.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

daite mi savet molq vi :)

hora molq vi pomognete mi gadjeto mi e otkachilo po men apak hodim samo 1 sedmica i ne me ostavq za secunda namira postoqnno me zasipva s celufki s pregrudki i mi povtarq che mn me obicha az estestveno se radvam no mislq che ne e normalno za tolkova malko vreme da se vlubi tolkova mn v men i neznam da se radvam li ili kvo da pravq ?????
    pomognete mi [/b]

Shmatko
    Guest
    Pravete sex tva shte namali strasta mu

Мега фен Аватара на iiirish
    че той не е влюбен от сега във теб, че да пишеш "не е нормално за една седмица да се влюби толкова в мен" за да поиска да сте заедно е близко до ъкъла, че от преди е изпитвал чувства към теб! пък и не виждам нищо ненормално в това да ти се глези... може би просто те е чакал прекалено дълго време и сега не може да ти се нарадва! ако все пак това обаче те дразни просто му го кажи!

DJ_M`iL`e`N
    Guest
    Ei macko ti si nai shtaslivoto momiche trqbva da letish v nebesata tova ne e za pritesnenie tova si e mnogo qko.Za da e tolkova ludo vlubeno tova momche v tebe i to ot edna sedmica qvno mnogo si go vpechatlila i kato cqlo tvoite roditeli sa se postarali mnogo dobre napravili sa te krasiva i razumna!Tova e moeto mnenie po temata! Pozdravi na gadjeto i mnogo celuvki! =D> =D> =D>

Shmatko
    Guest
    Според мене е яко загорял като мене

Guest
    of fmom4etata kat nivoto na tetsosterona ims epokai4 svi4kite s amngoo vlubeni moite sve na parvite sedmici a vblubeni i posle pri drygata putka vednaga mani gi ne mu vqrvai

Голям фен

Re: daite mi savet molq vi :)

Цитирай Първоначално написано от JuSt`SeXy`Baby`
    hora molq vi pomognete mi gadjeto mi e otkachilo po men apak hodim samo 1 sedmica i ne me ostavq za secunda namira postoqnno me zasipva s celufki s pregrudki i mi povtarq che mn me obicha az estestveno se radvam no mislq che ne e normalno za tolkova malko vreme da se vlubi tolkova mn v men i neznam da se radvam li ili kvo da pravq ?????
    pomognete mi [/b]
    счупи си носа и си извади няколко зъба.Ще боли но така със сигурност ще спре да те целува...
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Това според мен не трябва да те притеснява, а напротив - да те радва!

Голям фен
    само аз ли се замислям, как може да я заобича за 1 седмица
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

da az adski mn se radvam i se kefq che sme zaedno no.....mislq che naistina ne e normalno da me obicha (hodim ot 1 sedmica no se poznavame sushto ot tokova)

DJ_M`i`L`e`N
    Guest
    E shto puk da ne q obicha,ako komunikirat ot izvesno vreme?I toi mnogo da si q e haresal oshti kato sa se zapoznali no da e iskal da q opoznae i da si q vzeme za gadje.Ot moq gledna tochka vsichko e vuzmojno!Ne e nikak stranno choveka moje da se prevurzal mnogo burzo kum neq!

Голям фен
    ми...момчето те обича радвай се защото не се знае дали ще намериш др който да те обича толкова

Малко са хората показващи това, което мислят като него . Нищо лошо няма в това, че не те оставя намира, иска да докаже, че държи на теб и иска нещо повече, а не само забиванки и просто една обикновенна кратка връзка ей така само за момента. Само може да се радваш нищо повече

ПП: първите 1-2-3 седмици човек се доказва, а не да се отнесеш безразличие към нещо такова като любовта и обвързаността.
    Не очаквай да мисля, че в това има смисъл!
    Много казани думи и тези - Обичам те!
    Да стоят помежду ни, недоказани думи.
    Не очаквай да вярвам, когато ми казваш, че обичаш мен!

