Проблема ще ви се стори банален за дискутиране, но мен ми е много неудобно от този факт и смятам да споделя.

Не, че се чувствам мухльо, но вече съм на 17 и си нямам гадже, никога не съм и имал (подразбирасе, че и секс не съм праил ) и вече почва да ме обвзема онова гадно чувство - отчаянието. Такова чувство често ме навява гледайки колко по-малки от мен се мляскат и натискат, когато приятелите ми заговорят за сексуални подвизи, когато изобщо има повод да се сетя за това.

Незнам какво не ми е в ред. Не съм и някакъв задръстен нетаджия, който да не излиза от вкъщи. Контактен съм, когато се опитам да предразположа момиче към разговор винаги се опитвам да бъда забавен, интересен и деликатен, но все нещо не се получава.

Момичета, уж обичате към вас да са деликатни, а самите вие повечето го обръщате на цинични разговори. Оставам и изненадан, като гледам повечето какви типове предпочитате. Става въпрос за такива дето и 5 пари не биха дали за вас, дето ви третират просто като някакви секс куклички, но това всичко не ви прави впечатление. Повечето от вас си падат по "лоши" батковци, такива дето 2 изречения не могат да свържат и тея дето не могат да говорят за нищо друго освен евтините си алкохолни подвизи. Въпросните "ебачи" искат само да ви "клецат" (за друга по-подходяща дума от тази не се сетих), но на някои от вас сигурно им се харесва. Казвам 'някои' защото не мога да сложа всички под общ знаменател...

Както и да е, все пак е факт, че не обръщате внимание на обикновените момчета, а повече на онези които просто са евтин център на внимание, дето с простотии ви впечатляват и най-вече може би защото ви се струват 'готини' знам ли... Та да карам напред, въпроса е именно там, че аз просто немога да се преструвам на такъв какъвто не съм, не мога да привлека вниманието на момичетата ? Момичета, само не ми казвайте, че трябва да бъда себе си. Явно не се получва, кажете
какво би ви харесало в 1но обикновено момче, кои са факторите, които ви карат да правите избор...

Ако има начин какво да направя, за да си помогна ?
Или пък ако пък остана себе си, то дали някога ще срешна момиче, което да има критерии според, които да и харесам ?

пп. Не, че разчитам на помощ от някакъв си форум, просто ми е интересна чуждата гледна точка, пък и все пак да видим дали споделянето ще ми помогне...

Мерси.