.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    engage
    Guest

URGENT!!! [How to]: Кола маска

Интересува ме как мога да си направя сам кола маска(гърди и корем) мислех да отида да ми направят ноо не съм ходил вече известно време и ми е неудобно да се показвам така

1) Ако може някой да ми каже...от къде. Аптека, това е ясно. Но какво да им поискам - кола маска ли просто да кажа или...студена / топла? И по колко вървят ще ми е полезно да знам

2) Как се прави. Някой ми беше обяснявал че ще ми трябва "неразтеглив плат"...от къде да го взема това не сериозно, в нас такъв едва ли ще намеря(който да не трябва за нещо друго за да го унищожа по този начин )

Благодаря предварително, надявам се да помогнете и да знам, може да има такива теми но да пиша в тях е безсмислено при положение че едва ли някой ще си направи труда да ги погледне

Повече от фен
    am ito si ima lenti4ki

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ne se ligavi be,ami marsh na kozmetik.te samo kosmati gledat po cql den,muje,jeni..hich nqma da im napravish vpechatlenie..inak ako si lepnesh sam lentichkata sum pochti 100%sigurna,che posle nqma si q otlepish samo ot ujas tui che po-huu na kozmetik,chista rabota
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    ne se ligavi be,ami marsh na kozmetik.te samo kosmati gledat po cql den,muje,jeni..hich nqma da im napravish vpechatlenie..inak ako si lepnesh sam lentichkata sum pochti 100%sigurna,che posle nqma si q otlepish samo ot ujas tui che po-huu na kozmetik,chista rabota
    aaaa s dostatu4no koli4estvo treva 6te si otlepi i o6te kak

Guest
    Ок и все пак някой да пообясни за студената кола маска? звучи добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си