moga da vi kaja po ne6to i na dvamata deto vodite toq razgovor li e ko e..
1. mackata si e pisala tuka s ideqta nqkoi da i kaje ne6to smisleno ama tyi nqma da se polu4i mislq...
2. Digital : nedei se 4udi 6to si padat po tiq batkovci, vsqko momi4e iska da se 4uvstva sigurna i za6titena s mom4eto si,a edin edyr tip s debel lanec i lyskava kola e idealen. Da i kupuva skypi podaryci,dre6ki, belio... tfa sa samo dopulnitelni x3.
3. Vliubenata: Znam 4e osven vs drugo toi e bil gotin harakter i vs ostanalo i go obi4a6 i zaradi tova. I az sym hodila s podoben kriminalen tip, samo deto moq si e navynka. Znam 4e e gotino da te vodi po lyskavite bar4eta, da ti kupuva skypi ne6ta i da te kara s gyzarskata kola ... oba4e tova e do edno vreme. Ti ne si go izpitala sigurno, no nakraq se 4uvstva6 tolkova izpolzvana .. stanala si typa mutresa, v moq slu4ai bqh malkoto bonbon4e s koeto 7-8 god po-golemiq batko se pokazva6e nalqvo nadqsno. Da oba4e bqh malka i mi doide akyla v glavata slava bogu. Prejivei go nai-setne i ne se zabyrkvai s kriminalni ako tyrsi6 ne6to istinsko 6toto rqdko tova ima byde6te.