- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Holokosta - luja ili deistvitelnost?
айде,Fieldmarshal Metoman,тука можеш да се правиш колкото си искаш на отворен![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Със следващите ми постове не искам да ангажирам никой!
1. След рухването на Райха са открити стотици тонове документи, отразяващи и най-малките подробности от различни аспекти на 12-годишното му съществуване. Налице са документални свидетелства за всички решения на нацисткия военнополитически елит, включително и най-компрометиращите го. Запазени са примерно заповедите на Хитлер за умъртвяване на неизлечимо болни с цел освобождаване на болнични легла за ранени фронтоваци, за екзекутиране на американски пилоти, за унищожаване на активното мъжко население в Сталинград и др. подобни, които дават основание за обвинения в антихуманно поведение. Официален документ с резолюця на Хитлер
за отпочване на Холокоуст, за т.н. Endloesung, няма открит?!
2. Няма документално свидетелство и за подобно решение от страна на другия обичаен заподозрян - Химлер. Никакъв замисъл или план, никакви инструкции и указания, нито една негова заповед до комендантите на концлагери?!
3.Още от началото на 1942 британските специални радиослужби разкриват германските кодове и непрекъснато подслушват и записват служебния радиообмен между висшите германски инстанции, вкл. между Щаб квартирата на СС и концлагерите. И нито веднъж не чуват думата "газова камера"! В ежедневните сводки се докладва за какви ли не инциденти и произшествия, за смъртни случаи, за наказания и екзекуции чрез разстрел или обесване, но никога за отравяне с газ и кремиране?!
4. По време на войната Кремъл, в лицето на външния министър В. Молотов, многократно заклеймява германските айнзацкоманди за извършваните от тях насилия на временно окупираните съветски територии. В изключително редки случаи между жертвите са споменават и евреите, и то винаги в края на списъка - след руснаци, украинци, молдовци, узбеки и т.н.
5. През лятото на 1944 Червената армия освобождава Майданек, за което в пресата се появява кратко съобщение с твърдението, че са открити масови гробове на концлагеристи. Не са приложени обаче никакви снимки, а съветската пропагандна машина изобщо не подхваща толкова благодатна тема за разобличаване и заклеймяване на "немскофашисткия враг". А няколко години по-рано германския пропаганден апарат проглушава света покрай случая с масовите гробове на полски офицери при Катин, за което руснаците и до днес изпитват чувство на вина и срам...
6. През 1944 от концлагера Освиенцим, благодарение на Оскар Шиндлер, биват освобождавани значителен брой еврейски жени и деца. Никой от тях не казва и дума за масово унищожение, което би трябвало да се е случвало пред очите им...
7. Когато Червената армия освобождава Освиенцим в "Правда" се появява разгромяваща статия под заглавие "Нечувани престъпление на нацисткия режим в Освиенцим". В нея се твърди, че за масово умъртвяване на хора в лагера се използвал "електрически конвейер" за масови екзекуции с ток. Освен това за същата цел били използвани "подвижни апарати за убийства на деца" и дори тежки тояги (с емблемата на "Krupp"!), с които разбивали главите на концлагеристите. Обаче "газовите камери" не се споменават сред тези изобретения на нацисткия технически гений!?
8. От края на 1943 съюзнически разузнавателни самолети редовно и постоянно заснимат Освиенцим. На аероснимките ясно се вижда подобна на огромна баня/пералня постройка с комин, но нито веднъж пред нея не се наблюдава голямо струпване на хора. И това по време, за което по-късно се твърди, че газовите камери работели непрекъснато, за да поемат денонощната си квота от 12 000 евреи.
9. Най-големите Vernichtungslager са разположени на полска територия; не се намира нито един местен католически свещеник (ксендз), който да уведоми своя началник Папата, че става нещо нередон?! И Ватиканът мълчи по въпроса, а иначе доста активно критикува насилието и безчовечността...
10. Служители на Червения кръст, контактуващи със съюзнически военнопленници (вкл. и в Освиенцим, който е един огромен комплекс от подлагери и филиали), често ги подпитват относно слуховете за масови екзекуции с отровен газ, но нито веднъж не получават утвърдителна информация?!
