.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    той е ужасно забавеннннннннннннннннн
    айди махам се, лека нощ на всички и санувайте Леонардо на младини
    Begi s toq gey...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    той е ужасно забавеннннннннннннннннн
    айди махам се, лека нощ на всички и санувайте Леонардо на младини
    na men mi posveti tema vchera \/

pozdrav Nato - Chorjavon
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Az ne spq po4ti po okolo 2 , 3 4asa maximum ponqkoga vzemam prispivatelni za da zaspq . Pri4inite sa kompleksni ne e samo edna . da re4em nai ve4e ne spq zashtoto ... kak da se izrazq .. mislq za tova koeto nikoga nqma da stane demek za nespodelenata mi lubov i razbitoto mi surce , mislq su6to za drugi nehsta za priqtelite mi za predstoqshtiq mi den kakto i za { kolkoto i mse6no da zvui } oburkaniq svqt i ozverqloto obshtetsvo t.n , druga pri4ina e 4e sunqt mi e strashno nespokoen i ot edna strana me e str4ah da zaspq , zahstoto zaspq li sunuvam vaprosnoto mom4e i se budq , a az ne iskam da go sanuvam nito puk da se budq prez noshta ujasno e... ponqkoga prosto me e strah da zaspq ... a pak i noshta te izolira ot vsi4ki videniq ot glutnicata na strahove sam si s tamninata i Pc ponqkoga i e po otpuska6to moje bi .. nz .Ve4e i rejimut mi e oburkan no ako moga ad si varvq spokoiniq usn shte go napravq na po4ti vsqka cena !
    Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
    BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...

Мега фен Аватара на iiirish
    по принцип не ми се спи
    но понякога съм ставала посред нощите на пс-то само и само за да не мисля за някой недотам приятни неща...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Snoshti edin priatel mi razvivashe teorii che tfa se dylji na neredoven polov jivot

Голям фен
    амммм....в момта не съм нито в любовна мъка нито в тем подобни работи....просто не ми се спи...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Не спя понеже мисля за бъдещето и настоящето..за тва около мен и как мога да го променя ..
    с други думи съм се "отдала" на философски размисли .. заради които както виждаме не ми стига съня..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    emii az po princip pochti ne spq.vse si namiram kakvo da pravq i eventualno ako mi se prispi vinagi shte e ili na daskalo ili prez denq po nqkoe vreme.Noshte izdivqvam i vuobshte ne mi se spi.dobre,che se namirat i drugi otkachalki deto ne spqt i da si lafim po celi noshti
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Snoshti edin priatel mi razvivashe teorii che tfa se dylji na neredoven polov jivot
    Taka e!

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от suletka___
    Az ne spq po4ti po okolo 2 , 3 4asa maximum ponqkoga vzemam prispivatelni za da zaspq . Pri4inite sa kompleksni ne e samo edna . da re4em nai ve4e ne spq zashtoto ... kak da se izrazq .. mislq za tova koeto nikoga nqma da stane demek za nespodelenata mi lubov i razbitoto mi surce , mislq su6to za drugi nehsta za priqtelite mi za predstoqshtiq mi den kakto i za { kolkoto i mse6no da zvui } oburkaniq svqt i ozverqloto obshtetsvo t.n , druga pri4ina e 4e sunqt mi e strashno nespokoen i ot edna strana me e str4ah da zaspq , zahstoto zaspq li sunuvam vaprosnoto mom4e i se budq , a az ne iskam da go sanuvam nito puk da se budq prez noshta ujasno e... ponqkoga prosto me e strah da zaspq ... a pak i noshta te izolira ot vsi4ki videniq ot glutnicata na strahove sam si s tamninata i Pc ponqkoga i e po otpuska6to moje bi .. nz .Ve4e i rejimut mi e oburkan no ako moga ad si varvq spokoiniq usn shte go napravq na po4ti vsqka cena !
    Разбирам те перфектно, ако искаш да си поприказваме за това?

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Хах.Честно казано не вярвах, че ще приемете темата толкова сериозно .Ами аз изцяло съм объркала деня с нощта. След даскало похърквам сладко 2-3 часа и вечерта си се кокоря до 2 пред компа. Естествено нашите откачат, ама кой ги пита.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми мене не ми дават да стоя до пойче от 10 часа, но ако ми даваха щях да стоя до 1-2. А що се остнася защо бих стояла толкоз мноо - ми щото ми се виси на компито !!!

Голям фен
    абеее да ви питам аз, снощи чухте ли ме какви мелодийки издавах
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Просто защото немога да заспя и стоя пред компа за да ми се приспи.
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Защото не мога да заспя от сутринта съм на 4 кафета и сега съм като Трепелика! Дано и мен добрия стар компютър ме приспи.
    Light The Universe

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Темата ми май пак е актуална, а ? Кои непослушковци пак не спят?
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Мега фен
    Не спя, защото май вече не мога да легна преди 1...а и чаках мъжа.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ne spq,zashtoto tepurva shte pohapvam
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Shmatko
    Guest
    Шот съм загорял...

Голям фен
    'щот ако си легна и ще се събудя след 5 загубени часа от който няма да помня нищо
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Фен
    Град
    Монтана
    хахаха кам 11 ми се доспива оообаче..докато си кажа лека нощ с всички и ми се отспи и вече към 1 идват наще да ме гонят да лягам и се въртя като пумпал в леглото..
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Голям фен
    утре съм ваканция ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

az po princip si spinkam kat horata ama ako prez denq stane neshto mn vajno i nemoa zaspa cqla nosht a drugoto e ako na sledvashtiqt den imam sreshta

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    be kvo spite samo si gubite vremeto.che ne moga noshtem da izgledam nqkoi film ili da si polafq s nqkoi.. mi shte spq.nqma smisul.e ako sled 2-3 dni lipsa na sun gledash kato zombi e stranichen efekt no kato sviknesh ne ti pravi vpechatlenie.Da jiveqt horata deto ne spqt ili pone ne spqt po cql den i nosht \/
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си