- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотата
Може би наистина ставаш с по-силен характер,но има ли смисъл да стоиш сам,за да се научиш да си силен?!Човек се учи докато е жив и все пак според мене човек става силен,когато има някой до себе си,с който да сподели и да му олекне!А какво ако си нямаш човек до себе си?!Така е по-лошо таиш всичко в себе си...Дори да го кажеш на твоя фр не е същото...Първоначално написано от XeRo
Защо понякога се страхувам,че ще си остана "заебана" от любовта...
Не мисля,че човек може да забрави това велико чувство,но все пак може да се свикне със самотата (от личен опит го казвам),но отдаде ли му се възможност обича определено ще е силно,защото след това подтискащо чувство единствения начин да "излезеш на повърхността" е да се впуснеш в една сериозна връзка!
Честно казано за мене самотата е "-" във всички насоки!Просто когато имаш някой до себе си има за какво да правиш всичко което правиш!Имаш стимул...А като си сам има ли смисъл да правиш дори важни неща за теб...
Ами аз не чаках,но сега ми омръзна и реших,че по-добре да изчакам някое момче "случайно" да дойде до мен и да излезе нещо хубаво (сериозна връзка)...Но аз не вярвам в съдбата,затова ще чакам случайно да срещна някое свястно момче!!!Преди вярвах в съдбата,но самотата направи така,че да спра да вярвам...
Понякога точно с някой твой приятел може да се получи нещо много красиво...Просто на него си му споделял и той на теб..Познавате се адски добре и разбирате,че и двамата сте свястни и ...се получава!!!
Вярвам,че човека не може да приеме трайно самотата,намери ли си половинката и това е изхода!!!
Хайде самотници да си пожелаем успех и да си намерим скоро гаджета!!!!!!!