Аз ще го направя каато анкетка, хихи

Дали самотата те прави по силен като характер или те прави недостоен за нещо по-добро?
Не, самотата не може да изгради характера. Тя е последицата от "уроците", които го правят по-силен.

Дали човек може да забрави какво е това да си превързан към някого в зависимост от самотата? Да, може човек да забрави какво е привързаност, но самотата не може да го накара да спре да се нуждае от нея...

Дали някой чувства самотата, като "+", за да достигне неща които неможе да направи, ако е в зависимост от някой друг? Понякога влияе положително, да, но не за дълго време.

Дали чакаш и чакаш твоята любов да изкочи от нищото и вече да не си самотен?(всичко е случайност, не съдба...поне не вярвам в съдбата) Да, чакам. Всъщност наистина чакам, а не правя нищо.

Дали в твой приятел можеш да откриеш твоята най-съкровенна любов? Не мисля.

Общо казано: самотата може ли да се приеме от човека трайно? Колкото по-дълга е самотата, толкова по-зле за човека!!!

Казвам го от гледната точка на момиче, което през целия си живот е било самотно. Не в буквалния смисъл, но винаги съм се чувствала така. Дори и да съм имала "партньори", никога не съм улучвала човек, с когото да ми е добре, затова и след (а по-често по време) всяка любов или увлечение е имало тъга. И доста силно желая да изпитам нещо силно, нещо, което си заслужава да изживея, а не както досега да тъна в самота.
Така пиша