11. В следвоенните си мемоари ред концлагеристи, (освен че се оплакват от задължителното ежевечерно гледане на нацисткия кинопреглед "Tagesschau", последван обикновено от тъпа комедия или блудкава любовна история), с удоволствие разказват и за ...футболни и баскетболни мачове. Те предизвиквали масов интерес, събирали огромни агитки от фенове и се провеждали на спортни терени именно около подобната на баня/пералня сграда Там, където би трябвало да бъдат отровени и изгорени...
ако ей така го цепиш,че е било лъжа и нз си кво,без да дадеш обективен отговор,ще те oсведомя,че 8млн.евреи са умряли в периода 41-45,4 млн от тях в Ausschwitz-Birkenau, Treblika, Belzac, Sobibor, Majadanek,Chelmno sa v Pol6a (i Maly-trostinez в Русия но мисля,че по друг начин му се пише името).мога да ти пратя снимки и да видим дали Arbeit macht frei und Spass.нещо мн радикално си се объркал.щото верно има версия,че всичко това е конспирация от страна на евреите,но няма нито една теория,че Холокоста е лъжа![]()
И аз мога да кажа, че такова нещо не е имало, но чифутите и политическата полиция ще ме изхвълят от работа и пратят зад решетките.
ABSOLUT`me, защо си толкова повърхностен/на.
не да съм повърхностна,госте,а просто докато ти само си чувал,аз съм била тамПървоначално написано от Анонимко
в Dachau всичко си стои и музей са направили с вещи на хората и мн снимки от тогава и филмчета и архива си е там но не ме пуснаха вътре
Buhenwald няма нищо освен масовия гроб (били са го запълнили но после пак са го изкопали) крематори ума там където са си правили опити и са ги мерили вратата и 2 сгради и това е
а в архива не ме пуснаха понеже то е само за персонала и то не обикновен а такъв които се занимава с история и тн мн мн мн настоявах но не успях по едно вр ми мина през ума да се промъкна през едно прозорче но се отказах![]()
Това, какво виждат сетивата ти често лъже. Могат да ти покажат каквото си поискат, да измислят история за обекта и постепенно да се утвърждава лъжата.Първоначално написано от ABSOLUT`me
вижте какво,вие двамата трябва не просто да прочетете някаква си статия,а няколко книги по върпоса,да изгледате поне 5 филма,да се осведомите,ограмотите и да не мислите че знаете всичко и сте разконспирирали всичко..Първоначално написано от Анонимко
това,което го пише в предоставения ни от Fieldmarshal_Metoman е така,но няма документ в които да пише за избиване на евреи,но има такива за Entlosung,но не е от името на Хитлер и той се казваше мисля Entlosung der Judenfrage
Химмлер е на SS и той също не е достатъчно тъп да си сложи главата в торбата като издаде заповед "да избиите ги тъпите .......... избиите ги до крак" никoй с малко повече мозък няма да го направи за да не го нахакат него след това ако се прецакат нещата
няма документи,понеже почти вс са унищожени,защото Русия настъпва към Германия и заличават вс и те самите почват да сриват лагерите а руснаците си мълчат защото те пък използват лагерите за да трепят германци и поляци там нормално е да не го обявят пред света
в Buhenwald има така наречения Speziellager(мисля че се казваше трябва да погледна пак) когато руснаците освобождават лагера та м избиват германци - 5000,и си има паметници и мемори али
снимки няма и да видиш на хора пред камерите,защото са ги убивали вътре и никoй не е тъп да набута хора отпед да видят кво става вътре и да им чуят писъците
камера като дума в документите не съществува понеже се споменават само и едниствено Dushraume ,и надали черния пушек от комина е от сапунени мехурчета
свещенниците са си мълчали поради простата причина,че са били в гетата или са ги избивали,а тези които Schindler спасява не излизат от концлагера и дори не разбират какво става вътре понеже не се строят в редичка пред камерите и дори не стигат до лагер на смъртта понеже той ги кара във фабриката си и няма начин как да го видят,освен ако не отидат до там но после няма да могат да разкажат какво са видяли
а и има разписка за поръчани и пристигнали огромни количетва Zyklon B (отровния газ) и даже съм си я снимала и мисля че тогава не са били на газови печки особено с отровен газ
еее,големи разбирачи сте всичките![]()
Незнам как келявите мазни чифути успяват да ви промият мозъците с тея приказки.
