.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тема: malko help

Hybrid View

Guest

malko help

zdraveite.s moq priqtel sme zaedno ot 7 meseca.naistina sme mnogo 6tastlivi i ne6tata m/u nas varvqt idialno.imam samo edin problem kogato pravim sex toi dava vsi4ko ot sebe si i me kara da se 4uvstvam naistina na sedmoto nebe ot udovolstvie,az sa6to se opitvam da pravq vsi4ko za da se 4uvstva dobre,no mai ne uspqvam da go zadovolq tolkova mnogo.naprimer toi ubojava da mu pravq svirki i mn 4esto mi kazva 4e iska da svar6i do kato mu pravq..... no tva ne se polu4ava ne6to i toi miliq vinagi zavar6va vsi4ko sam .molq vi kajete mi kakvo da pravq.tova naistina e vajno za men,a si mislq 4e za nego sa6to e ot golqmo zna4enie.

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Kak taka svur6va vs sam? mi trqbva d se nau4i6, we slunce.. tva s trenirovki stava.. az su6to ne sum bila dobra v na4aloto.. sa ne znam dali sum, aa mislq, 4e sum pone malko po-dobre ot predi.. trqbva d go poznava6 kakvo obi4a, kakvo ne.. nabludavai reakciite mu pri vsqko ne6to, koeto pravi6.. taka 6te razbere6 kakvo haresva i kakvo ne.. a ako taka ne stane govorete si na tazi tema, pitai go kakvo obi4a da mu pravi6.. kak i t.n. Uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си