- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не спите???
Begi s toq gey...Първоначално написано от sexy_anji_
![]()
na men mi posveti tema vchera \Първоначално написано от sexy_anji_
/
pozdrav Nato - Chorjavon![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Az ne spq po4ti po okolo 2 , 3 4asa maximum ponqkoga vzemam prispivatelni za da zaspq . Pri4inite sa kompleksni ne e samo edna . da re4em nai ve4e ne spq zashtoto ... kak da se izrazq .. mislq za tova koeto nikoga nqma da stane demek za nespodelenata mi lubov i razbitoto mi surce , mislq su6to za drugi nehsta za priqtelite mi za predstoqshtiq mi den kakto i za { kolkoto i mse6no da zvui } oburkaniq svqt i ozverqloto obshtetsvo t.n , druga pri4ina e 4e sunqt mi e strashno nespokoen i ot edna strana me e str4ah da zaspq , zahstoto zaspq li sunuvam vaprosnoto mom4e i se budq , a az ne iskam da go sanuvam nito puk da se budq prez noshta ujasno e... ponqkoga prosto me e strah da zaspq ... a pak i noshta te izolira ot vsi4ki videniq ot glutnicata na strahove sam si s tamninata i Pc ponqkoga i e po otpuska6to moje bi .. nz .Ve4e i rejimut mi e oburkan no ako moga ad si varvq spokoiniq usn shte go napravq na po4ti vsqka cena !
Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...
по принцип не ми се спи
но понякога съм ставала посред нощите на пс-то само и само за да не мисля за някой недотам приятни неща...
Snoshti edin priatel mi razvivashe teorii che tfa se dylji na neredoven polov jivot![]()
амммм....в момта не съм нито в любовна мъка нито в тем подобни работи....просто не ми се спи...![]()
Не спя понеже мисля за бъдещето и настоящето..за тва около мен и как мога да го променя..
с други думи съм се "отдала" на философски размисли .. заради които както виждаме не ми стига съня..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
emii az po princip pochti ne spq.vse si namiram kakvo da pravq i eventualno ako mi se prispi vinagi shte e ili na daskalo ili prez denq po nqkoe vreme.Noshte izdivqvam i vuobshte ne mi se spi.dobre,che se namirat i drugi otkachalki deto ne spqt i da si lafim po celi noshti![]()
![]()
Taka e!Първоначално написано от Nadelina
Разбирам те перфектно, ако искаш да си поприказваме за това?Първоначално написано от suletka___
Хах.Честно казано не вярвах, че ще приемете темата толкова сериозно.Ами аз изцяло съм объркала деня с нощта.
След даскало похърквам сладко 2-3 часа и вечерта си се кокоря до 2 пред компа.
Естествено нашите откачат, ама кой ги пита.
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Ми мене не ми дават да стоя до пойче от 10 часа, но ако ми даваха щях да стоя до 1-2. А що се остнася защо бих стояла толкоз мноо - ми щото ми се виси на компито!!!
абеее да ви питам аз, снощи чухте ли ме какви мелодийки издавах![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Просто защото немога да заспя и стоя пред компа за да ми се приспи.
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Защото не мога да заспя от сутринта съм на 4 кафета и сега съм като Трепелика! Дано и мен добрия стар компютър ме приспи.
Light The Universe
Темата ми май пак е актуална, а? Кои непослушковци пак не спят?
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Не спя, защото май вече не мога да легна преди 1...а и чаках мъжа.![]()
ne spq,zashtoto tepurva shte pohapvam![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Шот съм загорял...![]()
'щот ако си легна и ще се събудя след 5 загубени часа от който няма да помня нищо
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
утре съм ваканция ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
az po princip si spinkam kat horata ama ako prez denq stane neshto mn vajno i nemoa zaspa cqla nosht a drugoto e ako na sledvashtiqt den imam sreshta
be kvo spite samo si gubite vremeto.che ne moga noshtem da izgledam nqkoi film ili da si polafq s nqkoi.. mi shte spq.nqma smisul.e ako sled 2-3 dni lipsa na sun gledash kato zombi e stranichen efektno kato sviknesh ne ti pravi vpechatlenie.Da jiveqt horata deto ne spqt ili pone ne spqt po cql den i nosht \
/
![]()
![]()