.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Molq vi pomognete mi

haresva si edno mom4e ot susedniq klas i toi mnogo 4esto e s nqkvi priqteli i kato minat pokrai men i kaja ne6to toi po4va da me imitira i ne moga da razbera dali za6toto me haresva ili za6toto ne sum mu priqtna,kakvo mislite?

Ами майтапи те. Но то с майтап се започва.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    е тва имитиране не е мноо приятно де но все пак.. вземи и ти го имитирай, къв е проблема.. или го нареди , вкарай му некви филми да си знае мястото.

Голям фен
    или си му станала досадна ако го гледаш постоянно или пък се чуди за какво да те заговори . той те имитира ти се дразниш отиваш при него завързвате разговор...
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Или се опитва да ти привлече вниманието, или просто да се направи на интересен пред френдовете си или... пред теб !!!

Този момък кой 5-ти клас е!?
    Light The Universe

Голям фен
    Нз нз аз момчешките действия не мога да ги разбера...

просто се прави на интересен пред останалите,а може и още да му е детски акала
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

nie ne mojeme da si gi razbereme puk kamo li vie 6te gi razberete (ako mislite 4e nie vi razbirame vas momi4etata jestoko se lujete)

pi4a ili ne te haresva i te imitira za da te drazni ili te haresva i te imitira za da te drazni no da zavurjete razgovor, pogovori s nego ako go vidi6 sam i vij kakvo 6te stane

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    otivash pri nego i mu kazvash napravo.. "iskash da mi kajesh neshto li?" 100% shte si zagubi gramatatikata.ako te haresva moje i da kaje neshto,a ako se buzika s rteb pri vsichki polojeniq shte spre.Moje da se proqvish i kato zrql chovek i da mu kajesh." ei spri s detinshtinite.ako me haresvashe ela i mi go kaji.ako puk ne.. nameri si dr obekt na koito da dosajdash" vinagi ima nachin da se izmuknesh ot situaciikata,no ne i s bezmulvie i bezrazlichie.Uspeh
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е да те харесва и да се опитва да ти привлече вниманието, а може и просто да се подиграва.Не го взимай много навътре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си