- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мъж който спи с много жени
търси се дума равносилна на тази с която обиждат голяма част от нашето общество а именно названието "Курва", след като знаем какво мислят мъжете за тази дума, да оставим на страна нашето мнение (на жените) и да намерим дума обиждаща ги по същия начин както те си мислят че правят с нас, стига са били пичове, време е да си го получат![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
мисля ,че има такава дума "Курвар" ......
такава дума няма...просто щото за мъжете това не е убидно...ама никак...как ще ги убидиш с нещо с което се гордеят..![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
трябва да измислим нещо долно, жалко и обиждащо ги.... курвар не става те мислят тази дума равносилна на пич...
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Мъж - курвар/ Жена -курва
Kurvar, jenkar i t.n. no da ne zabravqme i 4e kurvarite i jenkarite hodat po kurvi kakvito sa pove4eto ot momi4etata, a i mom4etata ne se obijdame kakto i da ni narekat, vie se obijdate kato vi kajeme kurva, za6to ne go priemete kato kompliment 4e sa vi minali tolko narod?
(normalnite momi4eta da ne se obijdat, govorq za nadutite kifli koito sa gi minali polovinata bogata6i ili drugite koito sa gi minali polovinata kvartal s drebosuci, tqh nari4am kurvi i za tqh govoreh)
Аз съм за "путьо". Не за друго, а защото мъж, който слага всички жени под един знаменател и ги обижда без да ги познава и така нататък за мен е "путьо".![]()
![]()
![]()
П.С Ако някой се обиди от думите ми да си прави извода какъв е.![]()
![]()
...мъжете, които спят с много жени се имат за ПЛЕЙБОИтака че как ще ги обидите пък вие...
аз на такива им казвам просто 'женкари'...което не е с много положителен, за мен поне, нюанс![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
жалки сте![]()
Защо бе? Измисляме нови думи.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
яко якоПървоначално написано от malka_sladuranka
ама и ние си имаме тайни организации за изтребление , унижожение и унижение на жените![]()
Няма ли да спрете да се излагате! Курвар е мъж, който ходи по курви, мъж, който се ебе с всяка срещната, е курва. Точка!Първоначално написано от Анонимко
Истината не ни обижда за ралика от вас.![]()
Не мисля че е обидно да спиш с пове4е жени.Който го може си го можеА пък ако престанете да пускате на всеки срещнат ще намалеят и мъжкарите
аз не се обиждам шот съм примерно дитенциПървоначално написано от malka_sladuranka
а и съм съгласен с теб =D>
![]()
С това съм нечовешки съгласна. =D> =D> =D>Първоначално написано от good`boy
Първоначално написано от malka_sladuranka
хах - хах 0_о
Ние ли да пускаме?
Да предположим че съм малка и глупава.На 13-14 съм...опааа бати пича!! Рррр.-> тръгваме.."ходим'..месец два..пускам му..еееееее той ме заряза...к..Ихааа др пич..ходим ходим..опаа праснахме се..ихх и тоя ме заряза !!! И т.н...
...............някой момичета не си взимат поука,НО някой момчета са ПОвече от женски курви!!!!!!!!!!!!!!!
Путьо,курвар,женкар..все ми е едно..защото след като момиче с много момчета е Курва, значи и момче с много момичета е......МЪЖКА КУРВА!
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Ice_Queen
излагаш се
мисли малко по-реално Снежанке![]()
Момичето е права.Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
Не ни обижда тва, ама грам На тебе кат ти кажа че си курва ше ми се дръпнеш... \Първоначално написано от Ice_Queen
/
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
пий млякото и си лягай
Moeto momiche vie moje da izmislite takava duma vupreki che se sumnqvam,no tq nemoje da bude nikoga ubidna,ako ne ste uchili vse oshte psihihologiq biologiq-v prirodata na muja e da spi s mnogo jeni,v drevnoto minalo rabotata da muja e da hodi i da plodi jenite a te da otglejdat decata,kazano po drug nachin v prirodata na muja e da pruska seme navsqkade,edno vreme nai cennoto neshto e bilo da se pravqt deca za da moje da se razviva naciqta,kakto vie imate maichin instinkt ili tam kvito neshta imate taka i nie si imame dadeni nujdi i instinkti zalojeni v nashata priroda.. seedno tebe ako nqkoi te ubidi "dobra maika" da se ubidish.. natebe v prirodata ti e da si maika.. dali moje da se obidish ot tova?Първоначално написано от sexy_anji_
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
мъж дет спи с много жени - ПлейБой?![]()