не знам на теб кой ти е промил мозъка,или по-скоро кой неосведомен цитирашПървоначално написано от Анонимко
няма такъв,които да настоява,че Холокоста е измислица.всички,които са се опитали да прокарат идеята,са били зверски низвергнати или са ги гледали с насмешка.прекалено мн мн мн ужасно мн факти и доказателства има!те самите нацисти си признават,че всичко това е станало,смисъл за лагери и убийства,но са смекчили с цифрите.да не говорим,че са се оправдали с факта,че са действали по заповед на Хитлер(но не откриват заповед на Хитлер и ги осъждат на смърт).но Josef Менгелле избягва в Аржентина и там разказва подробно какво е вършел,после си умира в банята или в басейна,не помня точно.и е факт,че има филмчета,заснемащи самите опити на Менгелле,поразрови се в нета и ше видиш..сещам се за един,на които зашиват вените на ръцете на 2 деца..и това е пълна измислица,нали![]()
![]()
Факти има стига да потърсиш, разбирасе никой не те кара да вярваш във вичко написано в нета но има неоспорими факти, които са документирани. Например в Европа тогава е имало приблизително 5.1 милиона евреи. Откъде обаче се появява цифрата над 6 млн? о.0Първоначално написано от ABSOLUT`me
+ Това никой никъде не е намерил документи подписани от Хитлер с заповед за избиването на толкова хора.
Факт е, че повечето евреи са измрели през последните 45 дни на войната от глад, болести и т.н. "Свидетели" винаги ще се намерят, но малко факти говорят в тяхна полза. + Това не си представям как може да се изгорят 6 млн тела за такъв период от време? Факт е, че откритите масови гробове не могат да поберат такава цифра...
За да се изгори тяло с човешките пропорции са нужни около 2 часа, през онея пещи е нямало как да минат над 6 млн евреи. Направи сметка 6 МЛН х 2 Ч. => Е? Над 12 млн часа. Сметни го в години...
Пък и защо се говорят всичките тея врели некипели за абажури за лампи от човешка кожа и матраци от коси като такива не са открити. Също така сапун или веро не са открити ! Или сериозно и на това оставаше да вярваш. Коси не са използвани за каквото и да било, факт е че след като са слизали от влаковете евртеите са били подстригвани срещу разпространение на въшки или др. болести. Е защо аджеба да го правят за хора, които така или иначе ще изгорят същия ден ?
Факт е, че много от концлагерите не са имали и място където са обгазявали евреите ? Големите хамбари където това е ставало изобщо не са било подходящи за такава полза. Били нагодени да излгеждат като газови камери едва след края на войната...
youtube . com/profile_videos?user=denierbud&page=2
Линкувам те и към една документална поредица, копирай го , че госитите нещо неможе да постваме линкове...
- аз ти обясних защо няма документ,с които Хитлер или някой друг издава заповед за геноцид
- тея измишльотини за веро,сапуни и т.н. ги пропускам,но опитите с хора - не мога
- факт е,че не всички концлагери са лагери на смъртта.в повечето те просто са работели
ей сега ще ти видя линкчето![]()
Има хиляди учени, които твърдят и си служат с доказателства, че Холокоста е измислица.Много от тях(специално тези в Германия) са вкарани в затвора , заради тези си твърдения.Последното,което чух е за учен , който отбелязъл, че не вижда характерното синьо оцветяване (или нещо подобно), което остава по стените на газовата камера след използването на онзи газ с който уж са "обгазявали" евреите и за това бил осъден..Пък ако наистина са ставали такива неща , то в тези камери не е имало само евреи а и поляци,руснаци и други славяни.Първоначално написано от ABSOLUT`me
Абе със сигурност не са играли голф в лагерите![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Първоначално написано от ABSOLUT`me
аз казах същото,ама айде.пък никoй не твърди,че е имало лагери само за евреи,но това е друга тема...Първоначално написано от Шишарка
Fieldmarshal Metoman,Списъкът на Schindler съм го гледала мн отдавна и не базирам твърденията си на някаква си холивурска продукция,а на документални филми,книги и т.н..говориш на изуст![]()
Стана ми интересно и започнах да чета темата, но поради арогантното и лицемерно държание на ABSOLUT`me и мнение лишено от всякаква компетентност, се отказах.
