.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Гуменки

fuck_the_emos
    Guest

Гуменки

Някой може ли да ми каже къде в София мога да намеря Converse All Star различни цветове /зелени,оранжеви/?

Guest

Re: Гуменки

Цитирай Първоначално написано от fuck_the_emos
    Някой може ли да ми каже къде в София мога да намеря Converse All Star различни цветове /зелени,оранжеви/?

Re: Гуменки

Цитирай Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
    Цитирай Първоначално написано от fuck_the_emos
    хмммм тоя преди мене с неговото съветче цитирам " " много помагаш бе братле

за по темата има по 80 лв по центъра аз много не мога да ти помогна защото много не се кефа да ходя по скъпите магазинчета...Но ако никой не ти каже утре мога да да попитам някви от моя клас...даже още тая вечер че ще се виждам с тях...то са фешъните само конверс носят(тея ниските маратонки с звездички) бляк

/wan`a`doo/
    Guest
    Ima mnogo po-qki kecki ot Converse deto sa ednakvi vsi4kite, za po-malko para, ina4e ima magazini na Levski i na Rakovska ama za cvetove i ideq si nqmam... nai-qkite gumenki det sum vijdala bqha edni na biv6oto Runners, sq ne znam kak se kazva ma bqha nai-iztre6tqlite

Мхмммм мн се кефя на гуменки.... имам си и на Сonverse (сатенени, сиви с лилаво)...
    Иначе... мисля да си зема са некви на Roxy... Жалко, че не се ориентирам добре в названията на улиците... Са.. няма смисъл да обяснявам половин час: "от ... 5 метра улево, после продължаваш направо до..."... трудно става...
    Абе, поразхожадай се из центъра... и ще намериш (:
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Guest
    amii mene me iteresuva su6toto samo4e za pld....ta kude moga da si namerq all star nqkvi po interesni ne 4erno-belite ili 4erveni

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    amii mene me iteresuva su6toto samo4e za pld....ta kude moga da si namerq all star nqkvi po interesni ne 4erno-belite ili 4erveni
    В началото на пешеходния мост има магазин на Puma,Adidas,Converse
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    sofia
    kupi si beli i gi ocveti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си