Ситуацията е следната.Имам сериозен приятел от около година.Уж всичко вървеше добре, ама УЖ.Имахме криза,критичен период или както там се казва за около месец/т'ва беше скоро/постоянно се карахме,ежедневно,всекидне вно.Той нараняваше мен, а аз него..тъпа работа.Както и да е сега нещата утихната, но проблема е че се появи друго момче.Та с това момче от доста време си чатя с приятелски чувства.Той ме сваляше/ и продължава/ ама аз се правех на приятно разсеяна.Незнам какво стана, как се обърнаха нещата, но усещам че започвам да изпитвам по-силни чувства към него.Все по-често започвам да мисля за него.Той често ходи в един клуб с компанията си.В петък бях там и знаех че ще дойде..казвам ви постоянно гледах към вратата и очаквах да се появи Странното е че много пъти ме е канел да излезнем,в тях да гледаме филм, да се разкараме в парка, но аз все му отказвам и си измислям тъпи причини.От друга страна съм адски превързана към гаджето си и не искам да го наранявам, но като че ли чувствата охладняват .Оф толкова е сложно всичко...Какво бихте ме посъветватвали да направя.Грешка ли ще е ако излезна с него,една обикновенна разходка и нищо повече? Какво бихте направили на мое място?
Пп.plS не се ебавайте с темата!