- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете ми :(
1-во незнам дали съм уцелил раздела(май не съм), ако не съм моля темата да бъде преместена, но да не се заключва
2-ро надявам се някой да ми помогне.
И така ... проблема ми е следният : Днес запознах приятелката ми с наще(родителите ми). И сега като се прибрах ме обзема някво чувство, че не са я харесали, а твърдят точно обратното.
Сигурен съм, че има нещо нередно. Много добре познавам родителите си, но къде е проблема ??? Една нормална вечер е - все още. Без много въпроси, а не мисля че трябва да е така(лично мнение защото не всеки ден водя момичета да се запознават с тях).
Имаме 2 години разлика във възраста. Супер си е тя, аз мноу си я обичкам. Не знам къв кусур може да са й намерили.
И ако действително има нещо, което те прикриват от мен, КАК да разбера какво е то ???
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
Нали ти я обичаш, какво значение има дали родителите ти я харесват?Ако не я харесват това ще промени ли нещо?
хъхъ..
Обичам я повече от всяко друго нещо на света, но не искам да има неразбирателство. Защото може много да държа на нея, но все още не работя за да се издържам сам и да им се опълчвам до такава степен. Искам просто да разбера кое е нещото, което не им харесва в нея и изобщо има ли такова нещо ?!?!?!
Разбирам те напълно.И аз бях така, но се оказа, че наще много са го харесали и няма от какво да се притеснявам.Знаят, че го обичам и не са ми правили проблем, а и не са такива.Спокойно, може би наистина я харесват, а ако не са не ми се вярва да ти направят проблем.Плюс това ти не си малък(предполагам) и вече от одавна е минало времето, когато да ти казват с кого да излизаш, ако някога са го правели.А и не че нещо, ама не трябва да ти пука много какво мислят родителите ти за нея.Ако тя е свестно момиче, просто бъркат в преценката си.![]()
koalka да знаеш само колко си надявам да си права, че са я харесали.
Ако найстина в последствие се окаже, че е така имаш една почерпка от мен. Независимо какво(някой ще кажат искам самолет - ако имах възможност и това бих дал в името на любовта).
може би си личи ти колко много я харесваш и колко държиш на нея и именно затова те не ти казват нищо... все ощеповярвай ми - няма да мине много време и ще започнат сами без ти да ги караш, да изтъкват кусурите й
и не се съмнявай че тя има такива - това че ти не ги виждаш е, защото си влюбен в нея, но те преценяват ситуацията от друга гледна точка и при това доста по-трезво от теб!
Родителите ти не ти мислят лошото баце ако не са я харесали явно има причина в това, ако имаш съмнения питай ги, те ще ти обяснят!
Иначе любовта е сляпа!
Току що казаха, че много я одобряват. Съмнения дали я харесват имам, защото не казаха нищо кой знае какво. Дано да са темерути в т'ва отношениеМа ей ся казаха, че била мн красива, умна ... ала-бала ...
Мноу интересна ситуация ...![]()
Moже би наистина е така![]()
Спокойно, бре. Може би са като моите - не изказват мнение, защото не е важно какво мислят те, а какво мислиш и изпитваш ти. Но е добре да знаят с що за човек има работа детето им.![]()
Не ми се вярва да те лъжат родителите ти.Ако не я харесваха просто щяха да си замълчат.А ти ли ги пита или те сами ти казаха?Първоначално написано от He3aBuCuM
Там е проблема, че ся взеха сами да си го казват.He3aBuCuM написа:
Току що казаха, че много я одобряват. Съмнения дали я харесват имам, защото не казаха нищо кой знае какво. Дано да са темерути в т'ва отношение Ма ей ся казаха, че била мн красива, умна ... ала-бала ...
Мноу интересна ситуация ...
Не ми се вярва да те лъжат родителите ти.Ако не я харесваха просто щяха да си замълчат.А ти ли ги пита или те сами ти казаха?
Найстина съм объркан, но започва да не ми пука кво мислят те.
Не че могат да ми повлияят в това отношение, но не искам да има дразги между семейството ми и моето бебче![]()