Скайп: ID: lamenoza (nameero)

Град
    Lqskovec
    xexe kakvo tolkova ... obi4a te 4oveka ne e nevyzmojno ni6tu 4e ot skoro se poznavate i ot skoro ste zaedno ... radvai se ako ima6e kak i moq tei da e postoqnno s mene ... nqma6e da se oplakvam ... ama hi4 daje ...
    Silno obi4am! Trudno pro6tavam! Jestoko otmy6tavam! Nikoga ne syjalqvam!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    че той не е влюбен от сега във теб, че да пишеш "не е нормално за една седмица да се влюби толкова в мен" за да поиска да сте заедно е близко до ъкъла, че от преди е изпитвал чувства към теб! пък и не виждам нищо ненормално в това да ти се глези... може би просто те е чакал прекалено дълго време и сега не може да ти се нарадва! ако все пак това обаче те дразни просто му го кажи!
    iiiii da
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

ти ся хвалиш ли се, к'фо сладурана не се шашкай, нищо няма
    Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.

sssssssss
    Guest
    nevazmojno e da e vluben v teb navqrno za parvi pat ima takova gadje kato teb ( ne 4e te poznavam) i e o6te malak,no tova ne trqbva da te pritesnqva 6te mu omrazne6 vsi4ki maje sa takiva spokoino samo da mu doide malko pove4e akala i vsi4ko 6te se opravi pak i trqbva da mine vreme da mu pisne malko sega se radvai na vnimanie, a ako te drazni tokova mnogo go izbqgvai, no ne badi gruba

Мега фен
    Град
    Utopia..
    тва да си женско е проклятие

ако на авторката гаджето й не й обръща внимание ще напише тема - ХОра плззз хеллппппп - държи се студено с мееен (( ??!

момчето я обича , милва ... и тя се оплаква и пита : какво да правя ?!

Na Just Sexy Girl Gadjeto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sssssssss
    nevazmojno e da e vluben v teb navqrno za parvi pat ima takova gadje kato teb ( ne 4e te poznavam) i e o6te malak,no tova ne trqbva da te pritesnqva 6te mu omrazne6 vsi4ki maje sa takiva spokoino samo da mu doide malko pove4e akala i vsi4ko 6te se opravi pak i trqbva da mine vreme da mu pisne malko sega se radvai na vnimanie, a ako te drazni tokova mnogo go izbqgvai, no ne badi gruba
    \/ \/ \/ Ne Sum maluk na pochti 20 godini sum hodil sum s vsqkakvi momicheta no tova momiche napravo mi prazbiva shaibite i fantaziite ot vsqkade.Ne se chudete zashto oshte ot purvata sedmica veche q Lofkam.Normalno e nameril sum momicheto koeto sum tursil dulgo vreme.

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Това според мен не трябва да те притеснява, а напротив - да те радва!
    da i az taka smqtam
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Цитирай Първоначално написано от Na Just Sexy Girl Gadjeto
    \/ \/ \/ Ne Sum maluk na pochti 20 godini sum hodil sum s vsqkakvi momicheta no tova momiche napravo mi prazbiva shaibite i fantaziite ot vsqkade.Ne se chudete zashto oshte ot purvata sedmica veche q Lofkam.Normalno e nameril sum momicheto koeto sum tursil dulgo vreme.
    ei mersi mn za vsichko sluncho radvam se che me obichkash i shte se nadqvam vinagi da e taka

Na Just SeXy Girl Gadjeto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JuSt`SeXy`Baby`
    Цитирай Първоначално написано от Na Just Sexy Girl Gadjeto
    ei mersi mn za vsichko sluncho radvam se che me obichkash i shte se nadqvam vinagi da e taka
    Budi sigorna che shte e vinagi!!!! \/

Супер фен
    Късайте

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Късайте
    Ti skusame guza ot sex =D>

Ми мила какво да ти кажа, аз съм на мнение, че такива не са много наред. Е това зависи от много неща де, като например от колко време се познавате преди това и т.н.

Винаги си казвам, че отново няма да плача.
    Повтарям си няма от болка да се влача.
    Дори от очите да не потичат сълзи,
    ръце протягам за да уловя нечии мечти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си