.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Tattoos

Tattoos

Kajete kolko ot vas imat tatuirovka,kakva e i kyde ste si q napravili?
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Guest
    vulk na rukata oburnata pentagrama na na vrata i oktopod na gurba
    edin pi4 ot Turnovo

Град
    Пловдив
    вълк на дупето отстрани
    при един пич си я правих не в студио
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

pravila sum si samo vremenna (kato pove4eto na moreto i az) Ni6to netradicionno no nali trqbva6e da sum kato ostanalite v 7 klas xixi Ve4e ne me radvat osobeno
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Az mn Iskam tatoo na gyrba no na6te kat ni daat i e mn kofti ina4e bih si napravila

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Нямам, но една приятелка си направи и каза, че болката била уникална. Иска ми се да си направя на гърба или долу на таза...

Голям фен
    Нямам и не бих си направила-или може би временна но никога трайна

Нямам,няма и да си напрая!И пиърсинг не бих си напрайла!Тъпо е!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Пловдив
    Нямам, но една приятелка си направи и каза, че болката била уникална. Иска ми се да си направя на гърба или долу на таза...

мен пък не ме боля яко ми беше
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Град
    sofia
    imam ieroglif na ramoto, feq na gurba i zvezda na rukata i ne6to zapo4vam da se draznq ot tqh ama mahane nqma

Град
    sofia
    a i mejdu drugoto boli, no kola maskata boli pove4e

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Нямам,няма и да си напрая!И пиърсинг не бих си напрайла!Тъпо е!
    Ами това е твоето мнение. Мен лично ме кефи. Не трябва само защото теб не ти харесва да казваш, че е тъпо.

А по темата - ми нямам си татоо, но се надявам след известно жреме да си направя :P

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__

мен пък не ме боля яко ми беше
    Ее и аз искам долу на таза,супер яко седи ..но не търпя болка и затова сиг никога няма да имам
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    imam na krysta cvetq.. pone sled vreme shte moga da q kriq inache pochti ne boleshe .. neshto kato epilator..

Супер фен
    Аз имам-отстрани на корема, някаква плетеница, по средата с цвете

Guest
    Drakon na celiq gryb bolkata beshe malka,no sega iskam da q nema.....momiche na koeto celiq gryb e v tatos...ne vyrvi

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    [quote] Drakon na celiq gryb bolkata beshe malka,no sega iskam da q nema.....momiche na koeto celiq gryb e v tatos...ne vyrvi [quote]
    e що бе тва е супер яко,много ми харесват татуировките и някои ден и аз ще си направя.Само ме е страх от болката и от някакви инфекции(да не говорим,че наште не ми дават )Но все някога ще се престаша!много е яко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си