.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    prosto se primiri s polojenieto i go zabravi srug shte namerish ne e samo toi na sveta pak za magiqta ne se zanimavai s takiva gluposti samo si gubish vremeto

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    nqma smisul da vqrvash na podobni izmislici kato magii.chovek ili te obicha ili ne.puk i da se vlubi v teb eventualno shtom ne e ot tipa hora,koito sa sposobni na seriozna vruzka ima li smisul.rano ili kusno shte reshi,che ne moje da e samo s teb i shte ti izneveri.Po-dobre se otkaji oshte sega kolkoto i da ti e trudno.Ne se zalugvai,che ako zalujesh lubovta mu za malko shte q imash vechno.Nqkoi beshe kazal Istinskata lubov ne iska nishto v zamqna. ako toi te iskashe nqmashe da moje da pogledne dr..da ne govorim da te pita... zabravi za nego na momenta!!!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен
    Град
    Memphis
    xaxax :0 magiii li shte pravish zashto prosto nego zaebesh
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    бе ти в ред ли си

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Я не се занимавай с глупости!
    Да не е само тоя на земята Ясно е, че си прави каквото иска с теб, не му пука изобщо за чувствата ти. Като иска да е свободен, да си бъде. Не му се вързвай на глупостите вече, продължи напред и бъди с момче, което не се страхува от връзките и любовта!

Относно магиите - не се занимавай. Насила хубост не става.

6е те ебем у пачата магии ке прай яла ми удари 1 свирчок да вия6 кфо е магия кат змея ти плиувне у устенцата !

Супер фен
    Prosto ne si struva se zanimavash s takav!Kat ne ta ocenqva nqma smisal go tyrpish.
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си