Аз лично отричам Холокост /Holocaust/. Чел съм само една книга на тази тема и тя е "Лъжата за Шестте милиона". В нея са изложени много факти, които оборват теорията за Холокост. Казват колко хора на ден били избивани, а като се сметне колко време работели тези газови камери, се получава число надвхърлящо няколко пъти числеността само на евреите в световен мащаб. Всеки казва различна бройка. Ако Хитлер е иска да унищожи тези хора, защо им е разрешил да напуснат сраната, заедно с част от покъщината си? А тези лагери защо не са били отворени толкова години? Или си мислите че нещата вътре не могат да бъдат построени след края на войната? И че вътре всичко е автентично?
първо,нито съм арогантна,нито лицемерна,тъй че си мери приказките!
второ,чела съм не една книга,в които на стотици страници се показва,че технологично в камерите не могат да се изгорят толкова хора,щото била от нз си колко хиляди на час,а капацитетът им във вс лагери бил 200-300 най-много.
Има и друго-в тези 6млн(и мен ме съмнява малко цифрата,ама айде),не се смятат само изгорените.по-голямата част са умрели от условията в лагерите,по строежите и в заводите,където са ги карали да работят,в урановите мини и други опасни производства.НЕ са изгорени 6млн.,дори и 1млн. не е изгорен.Повечето умират от глад,болести и т.н.и ги заравят с общи гробове.Евреите малко искат да накарат с тази цифра целият свят да им остане длъжен.Но че милиони са загинали е вярно-дали са 2 или 4 млн,не е ли все едно?Освен това в лагерите са умирали и славяни,цигани,инвалиди и други 'непълноценни раси'.тва е.но да ти твърдят,че всичко е измислица,това си е поругаване на паметта на толкова хора,били те евреи или квито там искате
![]()
кво им обясняваш,не виждаш ли,че тук ти твърдят,че Холокоста бил измислица?!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
А за какво ми правиш трагедии ?Първоначално написано от ABSOLUT`me
Целия свят знае за "избиването" на "горките" евреи
а за първия геноцид , проведен в ТУРЦИЯ , в Анадола от кемал ататюрк те боли оная работа нали
ти си много ограничено същество.аз не 'ожалвам горките евреи',просто не отричам съществуването на Холокост!като си се хванал за думите ми,прочети ми всичките постовеПървоначално написано от OtherDimension
![]()
[quote="ABSOLUT`me"]оо , и търчим да обиждаме ?Първоначално написано от OtherDimension
![]()
добре де,извинявам се.Първоначално написано от OtherDimension
обаче няма такова нещо,да зашитавам евреите,а арменския геноцид да ми е през хуя(които го нямам).правиш си грешни заключения![]()
Първоначално написано от exploitedteen
да , прав си
особено за последното
аз поне съм чувал , че това е първият известен , рекордиран , нз ..
може и да греша
абсолют`ти ... ем хубаво , само да те светна ,че въпросните хора са вкарани в затвора , защото тогава не е било угодно на Силните на деня да се оневинява Хитлер..
истината е,че евреите са навсякъде
ще ти дам пример,банка Роцчилд.те са имали клонове в цяла европа и америка.и знаеш ли как са управлявали?дъртия родсчилд събрал петимата си синове и им казал 'за да не зависим от едно единствено нещо и нашата финансова империя да има шанс да оцелее,ще направим следното.първия син-примерно Йосиф-отиваш и основаваш клон във Виена.ти-Самуел,отиваш в Paris.ти-Голди,отиваш в New York.и петия- Ицхак,ти отиваш в Рим.и така за 100-150 години европа им станала клиент.имало войни и за тях трябвало пари.те давали пари на правителствата и така дирижирали събитията.всички им се кланяли,защо им трябвали пари и им били длъжни..сега разбра ли какво направил дъртия?в днешно време това се нарича управление на риска..има цяла наука за него-нарича се диверсифициране на риска.както и като имаш капитал го разпределяш в 3 отделни инвестиционни портфейла:
една 3та от парите в злато
втората 3та в ценни книжа
и последната част-познай?какво вложение е сред най-сигурните,каквото и да стане не го хваща инфлация или криза?мда,недвижимо имущество,защото винаги запазва себестойността си
политикономия,братовчед
и пак един виден евреин внася ред в нещата..цялата политикономия се крепи на Адам Смит,и сега се смята за основател,които формира основните идеи през 17ти век ....
и както се е видяло 'след като не може да зачезнат' никак(дори насила),то не е зле да се поучим от тях.те са мн хитър народ,не забравяй!