- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- косми по ръцете :)
значи то моето не е голям проблем де амазначи нямам косми на ръцете си попринцип ама сега като си ги гледам и имам по 3-4 на всяка ръка такива черни и по дълги от другите
![]()
![]()
таа някой има ли си на представа от какво може да се получава така, и ако ги махна с пинсетка много бързо ли ще растат
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Не знам от какво се получават, но и аз имам такова косъмче и си го махам с пинсета (не расте бързо).![]()
да бе ама защото не искам след 2 години да имам нормални ръце с по 3 големи черни гнусни косъма там дето да ги махам всеки ден![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
az imam takiva na gurba, otvratitelni sa, 4e ne moga i s pinseta da gi mahna, a ako se probvam gi maham polovinata, ina4e po rucete si gi gora s zapalka (zabavno e, no se mahat samo 4asti4no, ne vsi4kite (osven ako ne si igraq pove4e vreme) i ne se mahat do krai) ta probvai da gi zapali6 kosmite, moje puk da stane (ne si4kite, samo golemite)
моля????????????запалка?????????Първоначално написано от hforce
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Аз лично си махам космите вобще по ръцете,не обичам да имам косми където и да е било,било то и светли.
и аз така..и какви са тия глупости, че ако ги махаш с пинсета ще станат големи..друн дрън та пляс..се едно като си махаш космите на веждите те са станали "големи и мазни".. не се увеличават...не нарастват..просто растат отново....Първоначално написано от Undying
![]()
но по бързо![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Ми най-добре ги махни с епилатор
как да махна 3 косъма с епилатор а и то е едно и също с пинсетата
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
i az tva se zachudihПървоначално написано от sexy_anji_
![]()
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Махай ги с пинсета тези по-малките.Дали с кола-маска или с пинсета-едно и също е!Каква е разликата, като и с двете махаш косъма с корена?
abe mahai gi to i da porasnat ne e 4ak tolko trudno 3-4 kosuma da mahne6
Mi ti mai sama si otgowori na wuprosa ...Първоначално написано от sexy_anji_
защо не си ги махнеш нацяло..по-дуре ще е ..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Махни ги с пинсета.![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...