има акъл но понякога много детски се държи поне с такова впечатление останах.За лъжите или ебавки както тя казва освен че ме наранява мисла че вече сам разбрал защо го прави! мисла че и липсвам много от време на време през месеца и прави точно това за да може да ме види но аз какво мога да направя като смените ми са толкова скапани по 4 1ви,4 2ри и 4 нощни смяни естествено с по 1 2 дена почивка между тях.Знам ще кажете смени си работата но едва ли ще имам същия успех някъде другаде за по малко от 2 години да станеш замесник началник незнам просто сега съм изкарал късмет..... мислил сам да я сменям но да изпусна питомното и да гона дивото не мисла да пробвам за сега.
Да говора с нея и аз искам но незнам защо вече ще станат 3 дни с днешния ме избягва затова пуснах тази тема за някакъв съвет.
а до колкото да си играя с чувствата и никога не съм си и помислял и няма да го направа не смятам че някои трябва да си играе с чувствата на когото и да е било никога не съм си играл и никога не смятам да го права!