Любовта не се казва, а се доказва", едно момче не трябва да казва любовта си, а да я доказва.. думите не струват нищо и когато ти говори такива неща според мен нещо не е наред-гузна съвест, иска нещо или ти си много разстроена и имаш нужда да го чуеш или най-тъпото някое момиче да каже на момче : "Кажи ми че ме обичаш"
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Мога да го кажа, казвал съм го, но никога не ило искрено!
    А защо си го казвал ако не си го чувствал? Просто ми е любопитно какви са причините да...излъжеш точно за това.

Супер фен Аватара на Barbie

Цитирай Първоначално написано от xixi
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Трябва наистина да имам чувства към тва момиче за да й го кажа
    подяволите ти си идиот!!
    Но репликата ти е почти правилна.Това момиче наистина трябва да има богат татко за да говоря такива глупости...
    Ооо, хixi, това не може да е вярно! Аз знам, че ти имаш голямо, нежно и любящо сърце!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Когато съм го казвал то е било защото наистина го мисля и чувствам.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    Da az saam mnogo saglasna s mom4eto koeto kaza po gore 4e lubovta trqbva se dokaje toi i d ati go kaje tva nezna4i da vqrva6 ima mnogo drygi na4ini da razbere6 dali naistina e taka prosto te simptomite ne sa tolkova razli4ni no nedei da vqrva6 na dumi samo

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от Virt-Tuning
    "Обичам те" съм казвал когато съм бил честен и найстина съм го изпитвал.А "ти си всичко за мен" никога.Според мен е тъпо да живееш за някой
    Именно
    всеки има свойте разбирания...някой ден ,някой хубав слънчев ден и вас ще ви удари така онова крилатото иии ще ви се ще да го изкрещите или да го чуете от 1 специален човек
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Едни го казват защото го мислят и наистина го чувстват,
    а други защото момичетата това искат да чуват!
    В пубертета попринцип в повечето случаи важи второто!

Супер фен
    Казвал съм го винаги от сърце. За такова нещо не се лъже според мен. Истинската любов и истинското приятелство са единствените две неща който не могат да се купят с пари, може би са малко вярващите в истинската любов, но аз винаги ще съм един от тях ... дори и да остана последния които вярва. А също така ми харесва да живея за някого ... със всяко мое вдишване да си мисля за Нея, иначе живота няма смисъл ако не обичаш и не живееш за някого ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Guest
    xaxax ii o6te li ima takiva mom4eta kato tova preid men i az iskam tva ot edno mom4e ama ne6to vse nepopadam qvno

Когато съм искрен съм сигурен че човека до мен ще го разбере. За жалост за сега е просто израз в който не са вложени толкова истински чувства.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Нямам какво да се каже, всеки казва в днешно време каквото си иска "Обичам те", "Обичкам те" и таквис подобни. Да го кажеш искренно си му е майката .Нито е трудно нито нищо, стига да го мислиш, а не просто за отбиване на номера.
    Не очаквай да мисля, че в това има смисъл!
    Много казани думи и тези - Обичам те!
    Да стоят помежду ни, недоказани думи.
    Не очаквай да вярвам, когато ми казваш, че обичаш мен!

Скайп: ID: lamenoza (nameero)

Guest
    Много често влюбените и не чак толкова влюбени хора си казват "Обичам те". Но когато го казваш от сърце е истинско, когато не можеш да го скриеш. Например аз се радвам, когато приятелката ми каже, че ме обича, защото знам, че е истина. Но съм за идеята, че любовта трябва да се доказва с действия, а не само с думи.

Град
    Е отсреща
    винаги когато кажа "обичам те"ти си всичко за мен"го мисля искренно...
    но като например едно момиче ме е прегърнало или си мисли нещо,като ме попита обичаш ли ме?...аз си замълчавам или просто казвам...симпатична си ми...
    нз но мен лично ме спира да го кажа на човек които наистина не обичам!неприятно ми е...(от вътре се чуствам кофти )

Град
    софия
    обичам те и ти си сичко за мен на едно момиче поне аз го казвам искрено но освен да и го казвам обичам и да го доказвам \/

Ха ха ХИХИ няма сарце...тои има СЕИФ на негово място..
    Абе има,ама е мазно и покрито със слуз. и гъбички,но него тва не го бърка - все пак гейчетата са мазни
    защо да си умен и хубав като може да си грозен и тъп

Никога не казвам "Обичам те" просто така.Винаги го мисля.Тъпо е да кажеш на някой,че го обичаш без да разбираш смисъла на думите
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Guest
    Винаги има парадокс...казваш го искрено и не се оценява или лъжеш (което е доста тъпо за мен) и всичко тръгва наопаки...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си